Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Οι πρώτες πληροφορίες για τον φετινό νικητή του J2us

Τα μεγάλα φαβορί!

Αποκλειστικό: Οι πρώτες πληροφορίες για τον φετινό νικητή του J2us
Vanda's Blog 10.12.2021 11:32

Το Just the 2 of us φέτος έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αφού τα πρόσωπα που έχει επιλέξει ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένα κι ένα. Εντάξει, παίζουν ρόλο και οι καυγάδες - παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί αλλά η παραγωγή είναι... υπερπαραγωγή οπότε λογικό να αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό!

Σε λίγο καιρό, ωστόσο, το show θα φτάσει στο τέλος του και επειδή ξέρω πως αναρωτιέστε ποιος θα είναι ο φετινός νικητής... θα σας πω... στο Vanda's blog του Youweekly.gr φυσικά! Μόνο εδώ μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι άλλωστε...

Τα μεγάλα φαβορί του J2us

Οι πρώτες πληροφορίες μου αναφέρουν πως είναι δυο τα φαβορί φέτος για τη νίκη! Πρώτοι στην λίστα είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Κατερίνα Λιόλιου που είναι το μόνο γυναικείο δίδυμο και δεύτεροι η Ελένη Δήμου και ο Μαρίνος Κόνσολος.

Λιόλιου Παναγιώταρου J2us νικητές

Κόνσολος Δήμου J2us νικητές

Τα δυο αυτά ζευγάρια έχουν πάρει τις περισσότερες θετικές κριτικές κι έχουν σχολιαστεί πολύ θετικά στα social media και ειδικά στο twitter που οι χρήστες του δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω.

Αν με ρωτάτε, δίνω περισσότερες πιθανότητες στο γυναικείο δίδυμο... αλλά για σίγουρα, εδώ θα είμαστε να τα πούμε σε λίγο καιρό πάλι γιατί ξέρετε... στο Vanda's blog τα μαθαίνουμε και τα γράφουμε πριν γίνουν...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επανασύνδεση για συμμετέχουσα του J2US - Μιλούσε με άλλες αλλά τον συγχώρεσε

Άναυδος ο Νίκος Κοκλώνης - Η έκπληξη που δέχτηκε στον αέρα του J2US για την γιορτή του

Share