Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Το κασέ των ηθοποιών στη νέα σειρά Σασμός του ALPHA

Μιλάμε για... χιλιάρικα!

Αποκλειστικό: Το κασέ των ηθοποιών στη νέα σειρά Σασμός του ALPHA
Vanda's Blog 07.09.2021 11:00

Η σειρά Σασμός του ALPHA έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 6/9 και σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης που χτύπησαν κόκκινο μονοπώλησε κατά πολύ το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού!

Ο «Σασμός» είναι μία υπερπαραγωγή, κορμό της οποίας αποτελεί το επιτυχημένο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, «Σασμός», σε σενάριο Β. Χ. Σπηλιόπουλου, σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου και παραγωγή J.K. Productions S.A – Καραγιάννης.

Οι χαρακτήρες, ζυμωμένοι μέσα στο άγριο αυθεντικό τοπίο της Κρήτης εκρηκτικοί, σιωπηλοί, σφαιρικοί, ολοκληρωμένοι, απρόβλεπτοι κάποιες φορές, κινούν τον ιμάντα της ιστορίας με κριτήριο την τιμή και το χρέος. Στο περιβάλλον της Κρήτης, η αξιοπρέπεια είναι πάνω ακόμα κι από την ίδια τη ζωή, οι αρχές και οι αξίες είναι φανερές ακόμα και όταν υπάρχει αδικία και αυτοκαταστροφή. Πάνω από το εγώ μπαίνει αυτονόητα το εμείς, οι δεσμοί αίματος, η φιλία, η οικογένεια. Κι αν κάποιος το ξεχάσει, υπάρχουν οι αυστηρές μαυροφορεμένες μανάδες που υπενθυμίζουν το χρέος του καθενός και του οπλίζουν το χέρι. Εδώ ακόμα και οι πιο «κακοί» της ιστορίας, έχουν έναν κώδικα ηθικής.

Σασμός alpha λεφτά ηθοποιών

Στο cast συμμετέχουν: Μαρία Τζομπανάκη, Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Τάσος Νούσιας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Γιώργος Αμούτζας, Μαρία Πρωτόπαππα, Κώστας Νικούλι, Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη, Θανάσης Πατριαρχέας, Δημήτρης Ήμελλος, Ευγενία Σαμαρά, Όλγα Δαμάνη, Όλγα Δαμάνη, Στρατής Χατζησταματίου, Δανάη Παππά, Στάθης Μαντζώρος, Αλίνα Κωτσοβούλου, Σταύρος Καραγιάννης, Ευφημία Καλογιάννη, Στέλλα Γκίκα, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Γεωργαλάς, Δημήτρης Μαμιός.

Οι αμοιβές των πρωταγωνιστών της σειράς Σασμός

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που σας μεταφέρω στο Youweekly.gr οι αμοιβές ξεκινούν μεταξύ των 6.000 με 8.000 ευρώ μηνιαίως για τους πιο έμπειρους ηθοποιούς της σειράς.

Στη δεύτερη κλίμακα, που κυμαίνεται από 3.000 έως 6.000 ευρώ συμπεριλαμβάνονται οι δευτερεύοντες αλλά εξίσου σημαντικοί ρόλοι ενώ στην αμέσως επόμενη κατηγορία οι αμοιβές πάνε από 1.500 έως 2.500 ευρώ το μήνα ανάλογα με το πλήθος των σκηνών.

Τέλος, όλο το υπόλοιπο καστ αμειβόταν από 600 έως 1.500 ευρώ μηνιαίως.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σασμός (7/9): Αργυρώ και Αστέρης συναντιούνται για πρώτη φορά μετά τη Φρανκφούρτη

Σασμός: Το Twitter αποθεώνει την πρεμιέρα της σειράς

Share