Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τι είναι αυτό που οδηγεί το κάθε ζώδιο στην απιστία;

Είναι άπιστος; Δες γιατί!

Τι είναι αυτό που οδηγεί το κάθε ζώδιο στην απιστία;
Ζώδια 23.03.2019 14:13

Tο κάθε ζώδιο έχει την "ευαίσθητή" του χορδή και αν αυτή η... χορδή σπάσει τότε, ο δρόμος θα το οδηγήσει προς την απιστία.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα ζώδια! Διαβάστε παρακάτω...

Κριός
Αν νιώσει πιεσμένος από τον/την σύντροφό του και δει πως το ταίρι του είναι δεδομένο, τότε αρχίζει και καταπιέζεται. Σιγά σιγά αρχίζει να ψάχνει την επιβεβαίωση κοιτάζοντας κάποιο "δύσκολο" θήραμα. Μόλις το βρει και καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του, μπορεί βιαστικά και χωρίς δεύτερη σκέψη να ζήσει έναν παράνομο έρωτα, ο οποίος πιθανότατα θα κρατήσει ελάχιστα και το πιο πιθανό είναι ότι ο άτακτος κριός πολύ γρήγορα θα το μετανιώσει.

Ταύρος
Οι σταθεροί Ταύροι, δύσκολα απιστούν, όμως το δικό τους ευαίσθητο σημείο για να οδηγηθεί στην απιστία είναι αν δεν νιώθει συναισθηματικά και σεξουαλικά πλήρης. Πριν απιστήσει, χτυπάει "καμπανάκι" στον/στην σύντροφό του, αλλά αν αντιληφθεί ότι παρά τις προειδοποιήσεις, η κατάσταση μένει ίδια, τότε γίνεται ευάλωτος συναισθηματικά και μπορεί να ενδώσει σε έναν νέο έρωτα. Αν ο Ταύρος αποφασίσει να φύγει από μία σχέση, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πει και το οριστικό αντίο.

Δίδυμοι

Για τους περισσότερους Δίδυμους η απιστία είναι κάτι σαν δεύτερη φύση τους. Την θεωρούν φυσιολογική αφού πιστεύουν ότι είναι πραγματικά ελεύθεροι να κάνουν αυτό που θέλουν και νιώθουν. Έτσι λοιπόν, αν ο Δίδυμος, απιστήσει δεν σημαίνει ότι κάτι τον ενόχλησε στον σύντροφό του. Το καλό είναι ότι τις περισσότερες φορές απιστεί με το μυαλό του και αυτό θα τον οδηγήσει στο έντονο φλερτ. Η λύση με τους Διδύμους είναι να τους κρατάς σε εγρήγορση και να φροντίσεις η σχέση σας να έχει εναλλαγές!

Καρκίνος
Ο Καρκίνος δεν ανήκει στα πιο άπιστα ζώδια, όμως είναι συναισθηματική κυκλοθυμικός και αυτό είναι κάτι που μπορεί να τον οδηγήσει στην απιστία. Αν βρίσκεται σε μία χρόνια σχέση, η οποία έχει βαλτώσει και της λύπει η τρυφερότητα, τότε ναι θα γοητευτεί εύκολα από ένα τρίτο πρόσωπο. Όμως επειδή λόγω του χαρακτήρα του δε μπορεί να βιώνει την αγωνία της παράλληλης σχέσης, σύντομα επιστρέφει στην ασφάλειά του.

Λιοντάρι
Οι Λέοντες παρόλο που αποζητούν μονίμως την επιβεβαίωση του εγώ τους, δεν είναι άπιστοι. Θα κοιτάξουν αλλού αν νοιώσουν ψυχρότητα στη σχέση τους και τελικά θα απιστήσουν μόνο αν αυτό το κάτι καινούργιο του δώσει τρέλα και μεγάλο πάθος.

Παρθένος

Οι συντηρητικοί Παρθένοι είναι ενάντια στην απιστία και είναι πολύ δύσκολο να φύγουν από το ταίρι τους. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν ο Παρθένος αντιληφθεί ότι υπάρχει "εγκεφαλικό" ζήτημα και έχει χαθεί η επικοινωνία. Αν λοιπόν η σχέση έχει τελειώσει για αυτόν, αλλά δεν το έχει πει, τότε θα οδηγηθεί στην απιστία, μόλις βρει τον νέο του έρωτα και τελικά θα πάρει την απόφαση να φύγει οριστικά από την παλιά του σχέση.

