Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Ποια Τούνη; Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της Ελένης Μενεγάκη - Πόσα παίρνει για ένα post στο instagram

Αποκλειστικό!

Ποια Τούνη; Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της Ελένης Μενεγάκη - Πόσα παίρνει για ένα post στο instagram
Vanda's Blog 27.09.2021 07:57

Σάλος έχει προκληθεί εδώ και λίγες ημέρες με τον τιμοκατάλογο της Ιωάννας Τούνη για το instagram account της! Διέρρευσαν τα ποσά που ζητά η γνωστή infuencer για να διαφημίσει κάποιο προϊόν στο συγκεκριμένο μέσο δικτύωσης (δείτε τα εδώ αναλυτικά) και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό! Λες και δεν το ξέραμε πως πλέον στις ημέρες μας όποιος δουλεύει το instagram "σωστά" μπορεί να πλουτίσει!

Μπορεί η Ιωάννα να έχει ένα δυνατό instagram account, αλλά δεν συγκρίνεται σίγουρα με την φήμη και τους 1 εκατομμύριο followers της Ελένης Μενεγάκη! Κι επειδή πεθαίνετε να μάθετε... πάμε να δούμε τι ζητάει η πασίγνωστη παρουσιάστρια!

Πόσα παίρνει για ένα post στο instagram η Ελένη Μενεγάκη

Παλιότερα, επί εποχές ALPHA ήταν το πρώτο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης - τώρα βέβαια είναι του Mega - και το πάτωμά της για ένα post σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog ήταν 5 χιλιάδες ευρώ ενώ γενικά για να διαφημίσει ένα προϊόν το κοστολογούσε γύρω στα 7 χιλιάρικα.

Όταν αποφάσισε να αποσυρθεί και δεν βρισκόταν πια στην πρώτη γραμμή, είχε ανεβάσει το κασέ της κι ένα της post μπορεί να έφτανε να "πουληθεί" έως και 15 χιλιάδες ευρώ!

Μετά την επιστροφή της, λοιπόν, στην ελληνική τηλεόραση η Ελένη έχει μείνει... πιστή στα 10.000-15.000 ευρώ ανάλογα την συμφωνία, το προϊόν και το post (αν πρόκειται δηλαδή μόνο για story ή μόνο για ανάρτηση ή και για τα δυο μαζί).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγγελος Λάτσιος: Έφυγε από την Ελλάδα ο γιος της Ελένης Μενεγάκη

Σπάνιες φωτογραφίες από την βάπτιση της μικρής Βαλέριας - Το βάψιμο υπερπαραγωγή της Ελένης Μενεγάκη

Share