Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Στην άρνηση ο Φιλιππίδης - Αδυνάτισε, δεν τρώει και δεν κοιμάται

Δεν θέλει ούτε μπάνιο να κάνει - Τον βάζουν να πλυθεί με το ζόρι

Αποκλειστικό: Στην άρνηση ο Φιλιππίδης - Αδυνάτισε, δεν τρώει και δεν κοιμάται
Vanda's Blog 01.08.2021 11:23

Μαρτυρικές συνεχίζουν να είναι οι ώρες που περνάει ο Πέτρος Φιλιππίδης στην φυλακή. Όπως έγινε γνωστό ο ηθοποιός έχει αποξενωθεί εντελώς από τους συγκρατούμενούς του, αρνείται να "κάνει φιλίες" και να δεχθεί πως βρίσκεται σε αυτό το περιβάλλον, κάθεται ολομόναχος και διαβάζει ένα βιβλίο που ζήτησε να του δοθεί.

Ένας και μόνο ένας άνθρωπος τον επισκέφθηκε στις φυλακές Τριπόλεως κι αυτό κράτησε μόνο λίγα λεπτά.

Νέες λεπτομέρειες για την ζωή του Πέτρου Φιλιππίδη στην φυλακή

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηθοποιός έχει υποστεί μεγάλο σοκ κι όσο περνούν οι μέρες τα πράγματα χειροτερεύουν. Έχει αρχίσει να μην τρώει με αποτέλεσμα να φαίνεται και στην εικόνα του η κατάσταση αυτή.

Επίσης, το ότι δεν έχει πάρε δώσε με κανέναν θεωρείται αυτονόητο. Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, αρνείται μέχρι και να πλυθεί. Τα σωφρονιστικά όργανα τον αναγκάζουν να το κάνει γιατί πρέπει.

"Τον φοβάμαι ακόμα και τώρα"

Στην εφημερίδα Real και την Άννα Κανδύλη μίλησε η Σ.Μ., την οποία ο ηθοποιός – βάσει του κατηγορητηρίου – προσπάθησε να βιάσει το 2010 μέσα στο καμαρίνι του στο θέατρο «Μουσούρη».

Η ίδια δηλώνει ικανοποιημένη με την απόφαση της προφυλάκισης του γνωστού ηθοποιού.

Φιλιππίδης  φυλακές

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη με την απόφαση προφυλάκισής του. Ανάσανα! Όμως, δεν θα βγω να πανηγυρίσω, ούτε επιθυμώ τη διαπόμπευσή του. Άλλωστε, ο σκοπός μου εξαρχής δεν ήταν η εκδίκηση αλλά η δίκαιη τιμωρία του. Ο δρόμος βέβαια μέχρι την οριστική δικαίωση και την τιμωρία του είναι ακόμα μακρύς.

Δεν τον μισώ. Τον φοβάμαι, όμως, ακόμη και τώρα. Σκοπός μου ήταν να σταματήσει την καθ’ έξιν δράση του! Να σταματήσουν να υπάρχουν θύματα! Και η τιμωρία του να παραδειγματίσει και όσους νομίζουν ότι μπορούν να πράττουν τα ίδια ατιμωρητί. Ευγνωμονώ από τα βάθη της καρδιάς μου τη Σοφία Μπεκατώρου και στη συνέχεια την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, τη Λένα Δροσάκη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που έκαναν το πρώτο μεγάλο βήμα και από αυτές πήραμε θάρρος και μιλήσαμε οι υπόλοιπες.

Μη σας μπερδεύει ο χρόνος. Όσο μεγαλύτερος, τόσο μεγαλύτερα και τα τραύματα. Προτρέπω και όσες κοπέλες φοβούνται ακόμη να μιλήσουν, κατανοώντας απόλυτα το πόσο δύσκολο είναι αυτό, να το κάνουν. Είναι η μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το θέατρο, να πνεύσει αέρας ελευθερίας. Κανείς δεν πρέπει να ζήσει τα όσα ζήσαμε εμείς… Η δικαιοσύνη έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο», λέει η Σ.Μ. στη Real.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φυλακές Τρίπολης: Σούσουρο με την πρώτη κοινή φωτογραφία Λιγνάδη - Φιλιππίδη

Αστυνομικός καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση - "Βόμβα"!

Share