Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

The bachelor 2 - αποκλειστικό: Η ημερομηνία του μεγάλου τελικού

Πότε κλείνει οριστικά ο κύκλος αυτός από τον ALPHA

The bachelor 2 - αποκλειστικό: Η ημερομηνία του μεγάλου τελικού
Vanda's Blog 08.11.2021 07:54

Τα γυρίσματα του The bachelor 2 σε σχέση με τα επεισόδια που προβάλλονται στην τηλεόραση βρίσκονται πολύ μπροστά και το Youweekly.gr μπορεί να σας έχει αποκαλύψει ήδη ποιες θα είναι οι τρεις τυχερές που θα φτάσουν στο μεγάλο τελικό (δείτε εδώ αποκλειστικό βίντεο) αλλά το πότε θα γίνει η τελευταία πράξη θα σας το πει σήμερα 8/11!

Πριν μπούμε, όμως, στο παρασύνθημα να σας υπενθυμίσουμε - γιατί σας το έχουμε γράψει πολύ καιρό τώρα - πως ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA έχει πάρει την απόφαση ο τελευταίος εργένης να είναι ο Αλέξης Παππάς καθώς το ριάλιτι δεν θα συνεχιστεί και τρίτο κύκλο δεν θα δούμε!

Η απόφαση αυτή πάρθηκε καθώς πέραν του ότι η ποιότητα του παιχνιδιού είναι... χαμηλή και το γνωρίζουν όλοι πολύ καλά, τα ποσοστά τηλεθέασης ειδικά αυτής της σεζόν είναι πολύ χαμηλά και δεν μπορούν να σταθούν αντάξια της δύσκολης φετινής prime time ζώνης.

Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός του Bachelor 2

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, λοιπόν, πως σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr ο μεγάλος τελικός του Bachelor θα γυριστεί αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου. Μια ημέρα πριν ο Αλέξης με τα εναπομείναντα κορίτσια θα ταξιδέψουν σε μαγευτικό ελληνικό νησί.

Όσο για το ποια θα είναι η εκλεκτή τελικά της καρδιάς του Αλέξη... το ξέρω, αλλά ακόμα είναι νωρίς να σας το πω! Συντονιστείτε, όμως, γιατί θα επανέλθω με φουλ ανανεωμένο ρεπορτάζ... στο Vanda's blog, του Youweekly.gr... ξέρετε!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σάλος με το The Bachelor - Το ανάρμοστο πλάνο που έφερε το οριστικό τέλος

The Bachelor 2: Άλλος άνθρωπος - Η εικόνα της Αθηνάς New York πριν τις πλαστικές

Share