Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για την Δευτέρα 27 Μαΐου

Αυτά τα 2 ζώδια σήμερα θα υποφέρουν!

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για την Δευτέρα 27 Μαΐου

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 27 Μαΐου για όλα τα ζώδια!

Ποιοι πρέπει να προσέξουν και ποιοι είναι οι τυχεροί; Διαβάστε παρακάτω...

ΚΡΙΟΣ

Επιτέλους, αποφασίστε αν θέλετε να είστε με τον σύντροφό σας ή όχι, αν θέλετε να είστε στη δουλειά που είστε, γενικώς, πάρτε τη ζωή στα χέρια σας!



ΤΑΥΡΟΣ

Μην αφήνετε τους άλλους να σας ταλαιπωρούν. Θα συναντήσετε προκλήσεις και ίσως κάποια πράγματα δεν σας φαίνονται λογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με το έτερον ήμισι. Μπορείτε να μιλήσετε σήμερα για όσα σας απασχολούν - πείτε τι αισθάνεστε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το διάστημα έχετε συχνές μεταπτώσεις στην ψυχολογία σας.



ΛΕΩΝ

Δεν υπάρχει λόγος να χάνεστε μέσα στις σκέψεις σας, ξεκινά για εσάς μια ενδιαφέρουσα περίοδος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντιμετωπίζετε περίεργες καταστάσεις, και η ψυχολογία σας έχει σκαμπανεβάσματα.

ΖΥΓΟΣ

Δοκιμάστε αυτήν την εβδομάδα να μην πιείτε τόσο, να μη φάτε ό,τι junk food βρεθεί μπροστά σας και κυρίως να αποφύγετε τις τοξικές σχέσεις.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια κακιά επιλογή που είχατε κάνει το χειμώνα άρχισε να δείχνει τις συνέπειές της.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντί να γκρινιάζετε, δεχτείτε τα αποτελέσματα και προσπαθήστε να διορθώσετε ό,τι μπορείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι καλή ημέρα για εσάς για όποιο πλάνο έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε έμπνευση και θα θελήσετε να προχωρήσετε σε μια ρομαντική απόδραση.

ΙΧΘΕΙΣ

Στα πάνω σας βρίσκεστε αυτές τις ημέρες, καθώς δεν χάνετε ευκαιρία για έξοδο, ενώ αποτελείτε την ψυχή της παρέας όπου και αν βρεθείτε.

Άρης στον Καρκίνο: Μάθε σε ποιον τομέα της ζωής σου πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή!

Ας πάμε να δούμε αναλυτικά σε ποιο τομέα θα επηρεάσει αρνητικά το κάθε ζώδιο:

♈ ΚΡΙΟΣ

Με τον κυβερνήτη σου, Άρη, στον 4οοίκο σου, τον Καρκίνο, από τις συζητήσεις και τα πολλά λόγια, τώρα θα πας στα έργα, γι’ αυτό θα δραστηριοποιηθείς έντονα, ξεκινώντας πρώτα απ’ όλα από το σπίτι σου, δρομολογώντας ή υλοποιώντας δουλειές που είχες αφήσει στη μέση, επιδιορθώσεις, ακόμα και μια ανακαίνιση.

Ωστόσο, τα προβλήματα δε θα λείψουν είτε με ζημιές που θα γίνουν είτε γιατί με το που θα ξεκινήσεις να φτιάχνεις το ένα θα χαλάνε άλλα δέκα, κάτι που εκτός νεύρα θα σου δημιουργήσει και επιπλέον έξοδα. Πιθανή είναι μια αναγκαστική μετακόμιση ή μπλέξιμο με ένα ακίνητο. Δεν αποκλείονται, επίσης, θέματα με την οικογένεια, λόγω παρεμβάσεων στην προσωπική σου ζωή ή το χώρο σου, όπως και το να αρρωστήσει κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο και να χρειαστεί τη βοήθειά σου.

♉ ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετές διαφωνίες, λεκτικές κόντρες και παρεξηγήσεις θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα με τον Άρη στον 3οηλιακό σου οίκο και θα χρειαστεί να δείξεις πολύ μεγάλη ψυχραιμία για να μην τσακωθείς με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, συγγενείς ή γείτονες. Από την άλλη, οι βλάβες στον εξοπλισμό ή το μεταφορικό σου μέσο και τα μικροατυχήματα κατά τις μετακινήσεις σου είναι πολύ πιθανά γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός και να λαμβάνεις όλα τα μέτρα προστασίας.

