Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Τηλεοπτική "βόμβα": Σκορδά και Λιάγκας ένα βήμα εκτός του ΑΝΤ1; Όλο το παρασκήνιο!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Τηλεοπτική
Vanda's Blog 08.11.2021 10:42

Φωτιά έχουν πάρει τα πηγαδάκια των τηλεοπτικών και παντού ψιθυρίζεται ένα πράγμα: Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα φύγουν από το Πρωινό; Στο Vanda's blog του Youweekly.gr θα διαβάσετε όλη την αλήθεια γιατί... ξύπνησα με όρεξη σήμερα!

Αφορμή για να ξεκινήσει όλο αυτό στάθηκε η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού Open για τη νέα του συνεργασία με τον Γιάννη Λάτσιο (δείτε την εδώ). Όπως όλοι γνωρίζουμε - κι όσοι δεν, θα το μάθετε σήμερα - οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού με τον επιχειρηματία ήταν ανέκαθεν άψογες αλλά από τότε που Λιάγκας - Σκορδά πήγαν στον ΑΝΤ1 οι τρεις τους έγιναν αχώριστοι!

Ο Λιάγκας μάλιστα διατηρεί ακόμα πολύ στενές σχέσεις μαζί του και βγαίνουν και διασκεδάζουν παρέα...

Θα φύγουν από ΑΝΤ1 Σκορδά και Λιάγκας;

Σκορδά Λιάγκας εκτός ΑΝΤ1 Πρωινό

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr, ο Γιώργος Λιάγκας δεν θέλει καθόλου να αφήσει τον ΑΝΤ1, είναι το σπίτι του χρόνια τώρα όπως και να το κάνουμε κι ας είχε φύγει... ξανά γύρισε. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την πρώην σύζυγο αυτού, Φαίη.

Από την άλλη όμως εγώ θα κρατήσω ένα μικρό καλάθι, ένα παραθυράκι ανοιχτό γιατί με τα τηλεοπτικά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται... Έχουμε δει μεταγραφές να σκάνε σαν μικρά βεγγαλικά από το πουθενά οπότε... Μην είσαι σίγουρος ποτέ για τίποτα!

Το μόνο βέβαιο είναι πως Λιάγκας και Σκορδά γνωρίζουν πως υπάρχει μια πόρτα ανοιχτή και τους περιμένει σε περίπτωση που κάτι πάει... λάθος!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φωτογραφία από το διώροφο σπίτι του Γιάννη Λάτσιου - Το τεράστιο σαλόνι και ο κήπος με το γκαζόν

Βγήκε στο Πρωινό και ανακοίνωσε τον χωρισμό της

Share