Η Μαντώ Γαστεράτου στο περιοδικό YOU

Backstage βίντεο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Πετάει στα σύννεφα και ζει ένα όνειρο, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Σε backstage δηλώσεις, η Μαντώ Γαστεράτου μας μιλάει για τις ώρες που της λείπει περισσότερο ο γιος της, Γιώργος, για τα γυρίσματα του Mega Star, καθώς και το ρόλο που παίζει η μουσική στη ζωή της.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Styling: Ilias Wia

Makeup-Hair: Λεάννα Μάρκογλου

Με τα γυρίσματα του Mega Star, σου λείπει ο γιος σου;

Όταν λείπω απ' το σπίτι μου λείπει ο Γιώργος, αλλά με γεμίζει η δουλειά μου στο Mega Star και ξεχνιέμαι. Ούτως ή άλλως δεν κρατούν πολλές ώρες τα γυρίσματα, οπότε δεν προλαβαίνει να μου λείψει. Φαντάζομαι στο μέλλον θα καταλάβει -γιατί τώρα είναι πολύ μικρός- πως η μαμά νιώθει δημιουργική και της αρέσει η δουλειά της. Δεν μου λείπει ιδιαίτερα εκείνες τις ώρες, μου λείπει όμως όλες τις υπόλοιπες, όταν δεν τον βλέπω!

Η μουσική τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;

Καταλυτικό ρόλο, θα ξυπνήσω με μουσική, θα συνεχίσω με μουσική, θα φάω, ακόμα και στο μπάνιο ακούω μουσική. Για πολλά χρόνια, μέχρι να με πάρει ο ύπνος είχα ακουστικά και άκουγα κάτι χαλαρό από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου η μουσική, όπως και σε όλους τους ανθρώπους νομίζω. Στις πιο έντονες στιγμές της ζωής μας, όπως ο γάμος μας, δεν θέλουμε να ακούσουμε μουσική και να περάσουμε όμορφα;