Επιπλέον, να έχεις υπόψη σου ότι προς τα έξω θα βγαίνεις κάπως πιο εριστικός, οπότε δεν αποκλείεται να παρεξηγείσαι συχνά ή να μη γίνεσαι και πολύ συμπαθής. Έχει όμως και τα καλά του, αφού θα αναγκαστείς να τρέξεις γραφειοκρατικές ή άλλες υποθέσεις σου και να τις τελειώσεις.

♊ ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης έφυγε από πάνω σου, όμως και στον Καρκίνο που πήγε δε θα σε αφήσει να χαλαρώσεις, καθώς θα δημιουργήσει μια αστάθεια τόσο στα οικονομικά σου, όσο και στα ερωτικά σου. Τα αυξημένα ή έκτακτα έξοδα ή η τάση για αλόγιστη σπατάλη που θα έχεις αυτό το διάστημα το πιο πιθανό είναι να βάλουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου ή να δημιουργήσεις κι άλλες ανάγκες τις οποίες κάποια στιγμή δε θα μπορείς να καλύψεις.

Οπότε χρήματα που θα έρθουν (γιατί θα έρθουν) φρόντισε να τα διαχειριστείς σωστά. Παίζει επίσης και ο τερματισμός μιας συμφωνίας. Οι σεξουαλικές σου επιθυμίες θα είναι πολλές και δε θα ικανοποιείσαι εύκολα ενώ μπορεί να ξυπνήσει κι η «διπλή» σου προσωπικότητα και να θέλεις πάνω από ένα πρόσωπο, αφού μάλιστα θα δεις ότι υπάρχει θερμή ανταπόκριση. Εννοείται ότι δεν τίθεται θέμα αποκλειστικότητας...

♋ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης μπαίνει στον ζώδιό σου κι εσύ θα αρχίσεις να ανεβάζεις ταχύτητες, για να κάνεις όλα όσα έχεις βάλει στο μυαλό σου. Ωστόσο, θα σε πιάνει κι η κυκλοθυμία σου, με αποτέλεσμα να γίνεσαι επιθετικός/η έως και εριστικός/η στα καλά του καθουμένου και να βγάζεις τα απωθημένα που είχες τόσο καιρό. Τα ξεσπάσματά σου κι η μουρμούρα σου θα είναι συχνά ενώ το πιο πιθανό είναι σε αυτή τη φάση να μη σε νοιάζει τίποτα και κανένας παρά μόνο τι θέλεις εσύ και πώς θα το αποκτήσεις, δημιουργώντας έτσι θέματα με τους γύρω σου.

Σίγουρα θα έχεις τις επιτυχίες σου στο αντίθετο φύλο με την ορμή και τον ερωτισμό που θα βγάζεις, αλλά σχέση δε θα σου «κάτσει». Δε αποκλείεται να έχεις την τάση για αυτονομία ή να ξεφύγεις από ένα «κλειστό» σύστημα, κάτι που θα σε οδηγήσει στην διακοπή μιας συνεργασίας ή να προξενήσει διάφορες εντάσεις με το ταίρι σου.

♌ ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον 12° οίκο σου θα σε επηρεάσει περισσότερο ψυχολογικά, δημιουργώντας σου υπερένταση ή μελαγχολία ανάλογα με το τι σκέφτεσαι. Πιθανόν να σε κατακλύσουν μνήμες από το παρελθόν για πρόσωπα και καταστάσεις, που οι περισσότερες θα είναι δυσάρεστες, οπότε συχνά η διάθεσή σου θα πέφτει, ενώ θα έχεις και τάσεις απομάκρυνσης από την ενεργό δράση ή απομονωτισμού, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις επαφές ή τις μετακινήσεις σου.

Από την άλλη ωστόσο, ενδέχεται να πέσουν στην αντίληψή σου διάφορες πληροφορίες ή εναντίον σου κινήσεις συναδέλφων ή ατόμων, που γνωρίζεις, πίσω από την πλάτη σου, όμως δε θα κλείσεις το στόμα σου. Παρότι θα σε δυσαρεστήσουν, θα κάνεις το ξεμπρόστιασμα και θα ζητήσεις εξηγήσεις.

