Κώστας Λεφάκης: "Θανατηφόρα" η σημερινή Πανσέληνος! Όλες οι προβλέψεις!

Αναλυτικές προβλέψεις από τον κορυφαίο αστρολόγο!

Κώστας Λεφάκης:

Σύμφωνα με τον κορυφαίο αστρολόγο, Κώστα Λεφάκη, "θανατηφόρα" είναι η σημερινή Πανσέλινος! Διαβάστε όλες τις προβλέψεις...

Διαβάστε αναλυτικά τι θα συμβεί από 17 -23 Ιουνίου 2019...

Κριός
Η εβδομάδα της Πανσελήνου δρομολογεί εξελίξεις, πρωτίστως στα οικονομικά σας. Φαίνεται ότι παρουσιάζονται ευκαιρίες για να βελτιώσετε το εισόδημά σας, να δικαιώσετε μια επιλογή σας και να κερδίσετε έναν ανταγωνισμό. Κάποιες δυσκολίες ή διλήμματα θα επιλυθούν κατάλληλα και θα πρέπει να περιμένετε βελτίωση στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Κρατήστε επιφυλακτική στάση απέναντι σε μια είδηση που δεν φαίνεται εξακριβωμένη.

Ταύρος
Φροντίστε τα αισθηματικά και την προσωπική σας ζωή, καθώς παρατηρούνται αλλαγές στις διαθέσεις και στις ανάγκες. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 17 φέρνει ευκαιρίες στα επαγγελματικά και δίνει διάσταση σε ένα θέμα το οποίο είχατε παραμελήσει. Οικογένεια και συγγενείς θα σας απασχολήσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και πρέπει να βρείτε τρόπους να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Γίνετε περισσότερο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί στην εργασία.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 17, σας προτρέπουν να είστε πιο τολμηροί στις επιδιώξεις σας, σε όλους τους τομείς. Φροντίστε το συμφέρον σας, ακολουθήστε το ένστικτό σας εκεί που προβληματίζεστε με κάποιον, ή με κάτι και δώστε στον εαυτό σας τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να προβληθεί. Ταξίδια και μετακινήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και στις δυνατότητές σας. Οι άλλοι θα παίξουν ρόλο αυτό το διάστημα, γι αυτό φροντίστε να μην αιφνιδιαστείτε!

Καρκίνος
Ο Άρης εξακολουθεί την πορεία του στο ζώδιό σας, γεγονός που σας κάνει αποτελεσματικούς στις επιδιώξεις και στην συμπεριφορά. Κάποια νευρικότητα σε ότι καθυστερεί να ολοκληρωθεί μπορεί να επηρεάσει κάποια σημαντική, ή χρήσιμη σχέση σας. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με θέματα που δεν σας αφορούν, ούτε να δώσετε συμβουλές προς τρίτους. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή και προνοητικότητα!

Λέων
Επιμεληθείτε τα θέματα που σας δημιουργούν αγωνία και αναστατώνουν την καθημερινότητά σας. Ένα από αυτά μπορεί να σχετίζεται και με την υγεία σας την οποία πρέπει να βελτιώσετε. Ταξίδια και μετακινήσεις δεν είναι τόσο εύκολα για εσάς τώρα, αλλά μπορείτε να αναβαθμίσετε την κοινωνική σας ζωή. Προσοχή σε οτιδήποτε σημαίνει έξοδα και υποχρεώσεις. Απαλλαγείτε από άσκοπους φόβους και ανασφάλειες.

Παρθένος
Το διάστημα είναι λίγο νευρικό και ακατάστατο, αν δεν ορίσετε τώρα τις προτεραιότητές σας, σύμφωνα με τις ανάγκες τόσο τις δικές σας, όσο και εκείνων που θεωρείτε δικούς σας ανθρώπους. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες καλλιεργήστε καλλίτερες σχέσεις με τους πελάτες σας και επιδιώξτε κάποιες χρήσιμες αλλαγές, πάντα κατόπιν συνεννόησης. Δώστε περιθώρια σε μια σχέση σας να αναπτυχθεί.

