Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για την Κυριακή 21 Απριλίου;

Αυτά τα 2 ζώδια σήμερα θα υποφέρουν!

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για την Κυριακή 21 Απριλίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου για όλα τα ζώδια!

Ποιοι πρέπει να προσέξουν και ποιοι είναι οι τυχεροί; Διαβάστε παρακάτω...

ΚΡΙΟΣ

Μια περίοδος στην οποία θα γίνετε η καλύτερη βερσιόν του εαυτού σας ξεκινά!

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή η ειλικρίνεια αρκεί να μην πείτε το λάθος πράγμα σε ένα πολύ σημαντικό μίτινγκ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έρθετε σε επαφή με καλούς φίλους και θα περάστε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν χρειάζεται να είστε εριστικοί, ούτε να λέτε περισσότερα από όσα σας αφορούν!

ΛΕΩΝ

Οσο έχετε "φορτώσει" με διάφορα που συμβαίνουν στο περιβάλλον σας και δεν μιλάτε τόσο το χειρότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται αισθητά.

ΖΥΓΟΣ

Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας, θέλουν και μπορούν να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, για κάποιο συμαντικό για σας ζήτημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάντε σωστή διαχείριση χρημάτων για να μην ξεμείνετε αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλείστε να βρείτε τρόπους να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, θετικα ή αρνητικά, χωρίς να αφήσετε συντρίμμια στο πέρασμά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα σας ωθούν στο να ασχοληθείτε τόσο με τα επαγγελματικά σας, όσο και με τα ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλό θα ήταν αν μπορείτε να αποφύγετε μεγάλες συζητήσεις!

ΙΧΘΕΙΣ

Για τους μοναχικούς θα υπάρξει μία θετική αλλαγή το βράδυ.

Ποιο είναι το πιο σέξι αλλά και το πιο ξενέρωτο ζώδιο;

Για να δούμε ποια ζώδια είναι πιο σέξι και ερωτικά και ποια είναι ξενέρωτα:

12. Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητος και αγαπά την ελευθερία του. Δύσκολα ζηλεύει και είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους. Θέλει χρόνο για ανοιχτεί στον εκάστοτε σύντροφό του. Να θυμάσαι ότι δεν εκτιμά τα πολλά φιλιά και τα χάδια και γενικά τα προκαταρκτικά που διαρκούν πολύ ώρα.

11. Αιγόκερως

Oι Αιγόκεροι δύσκολα εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους. Είναι άνθρωποι κυρίως της λογικής και όχι του συναισθήματος. Γι αυτό άλλωστε πολλοί τους θεωρούν ψυχρούς. Δεν είναι κακοί εραστές, απλά είναι πολύ επιλεκτικοί και δίνουν βάση πολύ στη δουλειά τους.

10. Ταύρος

Ο Ταύρος θέλει πρώτα να νιώσει εμπιστοσύνη. Είναι ανασφαλής και θέλει να τον αγαπούν. Ζηλεύει και θέλει τον χρόνο του για να εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Αν δεν νιώσει ότι μπορεί να εμπιστευτεί το ταίρι του, τότε δύσκολα θα ανοιχτεί. Παρεξηγούνται εύκολα και είναι ξεροκέφαλοι.

9. Παρθένος

Μπορεί ο Παρθένος να μην είναι ο ερωτικός «πύραυλος» του ζωδιακού, αλλά σίγουρα του αρέσει το καλό και ποιοτικό σεξ. Αυτό που προτιμά πιο πολύ απ’ όλα στο σεξ είναι ο παρτενέρ του να είναι φρεσκοπλυμένος και μυρωδάτος.

8. Ζυγός

Τόσο ο άντρας, όσο και η γυναίκα του ζωδίου, όταν κάνουν έρωτα, δεν βγάζουν πάθος. Ανεξάρτητα από το πόσο όμορφοι ή ελκυστικοί είναι, αισθάνονται μια ανασφάλεια. Εχουν έντονη σεξουαλικότητα, αλλά δεν είναι απρόβλεπτοι.

7. Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι εγκεφαλικός τύπος και το μόνο που χρειάζεται είναι να βρει κάποιον που να ερεθίζει το μυαλό του. Στο μυαλό των Διδύμων η στοργή και η αγάπη δεν συνδέονται απαραίτητα με το σεξ.

6. Τοξότης

Σε φροντίζει, σε προσέχει, σε έχει σαν τα μάτια του. Ο Τοξότης αγαπά το έντονο, φλογερό σεξ και οπουδήποτε αλλού εκτός σπιτιού. Είναι παρορμητικός, βαριέται εύκολα, θέλει εναλλαγές. Κυνηγά για να σε ρίξει στο κρεβάτι. Πρέπει όμως να του διεγείρεις το μυαλό.

5. Καρκίνος

Η ερωτική του συμπεριφορά αλλάζει πολύ εύκολα, όπως η διάθεσή του. Ο Καρκίνος απολαμβάνει να κάνει έρωτα κι όχι σεξ. Το σεξ με έναν Καρκίνο μοιάζει με αργό χορό, όπου κυριαρχούν οι αισθήσεις και οι φαντασιώσεις.

4. Λέων

Το ερωτικό στοιχείο είναι έμφυτο στον Λέοντα, οπότε πολύ εύκολα ενεργοποιείται σεξουαλικά με τον κατάλληλο παρτενέρ. Τα Λιοντάρια στο σεξ θέλουν να τους θαυμάζουν και αν το κάνεις, τότε σίγουρα θα σου δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

3. Κριός

Αποτελεί ένα ζώδιο που γεννήθηκε με μπόλικη δόση σεξουαλικότητας και πάθους, που βγάζει σε κάθε του κίνηση. Θα σε μαγέψει γιατί θα σε κάνει αναγκαστικά μέρος της ενδιαφέρουσας ζωής του. Οι Κριοί είναι φλογεροί εραστές και αισθησιακοί σύντροφοι.

2. Ιχθύς

Είναι ρομαντικός και αισθησιακός. Ο Ιχθύς είναι ο τύπος που θα χαμηλώσει τα φώτα, θα ανάψει κεριά, θα βάλει απαλή μουσική και θα σου κάνει αισθησιακό σεξ. Είναι ορμητικός, αλλά και τρυφερός. Φετιχιστής αλλά και ρομαντικός. Ανοιχτός σε νέες εμπειρίες αλλά ταυτόχρονα παραδοσιακός. Ο Ιχθύς δεν θα αφήσει ποτέ την παρτενέρ του να βαρεθεί στο σεξ.

1. Σκορπιός

Είναι το απόλυτο ερωτικό ζώδιο και μαζί του θα ζήσεις μοναδικές στιγμές, αξέχαστες. Η φήμη του Σκορπιού προηγείται, όσον αφορά στο πάθος και την σεξουαλικότητά του. Θα προσεγγίσει τον άνθρωπο που τον ενδιαφέρει με όλους τους πιθανούς τρόπους και είναι σχεδόν αδύνατο να μην τον κατακτήσει. Είναι το μόνο ζώδιο που μπορεί να σου προσφέρει την «απόλυτη» εμπειρία.