Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Πλακώθηκαν άσχημα Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης

Φώναζαν σε νυχτερινό μαγαζί

Αποκλειστικό: Πλακώθηκαν άσχημα Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης
Vanda's Blog 03.08.2021 09:17

Ένας μήνας έχει περάσει σχεδόν από τη λήξη του Survivor 4. Ο νίκητής αυτού, Σάκης Κατσούλης μαζί με την... πρώην (;) του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη πάνε πακέτο από τότε! Όπου ο Σάκης εκεί κι εκείνη...

Μάλιστα, όπως πρόσφατα σας αποκαλύψαμε στο Youweekly.gr οι δυο τους ενώ δεν δηλώνουν πως.. είναι μαζί και αφήνουν ένα μυστήριο στον αέρα να πλανάται, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Οι πρώτες εντάσεις, όμως, όπως μαθαίνω εγώ, έχουν ξεκινήσει και... θα σας μεταφέρω όλο το αποκλειστικό παρασκήνιο φυσικά στο Vanda's του Youweekly.gr!

Καυγάς Μαριαλένα - Σάκη

Μαριαλένα Ρουμελιώτη Σάκης Κατσούλης

Πρόσφατα το ζευγάρι βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί των νοτίων προαστίων να διασκεδάσει ως συνήθως αλλά... η κατάληξη δεν ήταν καλή! Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο Σάκης κάποια στιγμή αποχώρησε από το τραπέζι όπου καθόταν η personal trainer με την υπόλοιπη παρέα και βγήκε έξω να μιλήσει στο τηλέφωνο! Καθυστέρησε, όμως, αρκετά να επιστρέψει στην θέση του και η Μαριαλένα πήγε στην είσοδο του μαγαζιού να τον βρει!

Όταν τον πλησίασε κάτι του είπε και μετά από λίγα λεπτά αφού συζητούσαν η ένταση ανέβηκε τόσο στην φωνή τους όσο και στις κινήσεις του! Έμειναν αρκετή ώρα να μιλούν απ' έξω μέχρι την στιγμή που ο Σάκης έκανε πρώτος το βήμα και μπήκε στο μαγαζί.

Στο τραπέζι, όταν κάθισαν ξανά στις θέσεις τους, δεν υπήρχε το ίδιο κλίμα με πριν. Και οι δυο έπιναν το ποτό τους αθόρυβοι, χωρίς να γελάνε και να ακουμπάνε ο ένας τον άλλον. Ο Σάκης μιλούσε με την παρέα έχοντας γυρισμένη λίγο την πλάτη στην Μαριαλένα ενώ εκείνη καθόταν αμίλητη και κοιτούσε για αρκετή ώρα το κινητό της.

Ωστόσο, έφυγαν μαζί...

Προβλήματα μυρίζομαι στον παράδεισο. Εσείς;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαζί για διακοπές Σάκης και Μαριαλένα - Τα παιχνίδια και οι βουτιές στην θάλασσα

Στο πλευρό ξανθιάς παρουσιάστριας ο Σάκης Κατσούλης

Share