Ζώδια και ψέματα! Πως θα καταλάβεις αν σε κοροϊδεύει κατάμουτρα!

Για να μην χάνετε τον χρόνο σας!

Ζώδια και ψέματα! Πως θα καταλάβεις αν σε κοροϊδεύει κατάμουτρα!

Πως θα καταλάβεις αν σε κοροϊδεύει κατάμουτρα; Τα ψέματα είναι κάτι που σιχαινόμαστε σχεδόν όλοι άνθρωποι! Δε θέλουμε να μας λένε, αλλά εμείς επιτρέπεται να πούμε ένα-δύο. Κάποια ζώδια όμως το παρακάνουν...

Δεν τα πας καλά με τη γλώσσα του σώματος; Η αστρολογία ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει.

Ζώδια & εμπιστοσύνη: Πως να ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς!

Κριός
Ο Κριός όταν λέει ψέματα το παίζει όσο πιο άνετος μπορεί. Αυτό όμως που τον ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ζώδια είναι ο τρόπος που αντιδρά όταν τον υποπτεύονται. Παραδέχεται το λάθος του, όχι το ψέμα του. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι λέει ψέματα και μετά ισχυρίζεται ότι κατάλαβε λάθος. Σατανικό.

Ταύρος
Το ψέμα για τον Ταύρο είναι κάποια μορφή τέχνης. Πρώτα σκέφτεται λεπτομερέστατα το σενάριο που θα σου παρουσιάσει. Έπειτα το επαναλαμβάνει στο μυαλό του, μέχρι να το αποστηθίσει και ίσως μέχρι να πιστέψει ότι πράγματι το έζησε. Δύσκολα θα τον πιάσεις.

Δίδυμοι
Νομίζει ότι είναι καλός ψεύτης, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Το παρακάνει με τις σχετικές με την ιστορία λεπτομέρειες όταν θέλει να πει ένα ψέμα, με αποτέλεσμα να τον αντιλαμβάνεσαι εύκολα. Αν τον πιάσεις να λέει ψέματα, θα προσπαθήσει να ανασκευάσει με την δικαιολογία ότι έκανε λάθος. Ανεπιτυχώς.

Καρκίνος
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Καρκίνου είναι η υπερβολική του ειλικρίνεια. Αν κάποιος τον ξέρει καλά, δεν υπάρχει περίπτωση ο Καρκίνος να καταφέρει να κρυφτεί. Ωστόσο, αν δεν τον έχεις ξαναδεί να λέει ψέματα, τούτο θα σου πούμε και τίποτα άλλο: θα αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο να σε κοιτάξει στα μάτια. Ίσως προσπαθήσει να αλλάξει και θέμα.

Λέων
Η αυτοπεποίθηση του Λέοντα σε συνδυασμό με την πολυλογία του, θα σε παραπλανήσουν εντελώς. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις ότι ο Λέων σου λέει ψέματα, τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή. Μετά από καμιά ώρα θα το διαπιστώσεις επειδή θα σε έχει κάνει να αμφιβάλεις (ή και ξεχάσεις) αυτά που ξέρεις.

Παρθένος
Ο Παρθένος αντιμετωπίζει το ψέμα σχεδόν όπως ο Δίδυμος, αλλά είναι πολύ χειρότερος ψεύτης. Δεν θα βάλει απλώς πολλή σάλτσα στο αφήγημά του, θα προσθέσει λεπτομέρειες άσχετες για τις οποίες κανείς δεν ενδιαφέρεται.

Ζυγός
Θα μπορούσε το ζώδιο που σχετίζεται με τη δικαιοσύνη να λέει ψέματα; Η απάντηση είναι όχι, δεν μπορεί να πει ψέματα, του είναι σχεδόν αδύνατο. Ο μόνος τρόπος ένας Ζυγός να σου πει ψέματα, είναι μέσω μίας καταφατικής ή αρνητικής απάντησης. Μετά θα σε αποφεύγει για δύο μέρες.

Σκορπιός
Να ξεκαθαρίσουμε για αρχή ότι ο Σκορπιός σιχαίνεται και το ψέμα και τους ψεύτες. Αν «χρειαστεί» όμως να πει ψέματα, θα το κάνει πολύ πειστικά. Μόνο αν αρχίσεις τις ερωτήσεις θα χάσει τα λόγια του. Αν το ύφος σου είναι αρκετά ανακριτικό, τότε θα πάρει αμυντική στάση προσπαθώντας να το γυρίσει σε εσένα.

