Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Πόσα χιλιάρικα παίρνει ο Αλέξης Παππάς στο The Bachelor 2

ΠΌΣΑ;

Αποκλειστικό: Πόσα χιλιάρικα παίρνει ο Αλέξης Παππάς στο The Bachelor 2
Vanda's Blog 09.09.2021 07:37

Μπορεί το Youweekly.gr να σας έχει ήδη αποκαλύψει ποιες είναι οι αμοιβές των 21 γυναικών που προσπαθούν να βρουν τον έρωτα αλλά εγώ σήμερα, μέσα από το Vanda's blog, θα σας μιλήσω για τον πρωταγωνιστή του The Bachelor 2 και για τις απολαβές αυτού από τον ALPHA.

Ο Αλέξης Παππάς μετά τον ντόρο που δημιούργησε γύρω από το όνομά του με την συμμετοχή του στο Survivor 4 δεν θα έκανε μια τυχαία κίνηση. Αρχικά έσπασε το συμβόλαιό του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να πάει στο Bachelor, που αυτό αυτομάτως σημαίνει πως πλήρωσε μια ρήτρα για να αποδεσμευτεί. Θα το έκανε κάποιος αυτό λέτε αν δεν είχε κλείσει μια πολύ γκράντε συμφωνία;

Η αμοιβή του Αλέξη Παππά για το The Bachelor

Είναι ένας πολύ έξυπνος άντρας, ξέρει την αξία του και γνωρίζει καλά τον τρόπο για να "πουλήσει" σωστά τον εαυτό του! Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, λοιπόν, ο Αλέξης Παππάς συμφώνησε με τους ιθύνοντες του ALPHA να του κατατεθεί το ποσό των 100.000 ευρώ!

The Bachelor 2 Αλέξης Παππάς λεφτά αμοιβή

Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Τον έκλεισαν σε μια βίλα, με 21 κοπέλες για να βρει τον έρωτα και θα πάρει στο τέλος, εκτός από την κοπέλα που επιθυμεί, και 100.000 ευρώ! Αυτό θα πει δυνατό deal...

Βέβαια, όσο περνάνε οι ημέρες και τα γυρίσματα προχωρούν βγαίνουν στην φόρα κάποια πολύ πικάντικα πραγματάκια που δεν ξέρουμε κατά πόσο θα "κοστίσουν" στον Αλέξη στην μετά Bachelor εποχή!

Και ο Βασιλάκος έκανε ντόρο τότε σαν εργένης αλλά τώρα... θυμίστε μου λίγο, που είναι;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor 2: Η Βίβιαν Παναγιωτακοπούλου προβλέπει την φετινή νικήτρια

Παίκτρια του Bachelor 2 πριν γνωρίσει τον Αλέξη Παππά, είχε παίξει στο Deal

Share