Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Άσχημα νέα για την Μυριέλλα Κουρεντή - Γιατί έχει εξαφανιστεί μετά το Survivor 5

Όλη η αλήθεια

Αποκλειστικό: Άσχημα νέα για την Μυριέλλα Κουρεντή - Γιατί έχει εξαφανιστεί μετά το Survivor 5
Vanda's Blog 21.04.2022 09:14

Επέστρεψε από Άγιο Δομίνικο στις 2 Απριλίου (δείτε εδώ φωτογραφίες) κι από τότε δεν την έχει δει κανείς! Η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν από τα πρόσωπα του φετινού Survivor που απασχόλησαν πάρα πολύ τόσο με την συμπεριφορά της όσο και με την προσωπική της ζωή, αφού το ειδύλλιο με τον Γιώργο Κατσαούνη θα συζητιέται για καιρό. Αυτός πάντως φαίνεται πως την ξεπέρασε γρήγορα καθώς βρήκε στα μάτια άλλης συμπαίκτριάς του τον έρωτα. Τέλος πάντων δεν είναι το θέμα μας αυτό!

Η Μυριέλλα λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της αποφάσισε μια μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram να ενημερώσει το κοινό πως θα απέχει για λίγο, για λόγους υγείας.

"Σκόρε μου είσαι ΟΤΚ κέρδισα απ' το Survivor...H υπερκόπωση με βάρεσε αλλά πολύ σύντομα θα επανέλθω να βρεθούμε να σε πάρω αγκαλιά και να σου επιστρέψω όλο το καλό που έκανες για εμένα...missed you!!! Love you @lamproskonstantaras", έγραψε χαρακτηριστικά κι από τότε τηρεί σιγή ιχθύος.

Η πρώτη ανάρτηση της Μυριέλλας μετά την αποχώρηση της

Τι συμβαίνει με την Μυριέλλα Κουρεντή

Η αλήθεια είναι πως το έψαξα πάρα πολύ κι έβγαλα κάποια άκρη! Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, λοιπόν, τις οποίες και σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr η Μυριέλλα έχει αποφασίσει για λίγο να αποσυρθεί καθώς γυρνώντας από τον Άγιο Δομίνικο και ανοίγοντας το κινητό είδε πως τα περισσότερα μηνύματα δεν είχαν θετικό περιεχόμενο και κατάλαβε πως η εικόνα που ήθελε να φτιάξει, δεν πέτυχε.

Επηρεάστηκε αρκετά ψυχολογικά με όσα διάβασε στα social media της κι έχει αποφασίσει να δει όλα τα επεισόδια του Survivor, μέχρι την στιγμή που έφυγε, για να δει τι κόπηκε και τι όχι στο μοντάζ και ο κόσμος έχει την αντιμετώπιση που έχει ως προς το πρόσωπό της.

Σύμφωνα, επίσης, με άνθρωπο από το κοντινό της περιβάλλον ο Τζον είναι στο πλευρό της συνεχώς. Αυτά κατάφερα να μάθω για αρχή αλλά σίγουρα θα επανέλθω με περισσότερα...

Share