Ζυγός

Οι Ζυγοί έχουν θέμα με την μοναξιά και γενικά δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να μείνουν μόνοι. Έτσι μόλις αρχίσει να νιώθει ότι η σχέση έχει φθαρεί, η αναζήτηση νέου συντρόφου, ξεκινά. Και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι ένα πολύ ερωτικό ζώδιο και λατρεύει το φλερτ, είναι πολύ εύκολο να μπλεχτεί σε ένα ερωτικό δίλημμα, ακόμα και αν η σχέση του είναι πολύ σημαντική! Η μόνη λύση λοιπόν είναι να του δημιουργείτε συνεχώς αίσθημα ασφάλειας και ανανέωσης.

Σκορπιός

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του Σκορπιού είναι η μυστικότητα και η τάση προς το παράνομο, το μυστήριο… Η ιδέα της απιστίας θα του μπει μόνο αν νιώθει ότι του λείπει κάτι σεξουαλικά. Ο Σκορπιός δεν μπορεί να συγκρατήσει τις ορμές του και έτσι αν νιώσει έντονη έλξη από ένα άλλο άτομο, είναι σίγουρο ότι θα θελήσει να την ικανοποιήσει, κρύβοντας ταυτόχρονα πολύ καλά το μυστικό του. Για να τον συγκρατήσετε πρέπει να κρατήσετε την σεξουαλική σας ζωή έντονη.

Τοξότης
Ο Τοξότης είναι από τα ζώδια που λατρεύουν το ερωτικό παιχνίδι και έτσι συχνά μπορεί να αναζητήσει έναν κρυφό έρωτα. Το ρίσκο και η ανάγκη να νιώσει και πάλι ελεύθερος και ωραίος, θα τον οδηγήσουν στην απιστία. Για να τον κρατήσεις πρέπει να του δίνεις την αίσθηση ότι σε διεκδικεί μονίμως.

Αιγόκερως

Είναι από τα πιο πρακτικά και λογικά ζώδια, που νιώθει ότι πάντα πρέπει να κάνει το σωστό και το πρέπον. Και αυτός ακριβώς ο λόγος είναι αυτός που θα τον οδηγήσει στην απιστία, αφού σε ανύποπτο χρόνο θα νιώσει ότι με αυτόν τον τρόπο θα κάνει την επανάστασή του, μακριά από τα πρέπει και τα μη! Για να μη γίνει αυτό, πρέπει ως σύντροφος να είσαι βράχος ακλόνητος δίπλα του, δίνοντάς του την ευκαιρία μέσα στα πρέπει του να κάνει και τις τρέλες του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος πιστεύει στην πολυγαμία οπότε η απιστία για αυτόν δεν είναι κάτι παράνομο. Για αυτόν τον λόγο μπορούμε να τον δούμε σε μία μακροχρόνια σχέση αλλά την επόμενη στιγμή να αλλάζει συντρόφους συνέχεια αφού θέλει να ζήσει την εμπειρία χωρίς δεσμεύσεις. Για αυτόν τον λόγο η απιστία μπορεί να έρθει ξαφνικά, αφού θα θελήσει να νιώσει την χαρά του καινούργιου και της ανανέωσης!

Ιχθείς

Ο Ιχθύς, είναι από τα ζώδια που θα σου δοθεί απόλυτα και θα πιστεύεις ότι ζεις μαζί τους την μεγάλη σου αγάπη. Όμως η τάση του να ερωτεύεται εύκολα και να παθιάζεται με κάθε τι καινούργιο είναι ο βασικός λόγος που θα απιστήσει! Και αν το αποφασίσει, είναι πολύ ευέλικτος ώστε να μη μπορέσεις ούτε να το αντιληφθείς!

Ζώδια και απιστία: Μάθε αν ο σύντροφος σου σε απατά!

Πως αντιδρούν τα ζώδια στην απιστία! Οι «τιμωροί» και οι.... Σουηδοί του ζωδιακού!