♍ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά εξωστρεφής θα είσαι αυτό το διάστημα με τον Άρη στον 11ο ηλιακό σου οίκο, ο οποίος δε θα μπορεί να σε κρατήσει μέσα. Θα έχεις μεγάλη ανάγκη να διευρύνεις τον κύκλο σου, να γνωριστείς με καινούργια άτομα, να κάνεις νέες παρέες και φίλους, που θα σου δώσουν κίνητρα να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου. Ωστόσο, εύκολα τα πράγματα δε θα είναι, καθώς θα δημιουργήσεις συμπάθειες αλλά και έντονες αντιπάθειες ή η ποιότητα των ατόμων δε θα σε ικανοποιεί κι αυτό θα σε δυσαρεστήσει.

Από την άλλη, υπάρχει περίπτωση να τα «τσουγκρίσετε» με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, είτε εξ αιτίας της συμπεριφοράς του που είναι πιο επιθετική είτε γιατί του τα είχες μαζεμένα και ήρθε η ώρα να του τα πεις χύμα, οπότε θα παρεξηγηθεί. Πιθανό είναι όμως, μετά από λίγο καιρό, θα τα ξαναβρείτε.

♎ ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη στον Καρκίνο, είναι πιθανό να σου βγει μια πιο επιθετική τάση, στα επαγγελματικά σου, ίσως γιατί έχεις μπουχτίσει από τα διάφορα που συμβαίνουν ή δεν ανέχεσαι πια να σε υποτιμούν. Ξαφνικά δε θα δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου, κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις στον επαγγελματικό σου χώρο, πιθανόν γιατί οι ανώτεροί σου ή το αφεντικό σου σε είχαν συνηθίσει πιο υποχωρητικό και ανεκτικό.

Επιπλέον, η δουλειά θα αυξηθεί αυτό το διάστημα, το ίδιο όμως και τα προβλήματα, ενώ δεν αποκλείεται και ένα «πισώπλατο χτύπημα» ανταγωνιστών ή αντιπάλων σου, όπου θα κληθείς να απαντήσεις. Όπως και να έχει θα καταναλώσεις αρκετό από τον χρόνο και την ενέργειά σου, με αποτέλεσμα η δουλειά σου να τρώει όλη τη μέρα σου.

♏ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στον Καρκίνο, τα προβλήματα στην επικοινωνία σου θα είναι αρκετά, οπότε είναι λογικό να δοκιμαστούν τα νεύρα και οι αντοχές σου. Από τη μια η τάση σου να ανοίξεις τα φτερά σου, να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο και να κάνεις άλλες επαφές, από την άλλη και κάποια ζητήματα νομικά ή εκπαιδευτικά που δε θα σου κάτσουν όπως υπολόγιζες, θα σου δημιουργείται έντονος εκνευρισμός που μπορεί να σε οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις που δε συνηθίζεις.

Η ανυπομονησία σου θα είναι μεγάλη, οπότε δε θα κολλάς σε πρόσωπα και καταστάσεις για πολύ. Επιπλέον, μια βλάβη του τεχνολογικού σου εξοπλισμού θα σου δέσει τα χέρια, κάνοντας την καθημερινότητά σου πιο δύσκολη, αφού θα χρειαστεί να κάνεις αγώνα για να τελειώσεις και τις πιο απλές δουλειές.

♐ ΤΟΞΟΤΗΣ

Δε θα σε χαλάσει ο Άρης στον 8° οίκο σου, αφού και τη σεξουαλικότητα και το πάθος σου θα αυξήσει, οπότε αναμένονται μεγάλες στιγμές. Από την πλευρά των οικονομικών σου όμως δε φαίνεται καμία σταθερότητα, αφού μόλις πιάνεις ζεστό χρήμα στο χέρι σου, θα το δίνεις για να καλύψεις λογαριασμούς και άλλες υποχρεώσεις και θα καταλήγεις να κάνεις προσθαφαιρέσεις και αλλαγές προτεραιοτήτων, προκειμένου να τα καταφέρεις και να μην ξεμείνεις από ρευστό.

