Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Έκλαιγε φορώντας το νυφικό της: Τι συνέβη στον γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Είχε στο πλευρό της τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Έκλαιγε φορώντας το νυφικό της: Τι συνέβη στον γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου
Vanda's Blog 03.10.2022 13:27

Εγώ σας το είπα πως θα επιστρέψω με ένα σούπερ αποκλειστικό για τον γάμο της κουίν Ντίνας, της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δηλαδή. Η αγαπημένη εγκυμονούσα το απόγευμα της Κυριακής 2/10 αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο (δείτε εδώ το νυφικό της).

Στο δημαρχείο της Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης το απόγευμα έφτασαν τα 10 μετρημένα άτομα που ήταν καλεσμένα στο γάμο αλλά και οι γονείς των νιόπαντρων (δείτε εδώ βίντεο) και η Κωνσταντίνα έζησε το παραμύθι που ονειρευόταν από μικρή. Η δημιουργία οικογένειας ήταν κάτι που έλεγε συνέχεια πως επιθυμεί και να που τα όνειρα έγιναν πραγματικότητα!

Αρκετά συγκινημένη στον γάμο της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το Vanda's blog έχει ρεπορτάζ για την πιο όμορφη ημέρα στην ζωή της Κωνσταντίνας έως τώρα... Σύμφωνα με άτομα που βρέθηκαν εκεί η κουίν καθ' όλη την διάρκεια του μυστηρίου ήταν αρκετά συγκινημένη (φταίνε και λίγο οι ορμόνες όσο να πεις από την εγκυμοσύνη). Τα δάκρυά της σε συνδυασμό με το χαμόγελό της την ακολουθούσαν από την αρχή έως και το τέλος του μυστηρίου ενώ όταν υπογράφηκαν τα χαρτιά ο Βασίλης την αγκάλιασε τρυφερά πιάνοντας την κοιλίτσα της.

Η ευτυχία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δεν περιγράφεται. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, επίσης, ο θρησκευτικός γάμος - που αργεί λίγο αλλά θα έρθει κι αυτός - θα γίνει σε ανοιχτό κύκλο, αντίθετα με τον πολιτικό!

Με το καλό Κωνσταντίνα μου, με το καλό!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Αν με καλούσαν...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον γάμο Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

«Δεν θέλαμε να...» - Οι πρώτες δηλώσεις του πεθερού της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Βλάση Σταθοκωστόπουλου για τον γάμο τους

Share