ΚΡΙΟΣ Το να απατήσετε έναν Κριό σας κάνει από μια άποψη αντάξιά του στην αγάπη για το ρίσκο. Γιατί θα έχετε πιθανόν δει τη θυελλώδη ζηλοτυπία του αν κάποιο άλλο αρσενικό τολμήσει να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του προς εσάς … Ε, φανταστείτε τι θα γίνει αν προχωρήσει το πράγμα πέρα από το αθώο φλερτ. Γι’ αυτό σας λέμε, παίζετε το κεφάλι σας. Ωστόσο υπάρχει και η καλή πλευρά. Αν επιζήσετε αρτιμελής από τον τυφώνα που θα ξεσπάσει με την αποκάλυψη του γεγονότος, αν τον πιάσετε με το καλό, δηλώνοντας σε ατέλειωτες συζητήσεις ξανά και ξανά τη μεταμέλειά σας, θα φανεί διατεθειμένος να αφήσει πίσω του το συμβάν. Όχι όμως χωρίς να απαιτήσει ανταλλάγματα μέσα στη σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ Δεν ήσαστε στα συγκαλά σας όταν αποφασίσατε να απατήσετε έναν Ταύρο, έτσι δεν είναι; Τουλάχιστον αυτό θα πρέπει να επικαλεστείτε, τον μειωμένο καταλογισμό, αν θέλετε να γλιτώσετε από το κοιμισμένο ηφαίστειο που θα εκραγεί. Γιατί ο Ταύρος σας ήταν μια χαρά βολεμένος στη ρουτίνα του και στα αποκτήματά του, στα οποία συγκαταλεγόσασταν κι εσείς. Πώς λοιπόν διανοηθήκατε να προκαλέσετε μια τέτοιου είδους ανατροπή στη ζωή του; Και να του ξυπνήσετε όλες του τις ανασφάλειες; Όταν θα του περάσει ο πρώτος θυμός, θα μείνει να αναρωτιέται «γιατί». Θα το αναρωτιέται για πάντα. Ακόμα κι αν πει ότι σας συγχώρεσε, δεν σημαίνει κιόλας ότι θα ξεχάσει. Η …ξινίλα αυτού του «γιατί;» θα διαποτίζει εσαεί τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ Μπορεί ο ίδιος ο Δίδυμος να είναι από τους πιο άπιστους του ζωδιακού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα του αρέσει αν του κάνετε τα ίδια. Η αντίδρασή του; Απρόβλεπτη όπως πάντα. Ίσως και να σας κάνει μια τέτοια σκηνή που αν την έβλεπε ο Σαίξπηρ θα ξανάγραφε τον «Οθέλλο». Ίσως να απαντήσει με ένα αδιάφορο «Α, μπα; Αλήθεια; ». (Βολικό μεν, κάπως απογοητευτικό δε). Μπορεί πάλι να του ξυπνήσει η περιέργεια και μέσα σε έναν «διδυμίσιο» διχασμό προσωπικότητας να σας ρωτάει λεπτομέρειες για όλα εκείνα που θα προτιμούσε (και θα προτιμούσατε) να μην ξέρει. Και καθώς λατρεύει τους πειραματισμούς, δεν αποκλείεται να του μπουν ιδέες για μια διεύρυνση της ερωτικής σας ζωής…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η απιστία μετατρέπει τον γλυκούλη, τρυφερό Καρκίνο σε έναν ανελέητο εκδικητή. Θα σας το φυλάει για πάντα. Αλλά θα έπρεπε να το περιμένατε. Δεν έχετε δει πώς αντιδρούσε έτσι και σας πλησίαζε απλώς κάποιος άλλος; Σαν το νήπιο που νομίζει πως θα του πάρουν τη μαμά του, ό,τι πολυτιμότερο για την ύπαρξή του δηλαδή. Για ένα ζώδιο που προσκολλάται απίστευτα σε όποιαν αγαπήσει, η απιστία ισοδυναμεί με υπέρτατη προδοσία. Αλλά δεν θα σας ομολογήσει ποτέ πόσο πληγώθηκε. Θα κλειστεί στο καβούκι του και άντε να τον βγάλετε μετά… Κι αφού τον βγάλετε, θα περάσετε τις επόμενες δεκαετίες ζητώντας συγνώμη και διαβεβαιώνοντάς τον ακατάπαυστα πως έχει και θα έχει την ισόβια αποκλειστικότητα στην καρδιά σας.

