Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Βανδή και Νικολαΐδης - Μόνο εδώ!

Τι συνέβαινε όταν έκλεινε η πόρτα του σπιτιού τους

Αποκλειστικό: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Βανδή και Νικολαΐδης - Μόνο εδώ!
Vanda's Blog 15.07.2021 12:55

18 χρόνια μέτρησε ο γάμος της Δέσποινας Βανδής και του Ντέμη Νικολαΐδη που είχε γίνει υπό άκρα μυστικότητα - δείτε εδώ σπάνιο φωτογραφικό υλικό - αλλά η σχέση τους γενικά μπορώ να σας πως μέτρησε ακόμα περισσότερα.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο κύριος και η κυρία Μπέκαμ της Ελλάδας τους έλεγαν και σίγουρα κανείς δεν περίμενε πως μετά από μισή ζωή θα επέλεγαν ξεχωριστούς δρόμους.

Η κοινή ανακοίνωση του γάμου τους "έσκασε" σαν βόμβα το πρωί της Πέμπτης 15/7 κι εγώ έτρεξα κατευθείαν να μιλήσω με φίλους και γνωστούς του ζεύγους. Να μάθω τι συνέβη κι έμαθα. (Σιγά που θα μου ξέφευγε).

Εγώ να ξέρετε είχα ξεκινήσει να υποψιάζομαι από την πρόσφατη εμφάνιση που έκανε η τραγουδίστρια στο Σπίτι με το Mega, όταν έκλαψε στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε ένα ερωτοτράγουδο.

Τι συνέβη μεταξύ Δέσποινας και Ντέμη

Νικολαΐδης Βανδή χωρισμός

Πληροφορίες που άντλησα από το περιβάλλον του ζευγαριού και θα σας τις μεταφέρω αποκλειστικά και μόνο στο Vanda's blog του Youweekly.gr αναφέρουν πως ένα από τα πράγματα που "σκότωσαν" την σχέση αυτή ήταν η έλλειψη χρόνου και κάποιοι μικροκαυγάδες.

Είναι λογικό ένα ζευγάρι να καυγαδίζει, δεν είναι πάντα όλα ρόδινα στην ζωή αλλά όταν οι καυγάδες γίνονται από απόσταση, η κατάσταση δυσκολεύει. Η Δέσποινα Βανδή έλειπε πολλές μέρες τον μήνα για τα γυρίσματα της εκπομπής της My Greece, κάτι που δυσκόλευε την επικοινωνία με τον αγαπημένο της.

Έτσι και οι δυο, ως σωστοί γονείς, σεβόμενοι το σπίτι τους και τα τόσα χρόνια που πέρασαν μαζί αποφάσισαν για χάρη των παιδιών τους, για να μην ζουν σε ένα όχι και τόσο καλό κλίμα, να χωρίσουν και να προχωρήσουν παρακάτω.

Το ρεπορτάζ αυτό σας το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, σύμφωνα με όσα μου αποκάλυψαν φίλοι και γνωστοί του ζευγαριού. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει 100% τι συμβαίνει πίσω από την πόρτα ενός σπιτιού...

Εμείς ελπίζουμε όλα να είναι για καλό!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Ξοδεύουμε πολλά, ειδικά τώρα που δεν ανησυχούμε για τα χρήματα" - Η συνέντευξη Βανδή - Ντέμη που είχε προκαλέσει

Κλαίει το twitter με τον χωρισμό Νικολαΐδη - Βανδή: "Σκέτο ελληνικό και παξιμάδια σήμερα"

Share