Σε αυτούς τους τομείς θα σε επηρεάσει η έκλειψη του Ιανουαρίου! Προσοχή!

Σε αυτούς τους τομείς θα σε επηρεάσει η έκλειψη του Ιανουαρίου! Προσοχή!

Απόλυτα ορατή δε θα γίνει, αλλά κάποιες αλλαγές στην ψυχολογία σου πιθανώς να τις νιώσεις.

Μιλώντας με όρους φυσικής, σεληνιακή έκλειψη συμβαίνει όταν το φεγγάρι περνά πίσω από τη Γη στη σκιά της. Κι ενώ μιλάμε για ένα δεδομένο -πλην συναρπαστικό- φυσικό φαινόμενο, το σενάριο του να μείνεις ανεπηρέαστη δεν υπάρχει. Διαβάστε παρακάτω...

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Γιατί στις 31 Ιανουαρίου θα ζήσουμε και θα δούμε (περίπου δηλαδή) την πρώτη έκλειψη του 2018.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΑΠΕ, στην Αθήνα, η έκλειψη θα φθάσει στην κορύφωσή της (δηλαδή η Σελήνη θα βρίσκεται στο σημείο εγγύτερα στο κέντρο της σκιάς της Γης) περίπου στις 15:30, όταν το φεγγάρι -που θα ανατείλει λίγο πριν τις 18:00- θα είναι ακόμη κάτω από τη γραμμή του ορίζοντα, με αποτέλεσμα το φαινόμενο να μην είναι άμεσα ορατό.

Δείτε ακόμη: Έκλειψη Σελήνης στις 31/01: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! (video)

Αν έχεις φίλη ή φίλο που ασχολείται παραπάνω με την αστρολογία, τότε σίγουρα έχεις ακούσει για πολλούς ανάδρομους Ερμήδες, για διάφορες Αφροδίτες στο Ζυγό, αλλά και για τις επιδράσεις μιας έκλειψης στην ψυχολογία σου. Και ας είμαστε ειλικρινείς, ακόμα κι αυτοί που γυρνούν το βλέμμα από την άλλη δήθεν τάχα μου απαξιωτικά, (εγώ, προσωπικά, σου υπογράφω ότι) πεθαίνουν να μάθουν πώς μπορεί να τους επηρεάσουν όλα αυτά.

Κι ενώ η επιστήμη μπορεί να αποδοκιμάσει τις θεωρίες περί επίδρασης της έκλειψης στο σώμα σου, η NASA στηρίζει την ιδέα ότι μπορεί να έχει κάποια επίδραση στον ψυχισμό, αλλά και στο σώμα σου. Και έτσι έχουμε μια σειρά από καταστάσεις τις οποίες μπορεί να επηρεάσει.

Τις ορμόνες σου

Τη γονιμότητά σου

Τον ύπνο σου

Tη διάθεσή σου, γενικά

Πηγή:Lady Like