ΛΕΩΝ Το να απατήσετε έναν Λέοντα είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος να απαλλαγείτε από αυτόν αν τον έχετε βαρεθεί πρώτη. Αυτό απαντά και στο πόσες ελπίδες έχετε να ξεπεραστεί αναίμακτα ένα τέτοιο συμβάν. Ελάχιστες. Μα κι εσείς, ενώ είχατε τον «θεό» στο κρεβάτι σας, πήγατε με έναν κοινό θνητό; Πώς; Ο «θεός» δεν έχει αφήσει θηλυκό για θηλυκό; Έτερον εκάτερον. Ήσαστε η βασίλισσα στο χαρέμι του και δεν το εκτιμήσατε καθόλου. Θα υποστείτε λοιπόν τις συνέπειες, αφού πρώτα ο προδομένος Λέων καλέσει σε μονομαχία τον αντίζηλό του. Μετά θα ασχοληθεί και με εσάς. Η μόνη σας επιλογή; Να τον πείσετε ότι κανένας άλλος δεν γνωρίζει το γεγονός και ούτε πρόκειται. Τότε ίσως, ίσως λέμε, και να σας δώσει άφεση αμαρτιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Για τον Παρθένο η απιστία είναι ένα πλήγμα προσωπικής αποτυχίας σε όλα τα επίπεδα: στον ανδρισμό του, στον ψυχισμό του, στο κοινωνικό του στάτους, ακόμα και στην επαγγελματική του υπόσταση (ε, ναι…). Γιατί, αν δεν μπορεί να κρατήσει την αφοσίωση μιας γυναίκας, σημαίνει ότι και σε άλλα πράγματα δεν είναι ικανός. Οπότε ξυπνάνε μέσα του όλες του οι ανασφάλειες. Τι θα κάνει; Θα κοιτάξει τι του έχει διαφύγει, τι λάθη τεχνικής έχει κάνει, ανατρέχοντας σε «εκπαιδευτικά» βιβλία, περιοδικά και dvd. Ταυτόχρονα θα σας ανταποδίδει τον πόνο που του προκαλέσατε με μικρές και μεγάλες πράξεις εκδίκησης, καθώς και με φαρμακερές ατάκες. Κάντε υπομονή, στο τέλος θα τα βάλει κάτω με τη λογική του και θα ηρεμήσει.


ΖΥΓΟΣ Ο Ζυγός μπορεί όχι μόνο να δεχτεί την απιστία αλλά και να δείξει αξιοσημείωτη ανοχή απέναντί της. Είναι πλάσμα της συνήθειας και θα προτιμήσει να σώσει τη σχέση του με κάθε τίμημα, έστω και αν χρειαστεί να «παραγράψει» ένα τόσο τραυματικό γεγονός. Βοηθήστε τον σε αυτό, δείχνοντάς του την απόλυτη μεταμέλειά σας. Αλλά κάντε το με υψηλό γούστο, όχι με γυναικουλίστικες ικεσίες. Πείτε του όμορφα και συγκινητικά λόγια, δανεισμένα από ποιητές, αφού πρώτα τον έχετε παρασύρει σε ένα «ατμοσφαιρικό» περιβάλλον με κεριά και μουσικές. Υπενθυμίστε του με κάθε τρόπο ότι μαζί σας θα εξακολουθήσει να έχει μια ερωτική ζωή υψηλής αισθητικής που δεν αξίζει να χάσει για μια τόση δα παρασπονδία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Απατήσατε τον Σκορπιό και πιστέψατε έστω και για ένα δευτερόλεπτο ότι δεν θα το καταλάβαινε; Και ότι δεν θα ερχόταν μετά η Συντέλεια του κόσμου; Με το πιο διαισθητικό και (δίκαια ή άδικα) ζηλότυπο πλάσμα του ζωδιακού κύκλου, κανείς δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση σας σε μια τέτοια στιγμή. Μπορείτε όμως να το δείτε και από την καλή πλευρά: Από μια άποψη τον Σκορπιό σας τον κάνετε απέραντα (έστω και μαζοχιστικά) ευτυχισμένο. Η καχυποψία του έχει πλέον δικαιωθεί και μπορεί να σας κάνει μαύρη τη ζωή για όσα κάνατε αλλά και προκαταβολικά για όσα ίσως κάνετε στο μέλλον. Δεν θα σας εγκαταλείψει, μην ανησυχείτε. Τώρα είναι η καλύτερή του…

