Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Παρασκήνιο χωρισμού Καραβάτου - Κατσούλη: Τι είχε συμβεί πριν από 2 χρόνια

Οι έντονοι καβγάδες και το άσχημο κλίμα

Παρασκήνιο χωρισμού Καραβάτου - Κατσούλη: Τι είχε συμβεί πριν από 2 χρόνια
Vanda's Blog 18.08.2021 09:54

Μετά το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη και το χωρισμό της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, σαν "βόμβα" έσκασε και η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη μέσω δικηγόρου που παίρνουν διαζύγιο έπειτα από 10 χρόνια γάμου και την απόκτηση δυο παιδιών.

Οι φήμες πως χωρίζουν, είχαν βγει εδώ και πάρα πολύ καιρό, ωστόσο κανείς από τους δυο δεν είχε βγει να τις επιβεβαιώσει ή και να τις διαψεύσει. Προτιμούσαν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή για να προστατεύσουν και τα δυο παιδιά τους. Βέβαια, σε συνέντευξη αποκλειστικά στο You, είχαν αναφερθεί στα σχόλια που είχαν γίνει περί διαζυγίου.

Τι και αν λοιπόν οι ίδιοι έλεγαν... άλλα, οι φήμες πως ο γάμος τους έχει τελειώσει, φούντωσαν όταν γράφτηκε πως κάνουν ξεχωριστές διακοπές και όπως φαίνεται είχαν μια μικρή αλήθεια. Τελικά, λίγες ημέρες αργότερα το ανακοίνωσαν από μόνοι τους, ακολουθώντας τα βήματα όλων των υπολοίπων.

Το παρασκήνιο χωρισμού Καραβάτου - Κατσούλη

Παρασκήνιο χωρισμού Καραβάτου - Κατσούλη

Σύμφωνα με πληροφορίες που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δυο χρόνια, όταν άρχισαν οι πρώτοι τσακωμοί. Μπορεί από τότε, τόσο η Κατερίνα Καραβάτου όσο και ο Κρατερός Κατσούλης, να προσπαθούσαν να φτιάξουν την κατάσταση ανάμεσα τους, όμως δεν τα κατάφεραν.

Οι καβγάδες μάλιστα ήταν πιο έντονοι τον τελευταίο χρόνο και την όλη άσχημη κατάσταση την μετέφεραν και στη δουλειά. Πίσω βέβαια από τις κάμερες... όμως και οι τοίχοι έχουν αυτιά. Ειδικά το τελευταίο δίμηνο η κατάσταση αυτή είχε γίνει ακόμη πιο εκρηκτική, λόγω και του ότι ήταν συνεχώς μαζί. Για το λόγο αυτό μάλιστα, πάρθηκε από κοινού η απόφαση να αποχωρήσει ο Κρατερός Κατσούλης από την εκπομπή των Κου Κου στο STAR - παρόλο που έλεγε άλλα στον αέρα -, καθώς το άσχημο κλίμα μεταφερόταν και στην ομάδα και το κανάλι δεν ήθελε να έχει καμία ανάμειξη με τα οικογενειακά τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Καραβάτου: Διακοπές χωρίς τον Κατσούλη λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου

Η προφητική πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για τον χωρισμό Καραβάτου - Κατσούλη

Share