Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Ερωτευμένη ξανά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά μετά τον Snik

Τι συμβαίνει στη ζωή της

Αποκλειστικό: Ερωτευμένη ξανά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά μετά τον Snik
Vanda's Blog 12.05.2022 14:36

Όχι για να μην λένε οι γλώσσες οι κακές ότι σας μεταφέρω μόνο άσχημες ειδήσεις! Μπορεί ζευγάρια να χωρίζουν υπό άκρα μυστικότητα (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ) αλλά λεύτερες ερωτεύονται και κάνουν όνειρα για μια νέα αρχή!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε απασχολήσει πολύ τα μέσα με την προσωπική της ζωή. Η σχέση της με τον τράπερ Snik είχε μπει στο μικροσκόπιο. Φωτογράφοι και δημοσιογράφοι σκότωναν για μια κοινή τους φωτογραφία (στην αρχή). Όταν έγινε επίσημο και συγκατοίκησαν κιόλας (δείτε εδώ την σπιταρόνα που έμεναν μαζί) ξεροσταλιάζαμε όλοι στα social για ένα κοινό post, μια φωτογραφία που να τους δείχνει τρελά ερωτευμένους!

Ο χωρισμός ήρθε λίγο πριν το ζευγάρι συμπληρώσει τα δυο χρόνια κοινής πορείας κι ενώ υπήρξαν προσπάθειες επανασύνδεσης κι από τις δυο μεριές το όλο θέμα δεν... ευδοκίμησε και τώρα είναι ξανά single και οι δυο. Για πόσο ακόμα, όμως, είναι το μεγάλο ερώτημα.

Η Ηλιάνα νιώθει πεταλούδες στο στομάχι

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, που σας τις μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr (που αλλού θα μπορούσα άλλωστε!!!) η παρουσιάστρια έχει βρει τον έρωτα αν και ο έρωτας - ακόμη τουλάχιστον - δεν έχει βρει αυτήν!

Πηγές μου από το πολύ κοντινό της περιβάλλον αναφέρουν ότι η Ηλιάνα έχει αρχίσει να έρχεται πολύ κοντά με έναν άνθρωπο από το φιλικό της περιβάλλον. Θα επανέλθω σίγουρα με ονόματα, φωτογραφίες και ντοκουμέντα...

Ηλιάνα μου, τα καλύτερα σου εύχομαι! Είναι ωραίο πράγμα ο έρωτας, δεν πρέπει να τον κρύβεις...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έτσι εξηγούνται όλα - Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ''έριξε'' το Instagram με τη φωτογραφία της μητέρας της

«Το GNTM για εμένα...» - Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Share