Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: "Αναμένονται ακραία γεγονότα στο Παρίσι!"

Πρόβλεψη βόμβα από τον κορυφαίο αστρολόγο!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί:
Ζώδια 17.04.2019 14:53

Πρόβλεψη βόμβα έκανε ο κορυφαίος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης και προειδοποιεί τον κόσμο!"Αναμένονται ακραία γεγονότα στο Παρίσι!"

Τι θα συμβεί; Διαβάστε παρακάτω...

“Η καταστροφική και μεγάλη πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων αποτελεί ένα σημάδι, έναν οιωνό, μία προειδοποίηση για τον μελλοντικό κίνδυνο που απειλεί την Ευρώπη ή ακόμα και την ανθρωπότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι συμβαίνει λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την Πανσέληνο της Φωτιάς και μάλιστα τη Μεγάλη Δευτέρα των Καθολικών.

Αναμένονται ακραία γεγονότα στο Παρίσι”, αναφέρει ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης μιλώντας για μία άγρια Πανσέληνο, που φέρνει ένα νέο κύμα από ‘θύελλες’.

“Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 19 Απριλίου στην τελευταία μοίρα Ζυγού – Κριού και προκαλεί ένα νέο κύμα αναταράξεων και γεγονότων, που υποχρεώνουν πολλούς ανθρώπους να αλλάξουν το πρόγραμμα της ζωής τους, να αιφνιδιαστούν από απρόβλεπτα περιστατικά και να επιστρατευτούν σε έναν αγώνα για την υπεράσπιση της ανεξαρτησίας τους ή για να διατηρήσουν ό,τι θεωρούν δικό τους.

Ακόμα μία φορά, το φαινόμενο της Πανσελήνου συμβαίνει στο μεταίχμιο δύο ζωδίων, που, όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, φέρνει δυσκολίες, αιφνιδιασμούς και υποχρεωτικές αλλαγές, οι οποίες κοστίζουν ή εκείνοι που θα υποχρεωθούν να τις κάνουν δεν είναι έτοιμοι ή δεν θέλουν να τις αποδεχτούν” σημείωσε ο κ. Λεφάκης και πρόσθεσε:

“Στη σκακιέρα των επιδράσεων θα μπει και το γεωπολιτικό παιχνίδι, όπου ένας αριστοτεχνικά υφασμένος ιστός έχει αρχίσει να καλύπτει τα κενά ανάμεσα στις αντίπαλες παρατάξεις. Η Λιβυή, για παράδειγμα, είναι ένας νέος αναδυόμενος ‘παίκτης’ στην περιοχή της Μεσογείου και της Βόρειας Αφρικής, όπου, όπως φαίνεται, αναδεικνύεται σαν ένα νέο πεδίο ανταγωνισμού μεταξύ εκείνων που ορέγονται τον έλεγχο της περιοχής.

Μετά την ανακάλυψη μεγάλων και εκμεταλλεύσιμων κοιτασμάτων στην ΑΟΖ της Αιγύπτου, το ενδιαφέρον στη θαλάσσια περιοχή που ορίζεται νότια της Κρήτης φαίνεται να ανοίγει την όρεξη πολλών, οι οποίοι θα θελήσουν μερίδιο πλούτου.

Ο άξονας Ζυγού – Κριού αφορά στη διεκδίκηση με κάθε μέσο. Τα αχαρτοχράφητα νερά της περιοχής και του υποθαλάσσιου πλούτου, όμως, χρειάζεται να οριοθετηθούν για να γίνουν εκμεταλλεύσιμα. Ο τρόπος που θα γίνει αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο αξιόπιστος είναι ο παίκτης που θα αναλάβει τα ηνία της χώρας”.

“Και αν ακόμα η νηνεμία συνεχίζει να υπάρχει, οι θύελλες που θα έρθουν στο εγγύς μέλλον θα σχετιστούν με τα πλανητικά φαινόμενα που συμβαίνουν τώρα και που θα συνεχίσουν να συμβαίνουν για έναν χρόνο ακόμα στο ζώδιο του Αιγόκερου, ένα ζώδιο που επηρεάζει δραστικά και δραματικά με μεγάλες αλλαγές την εκάστοτε πολιτισμική περίοδο της ανθρωπότητας”, ανέφερε ο γνωστός αστρολόγος.

Παναγιά των Παρισιών: Τι συμβαίνει με τον άντρα και το κοριτσάκι που ψάχνουν όλοι;

Τι συμβαίνει με τον άντρα και το κοριτσάκι που ψάχνουν όλοι στην Παναγιά των Παρισίων;

Η φωτογραφία τραβήχτηκε μόλις μια ώρα πριν ξεσπάσει η καταστροφική πυρκαγιά και πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει «ιστορική». Δημόσια έκκληση για να βρεθεί αυτός ο μπαμπάς με την κόρη του, κάνει μια χρήστης του twitter ανεβάζοντας αυτή τη φωτογραφία που έγινε viral έξω από την Παναγία των Παρισίων.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε μόλις μια ώρα πριν ξεσπάσει η καταστροφική φωτιά, όπως αναφέρει στην ανάρτησή της η 23χρονη τουρίστρια Μπρουκ Γουίνδσορ, και πολλοί άλλοι ακόμη την χαρακτηρίζουν «ιστορική».

Παναγιά των Παρισιών: Τι συμβαίνει με τον άντρα και το κοριτσάκι που ψάχνουν όλοι;

«Έβγαλα αυτή τη φωτογραφία την ώρα που φεύγαμε από την Παναγία των Παρισίων, περίπου μια ώρα πριν πιάσει φωτιά. Ήμουν έτοιμη να πάω στον μπαμπά να ρωτήσω εάν την ήθελε. Τώρα εύχομαι να το είχα κάνει. Twitter, αν έχεις μαγικές ικανότητες, σε παρακαλώ βοήθησέ τον να τη βρει», έγραψε.

Πάνω από 97.000 άτομα έχουν κάνει share τη φωτογραφία , ενώ είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 194.000 like.

Η ίδια, μιλώντας στο BBC, λέει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τους πρωταγωνιστές της φωτογραφίας, ούτε εάν τελικά είναι πατέρας και κόρη, απλά αυτό είναι αυτό που αισθάνθηκε από τη μεταξύ τους χημεία.

Παναγιά των Παρισιών: Τι συμβαίνει με τον άντρα και το κοριτσάκι που ψάχνουν όλοι;

«Αν ήμουν εγώ, θα ήθελα να έχω αυτή την ανάμνηση. Ελπίζω να αισθάνεται το ίδιο», είπε.

Η νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι στεκόταν ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους στους δρόμους γύρω από τον καθεδρικό ναό, παρακολουθώντας με τρόμο τις φλόγες που τον «αγκάλιαζαν»

«Παρακολουθούσαμε σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι με όλο το υπόλοιπο Παρίσι», δήλωσε στο βρετανικό δίκτυο.

Πηγή: STAR Press

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτοί είναι οι δύσκολοι και οι... εύκολοι του ζωδιακού κύκλου!

Ζώδια από την Λίτσα Πατέρα: «Φουλ ερωτική εβδομάδα για όλους!» (βίντεο)

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις αστρολογίας στο Youweekly.gr

Share