Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Με γυναίκες ηλικίας μέχρι 89 ετών - Όλες οι λεπτομέρειες για το GNTM 5

Αλλαγές μεγατόνων για να "χτυπήσουν" τον ανταγωνισμό

Αποκλειστικό: Με γυναίκες ηλικίας μέχρι 89 ετών - Όλες οι λεπτομέρειες για το GNTM 5
Vanda's Blog 04.04.2022 09:54

Το GNTM επιστρέφει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τον 5ο κύκλο και πλήρως ανανεωμένο. Μάλιστα, από χθες Κυριακή 3/4 έχει κυκλοφορήσει και το trailer με τις δηλώσεις συμμετοχής.

Το Next top model αυτή τη χρονιά θα είναι σίγουρα ανατρεπτικό, καθώς θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στις θέσεις της κριτικής επιτροπής και όχι μόνο. Επιβεβαιωμένο είναι πως η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου πέρασε από το ριάλιτι και δεν ακούμπησε και για αυτό δεν θα βρίσκεται στη νέα σεζόν, ενώ ακόμη ένας κριτής πλέον αποτελεί παρελθόν.

Στο Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας μεταφέρω όλες τις εξελίξεις, αλλά και αποκλειστικές πληροφορίες έτσι όπως μου τις μετέφερε η πηγή μου.

Τι συμβαίνει με το GNTM 5

Όπως ήδη γνωρίζουμε η Βίκυ Καγιά "έκλεισε" την επιστροφή της στο GNTM 5, αφού το DWTS που παρουσίασε θα λέγαμε πως... έπιασε πάτο. Η απόφαση της να πάει σε κάτι καινούργιο δεν απέδωσε καρπούς, οπότε επιστρέφει εκεί που γνωρίζει καλύτερα. Στο πλευρό της θα βρίσκεται ο Γιώργος Καράβας... ναι ναι καλά διαβάσατε από coach "πήρε προαγωγή" και στο νέο κύκλο θα είναι κριτής, ενώ η Ζενεβιέβ Μαζαρί μας αποχαιρέτησε.

Άρα οι 2 από τις 4 θέσεις έχουν καλυφθεί. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ακόμη βρίσκεται σε συζητήσεις αλλά οριστικές απαντήσεις δεν έχουν δοθεί. Το μοντέλο διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της και αυτό φαίνεται από τα ταξίδια της. Είναι όμως έτοιμη να αφήσει τις διακοπές σε εξωτικά μέρη και να ξεκινήσει εντατικά γυρίσματα;

Από την άλλη μια τεράστια αλλαγή είναι πως ο 5ος κύκλος θα είναι μόνο με γυναίκες όπως ήδη έχει αποκαλυφθεί από το trailer. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες μου η ανατροπή θα είναι πως δεν θα έχουν "ταβάνι" τα 30. Δηλαδή μπορούν να λάβουν συμμετοχή στο ριάλιτι και γυναίκες άνω των 30 ετών και συγκεκριμένα μέχρι τα 89.

Επίσης, ακόμη μια πληροφορία που έφτασε στα αυτιά μου είναι πως ίσως σκεφτούν να το βγάλουν στον αέρα μια ώρα αργότερα. Πάντα το GNTM προβαλλόταν στην ώρα 21:00 με 23:00 περίπου. Όμως, επειδή φέτος η prime time είναι δύσκολη και πέρσι η τηλεθέαση δεν ήταν ικανοποιητική, σκέφτονται μήπως προβάλλεται μια ώρα αργότερα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Με αδίκησαν» - Ξέσπασε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για τη σύγκρισή της με την Βίκυ Καγιά

GNTM: O αδιαπραγμάτευτος όρος που έθεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο STAR πριν πει το "ναι"

Share