Δώστε προσοχή! Αυτά είναι τα ζώδια που θα ξεχάσουν την ερωτική πράξη μετά το γάμο!

Πρόσεχε τι επιλογές θα κάνει γιατί σε βλέπω να.. τραβάς ζόρια!

Δώστε προσοχή! Αυτά είναι τα ζώδια που θα ξεχάσουν την ερωτική πράξη μετά το γάμο!

Πριν πάρει την μεγάλη απόφαση και κάνεις το επόμενο βήμα με τον σύντροφο σου καλός είναι να διαβάσεις το συγκεκριμένο άρθρο.

Υπάρχουν αυτά τα ζώδια που όχι μόνο ξεχνούν αλλά και διαγράφουν το σεξ μετά το γάμο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που... μέχρι να γεράσουν θα έχουν κάνει τα κουμάντα τους!

Αν ο σύντροφος σου είναι ένα από τα συγκεκριμένα παρακάτω ζώδια... σε λυπάμαι!

Ταύρος

Αν και ζώδιο που θέλει να το αγαπάνε και δεν χάνει ευκαιρία για επαφή παντός είδους, είναι πολύ πιθανό να πάρει υπερβολικά στα σοβαρά τον ρόλο του συζύγου, του γονιού, του υπεύθυνου ανθρώπου, του ενήλικα και να σταματήσει να δίνει σημασία στις απλές και εκρηκτικές χαρές της ζωής αφού έχει την τάση να αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους, να αναβάλλει καταστάσεις. Μην τον αφήνεις να αφαιρείται, θα δεις ότι θα ξεχαστεί , οπότε θα ξεχάσει και το σεξ.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να τον προσελκύσεις ξανά!

Καρκίνος

Όλο αχ, όλο ουφ, όλο δεν μπορώ, έχει γερές πιθανότητες μετά το γάμο να νιώσει μια ιδιαίτερη πίεση και να του πάρει αρκετό διάστημα να συνηθίσει τον έγγαμο βίο. Πρόσεχε, μην τον τρομάξεις γιατί δεν πρόκειται να δεις χαΐρι ποτέ. Δώσε του χρόνο, χώρο αλλά και τη λύση γιατί έχει την τάση να πνίγεται σε μια κουταλιά νερό και να ξεχάσει το σεξ για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα.

Δείτε ακόμη: Έτσι δείχνει το κάθε ζώδιο τον έρωτα του! Ο ιχθύς χορεύει Ικαριώτικο....

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι γνωστός νοικοκύρης, που σημαίνει ότι αν παντρευτεί και νοικοκυρευτεί μπορεί και επαναπαυθεί. Αυτός ο τύπος φροντίζει να είναι πάντα τυπικός να τα κάνει όλα όπως λέμε “by the book” ωστόσο μπορεί να μην βάλει το σεξ στις μεγάλες προτεραιότητες. Αποτέλεσμα; Ίσως η ερωτική σας ζωή πιάσει λίγο…αράχνες.