ΤΟΞΟΤΗΣ Για να απατήσετε κάποιον πρέπει πρώτα να τον έχετε δικό σας, και με τον Τοξότη κάτι τέτοιο είναι αμφίβολο. Ιδίως για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά ας δεχτούμε ότι έχετε μια άλφα σχέση μαζί του και φανήκατε άπιστη. Είναι μάλλον βέβαιο ότι φτάσατε δεύτερη και καταϊδρωμένη, γιατί οι εν λόγω εκπρόσωποι του ζωδιακού δεν ξέρουν καν τη λέξη «μονογαμικός». Αυτό όμως δεν θα τον εμποδίσει να χαρακτηρίσει τη δική σας απιστία μια πράξη άτιμη και ανειλικρινή. Μια προδοσία στην εμπιστοσύνη που σας είχε. Θα επιστρατεύσετε ασφαλώς κάθε είδους καλόπιασμα για να σας συγχωρήσει. Και μάλλον θα πιάσει. Αν πάντως σας την «κάνει» για αλλού, μην έχετε ενοχές πως έφταιγε η παρασπονδία σας. Δεν ήταν παρά η αφορμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ «Ο Θεός συγχωρεί, εγώ όχι» είναι η ατάκα που εκφράζει καλύτερα τον απατημένο Αιγόκερω. Οι αρχές γύρω από τις οποίες είχε χτίσει τη σχέση σας ήταν άκαμπτες και ως γνωστόν ό,τι είναι άκαμπτο δεν λυγίζει παρά μόνο σπάει. Και, στη δική του περίπτωση, δεν ξανακολλάει. Δεν θα μπει καν στο δίλημμα να πάρει εκδίκηση ή να φύγει απλώς—για εκείνον το δεύτερο είναι δεδομένο. Ό,τι και να πείτε, ό,τι και να κάνετε δεν πρόκειται να του αλλάξετε γνώμη. Η μόνη περίπτωση να μείνει είναι γιατί του το επιβάλλουν κάποιες άλλες συνθήκες, όπως το να έχει παιδιά μαζί σας ή άλλες «ηθικές» δεσμεύσεις. Αλλά την αγάπη και την εμπιστοσύνη του αποχαιρετίστε τις, δεν θα τις ξαναδείτε ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Όταν παραδεχτείτε την απιστία σας στον Υδροχόο, δεν το’ χει και σε πολύ να σας απαντήσει με ένα αδιάφορο «Καλά μωρέ, συμβαίνουν αυτά..» Όμως πίσω από το cool υφάκι του θα έχει στ’ αλήθεια πληγωθεί. Θα το καταλάβετε από τη σχεδόν προσβλητική αδιαφορία με την οποία θα σας αντιμετωπίζει, στην αρχή τουλάχιστον, όσο το πράγμα είναι φρέσκο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θέλει να σας χάσει. Θα ξεκινήσει λοιπόν εξουδετερώνοντάς τον αντίζηλό του. Παράλληλα θα σας ανταποδώσει την απιστία (οι προηγούμενες «αταξίες» του δεν μετράνε). Και στη συνέχεια, αφού θα έχει έρθει …στα ίσια του, θα είναι σίγουρα πιο δεκτικός στις προσπάθειές σας να τον καλοπιάσετε –πιθανόν με μια έκπληξη τύπου κρουαζιέρα στην Αλάσκα…

ΙΧΘΥΣ Μα πώς μπορέσατε να προδώσετε τον Ιχθύ, τον πιο ρομαντικό και ευαίσθητο άντρα του ζωδιακού; Εκείνον που σας είχε σαν πριγκίπισσα καθισμένη σε έναν κρυστάλλινο θρόνο στην καρδιά του; Τώρα πάει ο θρόνος σας, μόνη σας τον κλοτσήσατε και τον κάνατε θρύψαλα. Γιατί παρόλο που ο Ιχθύς συγχέει συχνά τα όρια πραγματικότητας και φαντασίας, αυτού του είδους το ψέμα μέσα στη σχέση δεν το ανέχεται. Πώς θα αντιδράσει; Σαν ένα πληγωμένο παιδί. Αλλά με την κακή έννοια: θα γκρινιάζει διαρκώς και δεν θα δέχεται κανένα διάλογο. Δεν θα κερδίσετε εύκολα τη συγχώρεσή του. Κανακέψτε τον υπομονετικά. Με τον καιρό θα σας δώσει άφεση αλλά δεν πρόκειται να σας το πει ποτέ.

Δείτε περισσότερα θέματα για ζώδια με ένα κλικ!

Share