Κώστας Λεφάκης: "Φωτιά" σε οικονομικά και προσωπικά! Ποιοι θα βρεθούν σε κατάσταση σοκ;

Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας 16-22 Σεπτεμβρίου 2019!

Κώστας Λεφάκης:

Ποιοι θα βρεθούν σε κατάσταση σοκ; Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη "φωτιά" σε οικονομικά και προσωπικά!

Η εβδομάδα θα φέρει στην επιφάνεια θέματα κοινωνικού περιεχομένου, τα οποία θα αποτελέσουν αφορμή αντιπαράθεσης των πολιτικών και κοινωνικών ομάδων.

Άση Μπήλιου: «Η πανσέληνος καταστρέφει 2 ζώδια! Μεγάλη προσοχή»!

Κριός
Πρόκειται για μια περίοδο θετικών εξελίξεων στον τομέα της επικοινωνίας και αίσθησης ανακούφισης από υποχρεώσεις και υποθέσεις που σας απασχολούν. Η εργασία θα σας απασχολήσει όμως και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν. Ωστόσο το ξεκίνημα της εβδομάδας φαίνεται αποφασιστικό για τις επιδιώξεις σας. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι στα οικονομικά, προνοητικοί στην διεκπεραίωση των υποθέσεων σας και θαρραλέοι στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων σας.

Ταύρος
Τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν κυρίως στα μέσα της εβδομάδας όπου οι συμπτώσεις θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Η ένταση δεν θα λείψει αλλά οι κατακτήσεις και η ικανοποίηση που θα πάρετε θα είναι χαρακτηριστικές. Στην πορεία φροντίστε να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων και να ορίσετε καινούργιους στόχους στην ζωή σας. Αποφύγετε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα, ή υποχρεώσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν στο μέλλον.

Δίδυμοι
Πολλά θα συμβούν και ενδιαφέρουσες θα είναι οι προτάσεις που θα σας γίνουν. Θα σας απασχολήσει και η προσωπική σας ή οικογενειακή σας ζωή. Κινηθείτε πιο ρεαλιστικά και λιγότερο παρορμητικά. Τώρα επηρεάζεστε σε άλλους τομείς της ζωής σας με προτεραιότητα όπου υπάρχουν περιθώρια ανάκαμψης στις σχέσεις και στις επιδιώξεις σας. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να μένουν ανεκμετάλλευτες και τα χαμόγελα αναξιοποίητα. Φροντίστε να σταθεροποιήσετε τα εισοδήματα σας και να περιορίσετε έξυπνα τα έσοδα σας.

Καρκίνος
Η εβδομάδα δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε ούτε ψυχολογικά ούτε οικονομικά. Παρόλα αυτά υπάρχουν ανοίγματα και καλές προοπτικές στην εργασία σας και εκείνο που πρέπει να καλλιεργήσετε είναι την υπομονή για την μεθόδευση των αλλαγών που θέλετε ή που χρειάζεστε. Οι άλλοι γίνονται κουραστικοί και φορτικοί, γι αυτό θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε κάποια στεγανά που θα σας αφήνουν ανεπηρέαστους.Aποφύγετε να εμπλακείτε σε διαφωνίες τρίτων που δεν σας αφορούν

Λέων
Κοινωνικά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα αλλά βρείτε τον τρόπο να μπείτε στο κλίμα που η ανθρώπινη συμπεριφορά διαμορφώνει. Να θυμάστε ότι τίποτα δεν πρέπει να κάνετε βιαστικά. Επίσης αρχίζει μια ένταση στην υπεράσπιση των επαγγελματικών σας υποθέσεων που πρέπει να την αντέξετε. Κάθε πρόταση για συνεργασία πρέπει να εξεταστεί με προσοχή και να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις που ταιριάζουν στα καθήκοντα και στον χαρακτήρα σας!Αντέξτε την πίεση που συνεπάγονται τα επαγγελματικά σας καθήκοντα.

