Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Ανοιχτοχέρα όπως πάντα - Το δώρο της Μενεγάκη για τα γενέθλια του γιου της, Άγγελου Λάτσιου

Σιγά μην άφηνε τη... νύφη απ' έξω

Ανοιχτοχέρα όπως πάντα - Το δώρο της Μενεγάκη για τα γενέθλια του γιου της, Άγγελου Λάτσιου
Vanda's Blog 02.12.2021 07:39

Ο πρωτότοκος και μονάκριβος γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, την περασμένη Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, μεγάλωσε κατά ένα χρόνο. 19 πλέον και... δεν γινόταν η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης να μην του κάνει αξέχαστη την ημέρα αυτή με το δώρο της.

Κάθε χρόνο η Ελένη Μενεγάκη φροντίζει να ικανοποιεί τα θέλω του γιου της. Ξέρει τι του λείπει, γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται άρα πράττει αναλόγως!

Η έκπληξη της Ελένης στον Άγγελο

Φέτος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, του ετοίμασε σούπερ έκπληξη! Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Άγγελος Λάτσιος εδώ και αρκετό καιρό έχει στο πλευρό του την Γαία Μερκούρη. Οι δυο έφηβοι δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους. Μάλιστα οι δημόσιες ευχές της Γαίας σχολιάστηκαν αρκετά (δείτε τι ανέβασε εδώ). Οπότε η Ελένη... θέλησε να συμπεριλάβει στο δώρο της και το κορίτσι του γιου της!

Σύμφωνα με όσα μου μεταφέρθηκαν η Ελένη Μενεγάκη έδωσε στον γιο της δυο εισιτήρια δώρο, με ανοιχτή ημερομηνία και ανοιχτό προορισμό για να πάρει το κορίτσι του και να πάνε όπου θέλουν! Φυσικά διαμονή πληρωμένη από την μαμά!

Ελένη Μενεγάκη

Του ξεκαθάρισε όμως... "Αν θες εξωτερικό δεν θα τα χρησιμοποιήσεις ακόμα, θα περιμένεις λίγο". Η Ελένη έχει μεγάλη φοβία με τον κορωνοϊό, το έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές. Οπότε τώρα με την μετάλλαξη Όμικρον φοβάται ακόμα περισσότερο.

Πέραν τούτου, του έκανε και κάτι πιο προσωπικό. Κάτι σε gadget ξέρω...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Πάγωσε" η Ελένη Μενεγάκη - Στο νοσοκομείο συνεργάτιδά της

Αλλαγή πλάνων για την οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη - Που θα περάσουν τα Χριστουγέννα

Share