Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πόσο; Τόσο κόστισε το πλατό της Ελένης Μενεγάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Πόσο; Τόσο κόστισε το πλατό της Ελένης Μενεγάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη!
Vanda's Blog 28.09.2021 08:15

Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση είναι γεγονός, λοιπόν, και από όσο δείχνουν τα ποσοστά τηλεθέασης είχε λείψει αρκετά στο τηλεοπτικό κοινό!

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε κλείνοντας μια πολύ δυνατή οικονομική συμφωνία. Για την Ελένη πρόκειται άλλωστε...

Το πλατό της Ελένης

Μενεγάκη mega

Εκτός, όμως, από την οικονομική αυτή συμφωνία, οι όροι στο συμβόλαιό της είναι κάποια πράγματα να γίνουν ακριβώς όπως τα θέλει αυτή και τα γούστα της από ότι μαθαίνω είναι ακριβά.

Για την ακρίβεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να ξόδεψε γύρω στις 40.000 ευρώ για το πλατό της "βασίλισσας". Για ειδικό φωτισμό, τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και led. Πολλά led…

Να σημειωθεί πως από την πρώτη κιόλας εβδομάδα παρουσιάστρια και ιθύνοντες άρχισαν να πειραματίζονται με το εν λόγω πλατό.

Το πρωί της Δευτέρας (27/9) λοιπόν, η εκπομπή ξεκίνησε με διαφορετικό τρόπο από ότι στην πρεμιέρα, αφού η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της δεν κάθονταν στον γνωστό τεράστιο καναπέ που τους είχαμε συνηθίσει.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε ένα μεγάλο τραπέζι, στο οποίο η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της, συζητούν τα θέματα της ημέρας. Το τραπέζι αυτό μπήκε στο σημείο όπου μέχρι τώρα, η παρουσιάστρια διαφήμιζε τα προϊόντα της εκπομπής.

Όσο περνούν οι ημέρες βλέπουμε και τους φωτισμούς πίσω από την ξανθιά παρουσιάστρια να αλλάζουν... Για να δούμε, τι άλλο θα δουν τα μάτια μας μέχρι το τέλος της σεζόν!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Στα 44 κατάφερα να μείνω έγκυος, γιατί..." - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το μικρό της "θαύμα" με τον Ματέο Παντζόπουλο

Για πρώτη φορά: "Δε θέλω να πω κάτι παραπάνω" - Η αναφορά της Μενεγάκη στην Μαλέσκου

Share