Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Άσχημος καυγάς για Αλέξη Παππά και Αθηνά New York λίγες ημέρες μετά τον τελικό του The Bachelor 2

Ποιος ο λόγος;

Αποκλειστικό: Άσχημος καυγάς για Αλέξη Παππά και Αθηνά New York λίγες ημέρες μετά τον τελικό του The Bachelor 2
Vanda's Blog 23.12.2021 11:26

Ο τελικός του The bachelor πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17/12 και όπως σας είχε αποκαλύψει αποκλειστικά το Youweekly.gr μέρες πριν η Αθηνά New York ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει τον μέχρι τότε εργένη Αλέξη Παππά.

Μπορεί να της έδωσε το δαχτυλίδι των 13.000 ευρώ (δείτε το εδώ) αλλά της είπε ότι πρόταση γάμου δεν της κάνει. Τουλάχιστον ακόμα.

Οι δυο τους μια ημέρα μετά παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στην οποία ο Αλέξης Παππάς πάρα το γεγονός πως ανέφερε ότι θέλει πολύ την Αθηνά φαινόταν ταυτόχρονα και πολύ συγκρατημένος. Από την άλλη εκείνη δήλωσε και πως θα ήθελε να είναι ο γάμος τους, δείχνοντας πως τρέχει... χιλιόμετρα μπροστά.

"Θέλω να χορέψω με τα πεθερικά μου, να σπάσουμε πιάτα, να έχουμε περιστέρια άσπρα. Θα ήθελα ο γάμος να γίνει στην Κρήτη ή στην Ικαρία ή στην Κύπρο. Όλα τα νησιά είναι καλά.", είπε χαρακτηριστικά η νικήτρια του The Bachelor.

Και κάπου από εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Γιατί καυγάδισαν Αλέξης Παππάς και Αθηνά New York

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που θα σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr οι δυο τους λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα έριξαν έναν αρκετά μεγάλο καυγά, τον πρώτο τους ως ζευγάρι. Ο λόγος; Ο Αλέξης Παππάς δήλωσε στην αγαπημένη του πως θέλει να περάσει τις γιορτές με τους συγγενείς και την οικογένειά του ενώ εκείνη του είπε πως θέλει να περάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα ως ερωτευμένη σε κάποιο ειδυλλιακό μέρος μακριά από όλους. Να είναι οι δυο τους.

Ο Αλέξης ήταν κάθετος, όπως και εκείνη και... σύμφωνα με τις πηγές μου δεν έχουν βγάλει άκρη ακόμα για το τι θα συμβεί. Αναμένουμε να δούμε την συνέχεια από stories γιατί η Αθήνα... δεν αφήνει πλέον τίποτα κρυφό από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η πρώτη ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το τέλος του The Bachelor 2

Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα Ζένιου για τον Αλέξη Παππά - Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος του The Bachelor 2

Share