Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Νέα γυναίκα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού

Αχτύπητο δίδυμο στις αθηναϊκές πίστες

Αποκλειστικό: Νέα γυναίκα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού
Vanda's Blog 11.07.2022 13:43

Όχι όχι κορίτσια μου μη μας παρεξηγείτε και πάνω από όλα μην ταράζεστε, ελεύθερος για μια ζωή δεν τραγουδάει; Ελεύθερος είναι ακόμα στην προσωπική του ζωή ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αφού πρόσφατα αποκάλυψε πως χώρισε. Εμείς σήμερα στο Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας μιλήσουμε για την επαγγελματική.

Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα φέτος αποτέλεσαν ένα από τα πιο δυναμικά δίδυμα διασκέδασης. Οι δύο επιτυχημένοι καλλιτέχνες συναντήθηκαν και πάλι φέτος στην πίστα, αυτή τη φορά σε εκείνη του Teatro Music Hall, και μαζί έφεραν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση.

Μαζί τους βρέθηκε και ο Γιώργος Κακοσαίος που έδωσε τη δική του νότα, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα με τον πιο νεανικό τρόπο. Το σχήμα έκανε την πρεμιέρα του στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου και το μεγάλο φινάλε είχε οριστεί στις 25 Ιουνίου.

Το σχήμα που θα ακολουθήσει του χρόνου: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την Λένα Ζευγαρά

Λένα Ζευγαρά Κωνσταντίνος Αργυρός

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, λοιπόν, και του χρόνου ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζει ένα σούπερ σχήμα στο Teatro έχοντας δίπλα του την Λένα Ζευγαρά. Φήμες ήθελαν την τραγουδίστρια να αποσύρεται από τον χώρο λόγω του γάμου της, κάτι που δεν ισχύει αφού από τον χειμώνα θα την δούμε πάλι στις πίστες σε ένα πρόγραμμα πραγματική φωτιά! Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, βρίσκεται στα καλύτερά της!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Τον εκθέτετε» - "Σφαγή" με την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στον τελικό του X-factor

Δεν χώραγε να κάτσει το κοινό - Κοσμοσυρροή στη συναυλία του Αργυρού και της Φουρέιρα στη Θεσσαλονίκη

Share