Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Αντίστροφη μέτρηση για τον Νίκο Μουτσινά - Φεύγει από τον ΣΚΑΙ και πάει...;

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

Αποκλειστικό: Αντίστροφη μέτρηση για τον Νίκο Μουτσινά - Φεύγει από τον ΣΚΑΙ και πάει...;
Vanda's Blog 19.11.2021 12:04

Ο Νίκος Μουτσινάς το 2019 άνοιξε την πόρτα του ΣΚΑΙ και μέχρι σήμερα, δυο χρόνια μετά, βρίσκεται εκεί και κρατά συντροφιά τα μεσημέρια στο τηλεοπτικό κοινό παρουσιάζοντας την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι μια εκπομπή που, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Vanda's blog πλησιάζει στο οριστικό της τέλος.

Ο Νίκος Μουτσινάς την πρώτη χρονιά στον σταθμό του Φαλήρου ήταν η "κότα με τα χρυσά αυγά". Τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν στα ύψη, οι χορηγοί έτρεχαν από πίσω του και οι ιθύνοντες ήταν άκρως ευχαριστημένοι.

Φέτος, όμως, τα μηχανάκια της AGB έχουν πάρει την κατιούσα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ποσοστό που συγκέντρωσε εχθές, Πέμπτη 18/11 (δείτε το εδώ αναλυτικά).

Μια πόρτα κλείνει για τον Νίκο Μουτσινά ενώ μια άλλη... ανοίγει

Σύμφωνα με όσα μου μετέφεραν οι πηγές μου, το κανάλι δεν είναι τόσο ευχαριστημένο με τις φετινές αποδόσεις της εκπομπής. Όχι ότι ρίχνει το φταίξιμο στον παρουσιαστή, απλά θεωρεί πως αυτό το project πια ίσως και να μην τραβάει... Δεν έχει αναφερθεί κάτι από την πλευρά του σταθμού για... πόρτα εξόδου καθώς, όπως μαθαίνω, οι υπεύθυνοι στηρίζουν και πιστεύουν πολύ τον παρουσιαστή αλλά... ο ίδιος ο Νίκος έχει αρχίσει να ψάχνεται!

Έμαθα πως είχε ένα τηλεφώνημα από Mega. Απλό τηλεφώνημα. Κι αναρωτιόμουν τόσο καιρό... Τόσο κόσμο μάζεψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέτος από τα αντίπαλα κανάλια, ο Νίκος πως του ξέφυγε;

Κοίτα να δεις που στο τέλος της σεζόν θα έχουμε ακόμα μια προσθήκη... Ο Μαρινάκης έχει φτιάξει κάτι πολύ δυνατό φέτος, γιατί να μην το ενισχύσει λίγο παραπάνω;

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν, κι εμείς αλλά κι εσείς...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Με μπλόκαρε η γραφειοκρατία....» - Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για την υιοθεσία 2 παιδιών

Νίκος Μουτσινάς: Στήριξε δημόσια την Συνατσάκη - "Δεν θα σου άρεσε ο άλλος να έχει τον κ@λο σου στον κινητό του"

Share