Τοξότης
Ίσως από τους καλύτερος ψεύτες του ζωδιακού. Είναι ζώδιο με φαντασία, είναι γεννημένο για να ψεύδεται. Και ξέρεις γιατί; Γιατί δεν θα προσπαθήσει να διαπιστώσει αν όντως πειστεί. Αν του πεις ότι δεν τον πιστεύεις, θα σηκώσει τους ώμους και θα σου πει ότι αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.

Αιγόκερως
Άλλος ένας πολύ καλός ψεύτης ο Αιγόκερως. Σε αντίθεση με τον Τοξότη, έχει μία άλλη αποτελεσματική τεχνική. Είναι ανέκφραστος και λέει ψέματα με τον ίδιο ακριβώς χαλαρό τρόπο που θα σου έλεγε αλήθεια. Έπειτα, φροντίζει τα μισά από αυτά που θα σου πει να είναι αλήθεια. Αδύνατο να τον καταλάβεις.

Υδροχόος
Όσο περίεργος είναι ο Υδροχόος, άλλο τόσο περίεργος είναι και ο τρόπος που λέει ψέματα. Για αρχή, θα σου πετάξει το ψεματάκι του χαλαρά στο ενδιάμεσο μιας συζήτησης. Αν τον ρωτήσεις κάτι σχετικά με το ψέμα του, θα προσπαθήσει να απαντήσει αδιάφορα και αμέσως θα σε ρωτήσει κάτι άσχετο. Σκοπός του είναι να το κάνει να φανεί ασήμαντο ώστε να μην το συζητήσετε και πολύ.

Ιχθείς
Αν δεν πετύχεις τον Ιχθύ στις καλές του, είναι πολύ εύκολο να τον πιάσεις να λέει ψέματα. Θα προσπαθήσει να παρουσιάσει τον εαυτό του σαν θύμα –άλλωστε θύμα δεν είναι πάντα ο Ιχθύς;- ώστε εσύ να υποθέσεις ότι αποκλείεται ο καημένος να λέει ψέματα. Αν τον πιάσεις θα σου πει πάλι ότι είναι το θύμα γιατί αναγκάστηκε να σου πει ψέματα.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 23 Ιουλίου!

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 23 Ιουλίου για όλα τα ζώδια! Ποιοι πρέπει να προσέξουν και ποιοι είναι οι τυχεροί;

Αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Ένας πολύ ιδιαίτερος μήνας είναι αυτός για εσάς με σημαντικές αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Προβλέπεται ότι αρκετές συγκυρίες θα σας μπερδεύουν, με αποτέλεσμα να χάνετε λίγο τον προσανατολισμό σας…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακόμα και κάποια πράγματα ή θέματα που θεωρούσατε σημαντικά, ενδέχεται να χάσουν αυτή την προτεραιότητα στη ζωή σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να μην αφήσετε να σας επηρεάσουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν εξάρσεις ενέργειας με κάποιες ειδικές αφορμές, αν και θα είναι η εξαίρεση στον κανόνα, γιατί γενικώς κοιμάστε όρθιοι τελευταία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε σαν να υπάρχουν δυσκολίες ή εμπόδια που εμποδίζουν τον δρόμο σας; Δείτε καθαρά μήπως είστε εσείς το εμπόδιο.

ΖΥΓΟΣ

Πολλά πράγματα και δράσεις γύρω σας θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας, γιατί δεν τα είχατε προσέξει ως τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφιερώστε λίγο επιπλέον χρόνο στη συλλογή πληροφοριών, ακόμα και μέσω ίντερνετ πριν πάρετε αποφάσεις για τη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό για να στρέψετε την προσοχή σας σε τομείς πιο «εσωτερικούς» της καθημερινότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρειάζεστε άμεσα το περιβάλλον του σπιτιού και του φιλικού κύκλου σας, είτε τον δικό σας εσωτερικό κόσμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας παραχθούν όλα όσα είναι απαραίτητα για να χαράξετε έναν πιο παραγωγικό σχεδιασμό αν δείξετε πως είστε ικανοί για μεγαλύτερες ευθύνες.

ΙΧΘΕΙΣ

Δεν πρέπει να βιάζεστε, ακόμα κι αν είστε απόλυτα βέβαιοι για την ικανότητά σας να αντεπεξέλθετε σε κάθε κατάσταση!