Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Χώρισε η Ελένη Χαμπέρη μετά το Survivor 4

Τι συνέβη

Αποκλειστικό: Χώρισε η Ελένη Χαμπέρη μετά το Survivor 4
Vanda's Blog 08.07.2021 10:53

Καλά "φωτιά" έχει πάρει σήμερα το Vanda's blog! Αφού σας αποκάλυψα για ποιον λόγο ήρθε εκτάκτως από Άνδρο Αθήνα η Ελένη Μενεγάκη, ήρθε η ώρα να σας μεταφέρω μια δυσάρεστη είδηση.

Ποιο ζευγάρι μετά από 6 ολόκληρους μήνες δεν θα έκανε σαν τρελό να ιδωθεί; Ποια κοπέλα δεν θα ήθελε να δει τον αγαπημένο της μετά από τόσο καιρό; Η Ελένη Χαμπέρη πάντως από όσο γνωρίζουμε κι από όσο έχουμε δει στα social media, τόσες εβδομάδες μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι και δεν έχει βρεθεί με τον αγαπημένο της Πάνο!

Η Ελένη Χαμπέρη αποχώρησε από το Survivor στις 20/6 και πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα στις 24/6 (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Τα σημάδια που πρόδωσαν τον χωρισμό της Ελένης Χαμπέρη

Από τότε μέχρι σήμερα εκτός του ότι δεν έχουμε δει καμία κοινή φωτογραφία αυτής και του συντρόφου της (ενώ να σημειωθεί πως πριν το παιχνίδι είχαν μοιραστεί κοινά στιγμιότυπα στα social) η Ελένη Χαμπέρη έχει πάει Βόλο, έχει μείνει Αθήνα αλλά Σκόπελο που είναι ο... αγαπημένος της δεν έχει πατήσει ακόμα το πόδι της!

Στο τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας που είχε κερδίσει στο παιχνίδι η Ελένη ο ίδιος ο Παύλος της είχε πει πως θα βρίσκεται εκεί για τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς έχει αναλάβει ένα μαγαζί, όντας διάσημος σεφ.

Μια πιο πονηρεμένη από μένα, λοιπόν, θα έλεγε πως αυτή η σχέση αν δεν έχει φτάσει ήδη στο τέρμα της... οδεύει! Βέβαια, ευχόμεθα να μην ισχύει κάτι τέτοιο γιατί σαν ζευγάρι ταιριάζουν πάρα πολύ!

Αυτός είναι ο σύντροφος της Ελένης Χαμπέρη

Survivor 4 Ελένη Χαμπέρη προσωπική ζωή

Survivor 4 Ελένη Χαμπέρη σύντροφος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

19 Νοεμβρίου: Η ημερομηνία που σημάδεψε την ζωή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Survivor 5: Πρώτος στη λίστα ο Παναγιώτης Βασιλάκος!

Share