Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ιωάννας Τούνη - Γνωστός στον χώρο της τηλεόρασης

Οι φωτογραφίες που τους πρόδωσαν όσο κι αν ήθελαν να το κρύψουν

Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ιωάννας Τούνη - Γνωστός στον χώρο της τηλεόρασης
Vanda's Blog 28.06.2021 12:42

Ελεύθερη και ωραία δήλωνε η Ιωάννα Τούνη λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Σιδεράκη αλλά... δεν κράτησε πολύ η μοναξιά!

Η αγαπημένη influencer τον τελευταίο καιρό έχει κάνει το Θεσσαλονίκη - Αθήνα, Πειραιάς - Μοναστηράκι κι όπως όλα δείχνουν όχι για να βλέπει τις φίλες της ή για δουλειές αλλά για μάτια ενός γοητευτικού άντρα που... είναι πολύ γνωστός στον χώρο της τηλεόρασης και όχι μόνο!

Ο νέος σύντροφος της Ιωάννας Τούνη

Το τριήμερο η Ιωάννα Τούνη το πέρασε λίγο στην Αθήνα και πολύ στην Αχαΐα και πέραν του ότι το Youweekly.gr είχε στην κατοχή του καιρό τώρα αυτή την πληροφορία, η influencer μας επιβεβαίωσε αφού ένα story της πρόδωσε πως στο πλευρό της βρισκόταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όσο κι αν ήθελε να το κρύψει!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο που κάνει μπαμ από μακριά! Λίγα τέτοια κυκλοφορούν στην Αθήνα οπότε...ουπς!

Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη νέος σύντροφος

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου νέα σχέση

Να υπενθυμίσουμε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πριν από λίγο καιρό χώρισε από την Μαρία Καλάβρια.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι μοντέλο και γεννήθηκε στην Αθήνα στην περιοχή του Μετς. Στην ηλικία των 6 ετών, η οικογένειά του μετακόμισε στα βόρεια προάστια, όπου εκεί μεγάλωσε και σπούδασε Ηλεκτρολογία.

Τα πρώτα του βήματα στον χώρο της τηλεόρασης έγιναν το 2009 στην Ιταλία, παράλληλα με το χώρο της μόδας. Για πολλά χρόνια ζούσε στο εξωτερικό ανάμεσα σε Ιταλία, Παρίσι και Λονδίνο. Όταν επέστρεψε στην χώρα ξεκίνησε ενεργά καριέρα, στο χώρο της Ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννα Τούνη: Η ατάκα περαστικού που την άφησε «κάγκελο»

Ιωάννα Τούνη: Απάντησε στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Share