Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συναγερμός στον ΣΚΑΙ με το Top Chef - Η απόφαση του σταθμού

Τα χαμηλά νούμερα έφεραν προβληματισμούς

Συναγερμός στον ΣΚΑΙ με το Top Chef - Η απόφαση του σταθμού
Vanda's Blog 09.09.2021 10:33

Έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Κυριακή 5/9 αλλά δεν πέρασε το 10% στα νούμερα τηλεθέασης. Αυτό και μόνο έπρεπε να ταρακουνήσει τον σταθμό ΣΚΑΙ.

Από την δεύτερη κιόλας ημέρα έπεσε στα μονοψήφια κι έκτοτε βγαίνει τελευταίο και καταϊδρωμένο στην prime time ζώνη. Η αλήθεια είναι πως φέτος ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος αλλά ανέκαθεν η συγκεκριμένη ζώνη ήταν η πιο δύσκολη.

Ο ΣΚΑΙ πήρε ένα ρίσκο και μπράβο γι' αυτό γιατί τολμάει, δεν φοβάται το οποίο όμως δεν έχει βγει σε καλό και... κάτι πρέπει να συμβεί γι' αυτό!

Στα χθεσινά 8/9 ποσοστά τηλεθέασης το Top Chef έφτασε πάλι στο δυναμικό κοινό το 7%. Λες κι έχει κολλήσει η βελόνα. Κάτι που εννοείται δυσαρεστεί τους ιθύνοντες οι οποίοι σκέφτονται πως σε λίγες ημέρες που κάνει πρεμιέρα και το GNTM και θα παίζει απέναντί του θα... εξαφανιστεί πλήρως από τον χάρτη η εκπομπή μαγειρικής.

Prime time

  • ΑΝΤ1: Γαμπρός από το Λονδίνο 10,1
  • ΣΚΑΙ: Top Chef 7,0
  • Mega: Η γη της Ελιάς 21,8
  • ALPHA: Σασμός 33,2
  • STAR: Το μούτρο: Η επιστροφή 10,8
  • OPEN: The mallorca Files 3.4

Τι μέλλει γενέσθαι για το Top Chef του ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, που θα διαβάσετε πρώτοι μόνο στο Youweekly.gr έχει πέσει στο τραπέζι το Top Chef να αλλάξει ώρα! Οι ιθύνοντες είναι ρεαλιστές, βλέπουν και ξέρουν τι πρόκειται να συμβεί οπότε... κάτι πρέπει να κάνουν γι' αυτό! Το μόνο πρόβλημα είναι πως εκτός του ότι δεν βρίσκουν ποια ώρα θα ήταν η κατάλληλη για να το τοποθετήσουν, δεν ξέρουν και τι θα μπορούσαν να βάλουν στην θέση του για να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό!

Για αρχή αποφάσισαν να εμπλουτίσουν λίγο το παιχνίδι σαν παιχνίδι, δηλαδή να έχουν περισσότερες guest εμφανίσεις από καταξιωμένους chef αλλά και να πατήσουν στις πιο... ριάλιτι - εμπορικές στιγμές μπας και τραβήξουν τα βλέμματα των τηλεθεατών!

Για να δούμε τι θα δούμε...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τραγωδία στον ΣΚΑΙ

Σούσουρο στον ALPHA με την σειρά Σασμός

Share