Ζυγός
Μια ευχάριστη σειρά ημερών ακολουθεί για εσάς με ευαίσθητο τομέα, μόνο τον επαγγελματικό, όπου χρειάζεται προσοχή! Η επίδραση της Πανσελήνου θυα βγάλει στην επιφάνεια κρυμμένες αλήθεις, ή θα διαμορφώσει καινούριο κλίμα. Τυχόνε οικονομικές εκκρεμότητες, προσπαθήστε να τις τακτοποιήσετε. Αισθηματικά παρουσιάζεστε πιο τυχεροί και εφοδιασμένοι από την συμπεριφορά τρίτων. Κινηθείτε σε ασφαλείς δρόμους και μην ρισκάρετε!

Σκορπιός
Ο Ερμής και ο Άρης στον Καρκίνο σας βοηθούν να φτάσετε στους προορισμούς που έχετε ορίσει, σε όποιον τομέα και αν αφορούν. Οι σχέσεις με το περιβάλλον ενδυναμώνουν. Η συναισθηματική σας ζωή παρουσιάζεται ενισχυμένη αλλά και έντονη σε συγκινήσεις. Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο θα σας αμφιταλαντεύσει για αποφάσεις και θα σας δημιουργήσει και διλήμματα αν τύχει να πρέπει να κλείσετε συμφωνίες. Φανείτε προνοητικοί στη διαχείριση τόσο των συναισθημάτων , αλλά και των χρημάτων σας. Προβλέψτε τις δυσκολίες που θα έρθουν,

Τοξότης
Μεταβατική εποχή με διακυμάνσεις πολλές στην καθημερινότητα. Ωστόσο το πέρασμα της Αφροδίτης από τους Διδύμους ενισχύει την τύχη και το ενδιαφέρον στον ερωτικό τομέα. Οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε αμελήσει ίσως σας πιέσουν για την εξόφλησή τους. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας φέρνει αλλαγές, τόσο στις σχέσεις, όσο και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Ανασυγκροτήστε τον δυναμισμό σας και ενισχύστε την αυτό εκτίμησή σας!

Αιγόκερως
Ένταση θα φέρει η εβδομάδα που ξεκινά, καθώς η αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, βάζει σε κίνδυνο κάποιες προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Εδώ θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι και περισσότερο διαλλακτικοί από ότι συνήθως. Βελτιωμένες παρουσιάζονται οι συνθήκες εργασίας σας. Μην υποτιμάτε τη δύναμη των άλλων και μην υπερεκτιμάτε την τύχη ή τις δυνατότητές σας

Υδροχόος
Λίγο περίεργη αυτή η εβδομάδα αν και η Πανσέληνος της Δευτέρας δίνει ευχάριστα περιστατικά και διεξόδους που χρειαζόσασταν. Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο όμως είναι ασύμφορη για την ψυχολογία σας και δημιουργεί κάποιες δυσκολίες ή αντιξοότητες μεταξύ της εργασίας και κάποιων έκτακτων περιστατικών στην καθημερινή σας ζωή. Προτιμήστε τον πρόσκαιρο συμβιβασμό από μια παρορμητική αντίδραση. Μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα για κάτι που σας ενοχλεί.

Ιχθύες
Για εσάς, οι πλανητικοί σχηματισμοί είναι πιο ευνοϊκοί, τόσο στις δημιουργικές σας δραστηριότητες, όσο και στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Βελτίωση θα παρατηρηθεί στο περιβάλλον της δουλειάς σας, ή περισσότερη τύχη στο αντικείμενό της. Η Πανσέληνος της Δευτέρας, φέρνει νέες εξελίξεις σε βασικούς σας τομείς τις οποίες πρέπει να αποδεχτείτε. Ενισχύστε την δημιουργική σας έκφραση, διαχειριστείτε πιο έξυπνα τα αισθηματικά σας, χωρίς προκαταλήψεις και φόβους.

Έρχεται η «Πανσέληνος της φράουλας»

Εντυπωσιακό είναι το φεγγάρι από σήμερα Σάββατο καθώς είναι ήδη γεμάτο εν όψει της πανσελήνου της Δευτέρας.


Η πανσέληνος του Ιουνίου έρχεται τα ξημερώματα της Δευτέρας και αναμένεται να χαρίσει μαγικές στιγμές σε όσους έχουν ταξιδέψει σε καλοκαιρινούς προορισμούς για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή παράδοση ονομάζεται Πανσέληνος των Ρόδων ή Πανσέληνος της Φράουλας, γιατί συμπίπτει με την εποχή της συγκομιδή της.