Από την άλλη, ίσως σου γίνει μια κρούση από πρόσωπο που θα του αρέσεις πολύ, αλλά εσένα δε σου λέει κάτι και θα προσπαθείς να το ξεφορτωθείς ή θα σε κάνει να νιώσεις ότι πνίγεσαι από ένα σημείο και μετά, καθώς θα σε ζορίζει για περισσότερες δεσμεύσεις, ενώ εσύ δε θα αισθάνεσαι έτοιμος ή θα νιώθεις ότι δεν μπορείς να του προσφέρεις ό,τι ζητά.

♑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον 7° οίκο σου, τον Καρκίνο,κάνει τους άλλους ανταγωνιστικούς ή επιθετικούς απέναντί σου κι ενδεχομένως να νιώσεις ότι αδικείσαι ή υποτιμάσαι, οπότε κι εσύ από την πλευρά σου θα βγάζεις ένταση που θα απομακρύνει από κοντά σου πρόσωπα του αντίθετου φύλου. Όσο κι αν δεν κολλάς στα παλιά, τώρα το παρελθόν ενδέχεται να σε στοιχειώσει και να σε κάνει πολύ πιο επιφυλακτικό απέναντι στον κάθε άνθρωπο που γνωρίζεις.

Οι σχέσεις σου, πάντως, σίγουρα θα περάσουν μια κρίση, είτε είναι επαγγελματικές είτε ερωτικές, με έντονους καβγάδες και διαφωνίες για τη στάση ή τις θέσεις σου, ενώ μπορεί να κατηγορηθείς ότι δε δίνεις σημασία στο συναισθηματικό κομμάτι και τα βλέπεις όλα «στεγνά» και λογικά. Επιπλέον οι δικοί σου μπορεί να σου δημιουργούν ενοχές και να μετανιώνεις συχνά, αν αρνείσαι να κάνεις κάτι που θέλουν.

♒ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνθήκες στην εργασία σου δε θα είναι ιδανικές, καθώς ανταγωνισμοί, εντάσεις και τσακωμοί με συναδέλφους ή υπαλλήλους σου θα κάνουν δύσκολη την καθημερινότητά σου, καθώς συχνά-πυκνά θα σου σπάνε τα νεύρα από τις συντηρητικές τους αντιλήψεις και την επιμονή τους να ακολουθήσουν την πεπατημένη. Από την άλλη κι η δουλειά σου μπορεί να αυξηθεί και να τρέχεις και να μην προλαβαίνεις.

Ίσως χρειαστεί να ακολουθήσεις ένα είδος διατροφής ή δίαιτας για κάποιο χρονικό διάστημα, εξ αιτίας μικροενοχλήσεων στην υγεία σου αλλά και παραπανίσιων κιλών που μπορεί να πήρες τον τελευταίο καιρό και σε βαραίνουν. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός στη χρήση μηχανημάτων ή εργαλείων γιατί υπάρχει περίπτωση μικροτραυματισμών.

♓ ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Άρη στον 5ο οίκο σου, δε θα μπορείς να καθίσεις στο σπίτι ούτε μια ώρα, γι’ αυτό θα κανονίζεις με διάφορες παρέες να βγαίνεις συχνά για φαγητό, ποτό ή σινεμά, οπουδήποτε συχνάζει κόσμος, ώστε να μη νιώθεις φυλακισμένος. Η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα που θα έχεις θα σου φέρει και διάφορες γνωριμίες, οπότε πολύ πιθανό το επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξει και ένα φλογερό ειδύλλιο, η διάρκειά του όμως είναι αμφίβολη, είτε εξ αιτίας της δικής σου ανάγκης να παίξεις, αλλά να μη δεθείς είτε γιατί οι συνθήκες θα αλλάξουν, οπότε θα έρθει κι η λήξη.

Επιπλέον, ίσως συνειδητοποιήσεις ότι με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο δεν έχετε πια την ίδια σύνδεση που είχατε παλιά και το μόνο που σε κρατά κοντά του είναι το παρελθόν, γι’ αυτό μπορεί να αρχίσεις σιγά-σιγά να ξεκόβεις. Αν έχεις παιδιά, θα σε βγάζουν αρκετές φορές από τα ρούχα σας.