Μην χάσετε το νέο τεύχος του YOU!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Με τον καύσωνα να είναι προ των πυλών, τα θέματα της εβδομάδας του YOU WEEKLY είναι πιο... καυτά από ποτέ! Η Διευθύντρια Σύνταξης Τζώρτζια Συρίχα ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία με το νέο τεύχος και σου προτείνει να διαβάσεις:

Αποκλειστική συνέντευξη: Νικολέτα Μαυρίδη, που μιλά για τη ζωή της, από την απώλεια του πατέρα της σε πολύ μικρή ηλικία, τους έρωτες και τα πισωγυρίσμστα μέχρι την εμπειρία της από το Survivor, ενώ βάζει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά την σχέση της με τον Παύλο Γαλακτερό.

Αποκλειστική συνέντευξη: Μαρία Μιχαλοπούλου, που αποκαλύπτει τα πάντα για τη συμμετοχή της στη «Φάρμα», αν ζήλεψε την Κυριακή Κατσογρεσάκη, τα σχόλια που τη στενοχώρησαν και απαντά γιατί χώρισε λίγο πριν μπει στο παιχνίδι. Μάλιστα δείχνει αποφασισμένη να εγκαταλείψει τα χωράφια και το σπίτι της, μόνο για να ταξιδέψει και για να κάνει την καριέρα που πάντα λαχταρούσε ως μοντέλο.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ: Ελένη Μενεγάκη. Η “ωραία Ελένη” πιάστηκε από τον φακό του YOU να πίνει τα κρασιά της μέρα-μεσημέρι στην Ερυθραία με την παρέα της και να είναι πιο ευδιάθετη από ποτέ. Πιο χαλαρή από ποτέ ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα της εκπομπή στο Mega αλλά και τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άνδρο.

Α Wonderful life για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό: 10 χρόνια γάμου και μια ευτυχία που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Η όμορφη παρουσιάστρια γιορτάζει την επέτειο του γάμου της με το YOU, μέσα από σπάνιες φωτογραφίες της ζωής της, αποκαλύπτοντας μυστικά και tips για έναν ευτυχισμένο γάμο.

Η διατροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που τη βοήθησε να χάσει 11 κιλά: Πιο αδύνατη από ποτέ, φουλ ερωτευμένη και έτοιμη να κάνει δυναμικό τηλεοπτικό come back με τον “Αγρότης μόνος ψάχνει” στον ΣΚΑΪ, αποκαλύπτει στο YOU τα fitness μυστικά της που την έκαναν να φτιάξει το κορμί των ονείρων της