Η επόμενη πανσέληνος είναι στις 16 Ιουλίου και αυτή του Αυγούστου στις 15 Αυγούστου.

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: "Αναμένονται ακραία γεγονότα στο Παρίσι!"

Πρόβλεψη βόμβα έκανε ο κορυφαίος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης και προειδοποιεί τον κόσμο!"Αναμένονται ακραία γεγονότα στο Παρίσι!"

Τι θα συμβεί;

“Η καταστροφική και μεγάλη πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων αποτελεί ένα σημάδι, έναν οιωνό, μία προειδοποίηση για τον μελλοντικό κίνδυνο που απειλεί την Ευρώπη ή ακόμα και την ανθρωπότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι συμβαίνει λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την Πανσέληνο της Φωτιάς και μάλιστα τη Μεγάλη Δευτέρα των Καθολικών.

Αναμένονται ακραία γεγονότα στο Παρίσι”, αναφέρει ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης μιλώντας για μία άγρια Πανσέληνο, που φέρνει ένα νέο κύμα από ‘θύελλες’.

“Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 19 Απριλίου στην τελευταία μοίρα Ζυγού – Κριού και προκαλεί ένα νέο κύμα αναταράξεων και γεγονότων, που υποχρεώνουν πολλούς ανθρώπους να αλλάξουν το πρόγραμμα της ζωής τους, να αιφνιδιαστούν από απρόβλεπτα περιστατικά και να επιστρατευτούν σε έναν αγώνα για την υπεράσπιση της ανεξαρτησίας τους ή για να διατηρήσουν ό,τι θεωρούν δικό τους.

Ακόμα μία φορά, το φαινόμενο της Πανσελήνου συμβαίνει στο μεταίχμιο δύο ζωδίων, που, όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, φέρνει δυσκολίες, αιφνιδιασμούς και υποχρεωτικές αλλαγές, οι οποίες κοστίζουν ή εκείνοι που θα υποχρεωθούν να τις κάνουν δεν είναι έτοιμοι ή δεν θέλουν να τις αποδεχτούν” σημείωσε ο κ. Λεφάκης και πρόσθεσε:

“Στη σκακιέρα των επιδράσεων θα μπει και το γεωπολιτικό παιχνίδι, όπου ένας αριστοτεχνικά υφασμένος ιστός έχει αρχίσει να καλύπτει τα κενά ανάμεσα στις αντίπαλες παρατάξεις. Η Λιβυή, για παράδειγμα, είναι ένας νέος αναδυόμενος ‘παίκτης’ στην περιοχή της Μεσογείου και της Βόρειας Αφρικής, όπου, όπως φαίνεται, αναδεικνύεται σαν ένα νέο πεδίο ανταγωνισμού μεταξύ εκείνων που ορέγονται τον έλεγχο της περιοχής.

Μετά την ανακάλυψη μεγάλων και εκμεταλλεύσιμων κοιτασμάτων στην ΑΟΖ της Αιγύπτου, το ενδιαφέρον στη θαλάσσια περιοχή που ορίζεται νότια της Κρήτης φαίνεται να ανοίγει την όρεξη πολλών, οι οποίοι θα θελήσουν μερίδιο πλούτου.

Ο άξονας Ζυγού – Κριού αφορά στη διεκδίκηση με κάθε μέσο. Τα αχαρτοχράφητα νερά της περιοχής και του υποθαλάσσιου πλούτου, όμως, χρειάζεται να οριοθετηθούν για να γίνουν εκμεταλλεύσιμα. Ο τρόπος που θα γίνει αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο αξιόπιστος είναι ο παίκτης που θα αναλάβει τα ηνία της χώρας”.

“Και αν ακόμα η νηνεμία συνεχίζει να υπάρχει, οι θύελλες που θα έρθουν στο εγγύς μέλλον θα σχετιστούν με τα πλανητικά φαινόμενα που συμβαίνουν τώρα και που θα συνεχίσουν να συμβαίνουν για έναν χρόνο ακόμα στο ζώδιο του Αιγόκερου, ένα ζώδιο που επηρεάζει δραστικά και δραματικά με μεγάλες αλλαγές την εκάστοτε πολιτισμική περίοδο της ανθρωπότητας”, ανέφερε ο γνωστός αστρολόγος.