Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Ήταν ξαφνικό - Άσχημες εξελίξεις με την κατάσταση υγείας της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Τι συνέβη στο Παρίσι

Αποκλειστικό: Ήταν ξαφνικό - Άσχημες εξελίξεις με την κατάσταση υγείας της Ιωάννας Παλιοσπύρου
Vanda's Blog 09.12.2021 10:09

Πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου ταξίδεψε με την Αννίτα Ναθαναήλ στο Παρίσι για να συναντήσουν κάποιους εξειδικευμένους στα χημικά εγκαύματα γιατρούς και επιστήμονες για τα επόμενα βήματα της διαδικασίας αποκατάστασή της.

Μάλιστα, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram και οι δυο έκαναν αναρτήσεις από τα ειδυλλιακά τοπία (δείτε εδώ τα βίντεο) μεταφέροντας στους διαδικτυακούς τους φίλους πόσο ευτυχισμένες είναι που βρίσκονται εκεί και ανυπομονούν να μάθουν τα νέα...

Δυστυχώς, όμως, αυτά που είχαν οι γιατροί να της πουν δεν ήταν τόσο θετικά...

Ιωάννα Παλιοσπύρου είσαι πολύ δυνατή

Η λέξη ηρωίδα δεν περιγράφει ούτε στο ελάχιστο την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Είναι πολλά παραπάνω από αυτό. Δεν υπάρχουν λόγια που να αντικατοπτρίζουν την δύναμή της. Την τόση δύναμη που πρέπει να έχει κανείς για να σταθεί μπροστά στους γιατρούς και να ακούσει φράσεις τύπου "δεν θα επανέλθεις πλήρως ποτέ", "θα βασανιστείς αρκετά", "δεν θα πλησιάσεις πότε σε αυτό το καλύτερο που φαντάζεσαι".

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog πάνω κάτω αυτές ήταν οι λέξεις που βγήκαν από το στόμα των επιστημόνων στο Παρίσι... Η ψυχολογία της Ιωάννας καθόλου καλή. Πήγε πραγματικά ενθουσιασμένη εκεί.. Περίμενε να ακούσει άλλα... όλο αυτό της ήρθε ξαφνικό...

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αννίτα Ναθαναήλ όταν έφτασαν στο Παρίσι δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram βίντεο με την Ιωάννα από την στιγμή που εισέρχεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο «Percy Army Training Hospital» και κατευθύνεται στους γιατρούς που θα έκαναν την αξιολόγηση των τραυμάτων της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ιωάννα Παλιοσπύρου Παρίσι

Το βίντεο διακόπηκε και ακολούθησε μία ανακοίνωση της Αννίτας Ναθαναήλ στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά… Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα και επακολούθησαν δύσκολες στιγμές για εκείνη…».

Παλισπύρου Ναθαναήλ αποκλειστικό vanda's

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αννίτα Ναθαναήλ: "Η μεγαλύτερη έγνοια της Ιωάννας Παλιοσπύρου είναι να..."

H Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά έδειξε γυμνά τα χέρια της και τα κατεστραμμένα από το βιτριόλι ρούχα

Share