Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι - Εκτός ALPHA η...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι - Εκτός ALPHA η...
Vanda's Blog 13.12.2021 12:01

Η φετινή σεζόν κοντεύει να ολοκληρωθεί και οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν αρχίσει και κάνουν τις κινήσεις τους για να σχεδιάσουν το πρόγραμμα της επόμενης. Ένας από αυτούς φυσικά είναι και ο ALPHA που φέτος διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους. Η μυθοπλασία τον έχει ανεβάσει αρκετά και προφανώς οι ιθύνοντες δεν θέλουν να χάσουν την δυναμική που έχουν ήδη στο τσεπάκι... οπότε κάπως έτσι θα κινηθούν και την ερχόμενη σεζόν...

Από εκεί και πέρα σίγουρα υπάρχουν και προγράμματα που δεν έβγαλαν τόσο ασπροπρόσωπο τον σταθμό ενώ τους δόθηκε παραπάνω από μια ευκαιρία.

Φεύγει από τον ALPHA;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Youweekly.gr όλα δείχνουν πως το συμβόλαιο της Τατιάνας Στεφανίδου δεν πρόκειται να ανανεωθεί και τρίτη σεζόν.

Τατιάνα Στεφανίδου ALPHA

Όπως μαρτύρησαν τα νούμερα τηλεθέασης ούτε η πρωινή ούτε η μεσημεριανή ζώνη την σηκώνουν οπότε... Το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι και μάλλον θα έχουμε ακόμα μια ανακοίνωση τηλεοπτικού διαζυγίου. Βέβαια, είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι με σιγουριά. Όλα αυτά βρίσκονται σε συζητήσεις ακόμα αλλά όταν η απόφαση παρθεί ξέρετε πως θα το μάθετε πρώτοι μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, όπως πάντα φυσικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ALPHA: Νέο σκάνδαλο με το The Bachelor 2 πριν τον τελικό - Γυμνή μπροστά στην κάμερα η Αθηνά New York

Σούσουρο στους διαδρόμους του ALPHA με την εκπομπή του Νίκου Μάνεση

Share