Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

J2us - αποκλειστικό: Η αντίδραση της Βανδή πίσω από τις κάμερες μετά το σκηνικό με τον Αδαμαντίδη

Τι συνέβη αφού έκλεισαν τα φώτα

J2us - αποκλειστικό: Η αντίδραση της Βανδή πίσω από τις κάμερες μετά το σκηνικό με τον Αδαμαντίδη
Vanda's Blog 27.12.2021 09:52

Οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως να περάσουν το βράδυ των Χριστουγέννων με την Δέσποινα Βανδή και τον Θέμη Αδαμαντίδη. Η μουσική αυτή συνάντηση στο j2us είχε διαφημιστεί πολύ και ήταν απολύτως λογικό αφού πρώτη φορά θα βλέπαμε μαζί δυο τόσο σημαντικούς αλλά και ταυτόχρονα διαφορετικούς καλλιτέχνες να ενώνουν τις φωνές τους.

Μετά από όσα διαδραματίστηκαν, βέβαια, πάνω στην σκηνή το ντουέτο αυτό σίγουρα θα μείνει αξέχαστο στον κόσμο. Ο τραγουδιστής φάνηκε από την αρχή πως δεν ήταν και στα καλύτερά του. Του έπεσε και το μικρόφωνο. Η Βανδή προσπαθούσε να το σώσει αλλά... τι άλλο να κάνει κι αυτή; Σπαθιά να καταπιεί;

Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες του J2us

Πολλοί θα περίμεναν η Δέσποινα να κάνει μεγάλη φασαρία μετά πίσω από τις κάμερες αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr η τραγουδίστρια αντέδρασε πολύ ψύχραιμα και απόλυτα επαγγελματικά. Δεν παραπονέθηκε για τίποτα ούτε αναφέρθηκε στο περιστατικό.

Μάλιστα, στάθηκε δίπλα στον Νίκο Κοκλώνη και προσπάθησε να τον καθησυχάσει για όσα γράφονταν στο twitter εκείνη την στιγμή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βγαλμένο από περιοδικό το σπίτι της Δέσποινας Βανδή - Η κουζίνα είναι αξιοζήλευτη

Σοβαρό τροχαίο για τον Θέμη Αδαμαντίδη

Share