Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια λίγα χρόνια μετά την προσθετική στήθους θα κάνει αφαίρεση

Μεγάλωσε και δεν τις αρέσουν άλλο πια

Αποκλειστικό: Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια λίγα χρόνια μετά την προσθετική στήθους θα κάνει αφαίρεση
Vanda's Blog 01.02.2022 11:58

Μια τέτοια είδηση δεν γινόταν να μην σας την μεταφέρω... Γιατί μπορεί να έχουμε συνηθίσει πολλές γυναίκες της showbiz να έχουν κάνει πλαστική στήθους (δείτε ποιες), ωστόσο για αφαίρεση δεν έχουμε ακούσει ξανά. Όπως λοιπόν με πληροφόρησαν μια πασίγνωστη τραγουδίστρια θέλει να αφαιρέσει λίγο από το στήθος που έχει βάλει.

Γιατί θέλει να κάνει αφαίρεση στήθους η τραγουδίστρια;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog η τραγουδίστρια που θέλει να κάνει αφαίρεση στήθους είναι πάρα πολύ γνωστή και μας έχει χαρίσει δεκάδες μεγάλες επιτυχίες. Μάλιστα, δεν έχει κάνει καριέρα μονάχα στην Ελλάδα, αλλά και γενικά στην Ευρώπη.

Πασίγνωστη τραγουδίστρια λίγα χρόνια μετά την προσθητική στήθους θα κάνει αφαίρεση

Επίσης, την έχουμε δει και στην τηλεόραση και δεν εννοώ μόνο ως καλεσμένη σε εκπομπές, αλλά σε show. Σήμερα, βρίσκεται σε σχέση εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ πριν βρει και πάλι τον έρωτα, είχε συζητηθεί πολύ για τον χωρισμό της, καθώς ενώ πολλοί πίστευαν πως η σχέση τους θα οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας, όχι μόνο χώρισαν αλλά τα... είχαν πει και στα δικαστήρια.

Όπως λοιπόν με ενημέρωσαν και θα σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr με κάθε επιφύλαξη (γιατί από στόμα σε στόμα πολλά μπορούν να παραποιηθούν) η τραγουδίστρια θέλει να προχωρήσει στην αφαίρεση του στήθους γιατί την έχει πια κουράσει, αφού είχε κάνει την προσθετική σε νεαρή ηλικία, αλλά και γιατί... μεγαλώνει.

Εγώ πάντως μπορώ να πω πως και με πλούσιο μπούστο αλλά και με μικρότερο, η εν λόγω τραγουδίστρια ήταν είναι και θα είναι θεά και είδωλο για πολλές!

Όνομα ωστόσο δεν θα σας πω γιατί από την στιγμή που η ίδια δεν θέλει να το αποκαλύψει και επειδή αφορά ένα τόσο λεπτό θα έλεγε κανείς ζήτημα, δεν είναι σωστό να το βγάλω εγώ στη φόρα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φωτογραφίες από την Survivor, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, πριν τις πλαστικές σε πρόσωπο και σώμα

Αθηνά NY εσύ; Έτσι ήταν η σύντροφος του Αλέξη και νικήτρια του Bachelor 2 πριν τις πλαστικές

Share