Παρθένος
Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε ψυχικά και σωματικά την εβδομάδα αυτή. Είναι γεγονός ότι σας ταλαιπωρούν πολλά σε κάθε τομέα αλλά είστε άτομα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε λογικά το κάθε τι αρκεί να μην σας παρασύρει ο παρορμητισμός. Υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σας πρόθυμοι να σας συμπαρασταθούν. Αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα έστω και με την εγγύηση της υποστήριξης από τρίτους.

Ζυγός
Κάποιες σημαντικές αλλαγές στην εργασία σας είναι σκόπιμο να γίνουν, τώρα που έχετε την υποστήριξη του Ερμή και της Αφροδίτης από το ζώδιό σας. Στον αισθηματικό τομέα προβλήματα μπορεί να λυθούν εύκολα, αρκεί να συναινέσετε σε αυτό. Μην εκτίθεστε σε κινδύνους και μην βιάζεστε να απορρίψετε μια γνωριμία ή μια πρόταση. Φανείτε προνοητικοί σε νομικές διαδικασίες που θα σας απασχολήσουν.

Σκορπιός
Η εβδομάδα σάς βοηθά και ενισχύει την αισθηματική σας ζωή και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Οι περισσότεροι αρχίζετε νέες προσπάθειες στον εργασιακό τομέα και όσοι δεν έχετε τέτοιες φιλοδοξίες θα ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα. Η περίοδος μπορεί να είναι μεταβατική αλλά είναι και προειδοποιητική. Φανείτε προσεκτικοί στα οικονομικά σας και αποτρέψτε ενέργειες που δεν σας συμφέρουν!

Τοξότης
Συγκεντρωθείτε στο στόχο σας και έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Γεννηθήκατε για να διευθετείτε τα δύσκολα των άλλων και αυτή η εβδομάδα προβλέπεται να σας επιφορτίσει με ευθύνες εκείνων που αγαπάτε, αλλά και εκείνων προς τους οποίους έχετε κάποια υποχρέωση. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους, καθώς και εκείνες για διασκέδαση για όλους.Επιτρέψτε σε κάποιους ιδιαίτερους ανθρώπους να υπολογίζουν στην στήριξή σας

Αιγόκερως
Η σοβαρότητα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σας, αλλά αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να δείξετε τα ταλέντα σας στην επικοινωνία, στην ερωτική προσέγγιση, καθώς και στις κοινωνικές σας προσκλήσεις. Η εργασία έχει μπει σε ένα δρόμο σταθερότητας με μικρές ακόμα προσπάθειες να χρειάζονται από μέρους σας. Η εικόνα σας είναι πιο θετική από άλλες φορές.

Υδροχόος
Αποφύγετε να δώσετε βάση σε υποσχέσεις που προέρχονται από συνεργάτες, ή οφειλέτες. Η υπερένταση δεν θα λείψει σε αυτούς τους τομείς. Οι κοινωνικές συναναστροφές επηρεάζονται από τη διάθεσή σας. Φανείτε προνοητικοί στα οικονομικά και εμποδίστε την εκδοχή καινούργιων εξόδων. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα προβληματίζεστε αλλά η τύχη δεν θα σας εγκαταλείψει.Οι ερωτευμένοι μην είστε απόλυτοι στις απαιτήσεις σας

Ιχθύες
Θετική είναι οι οιωνοί στο ξεκίνημα της εβδομάδας για τους περισσότερους από εσάς. Αισθηματικά μπορείτε να επικοινωνήσετε και να διασκεδάσετε, στα σοβαρά ζητήματα όμως φροντίστε να εμπιστευθείτε και να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις μπορεί να αλλάξουν πρόσκαιρα το πρόγραμμά σας, αλλά φαίνεται ότι μπορείτε να τις επιμεληθείτε και να τις τακτοποιήσετε.Η γνώμη σας εισακούγεται επειδή ακριβώς είναι σοβαρή.

Κώστας Λεφάκης: Αυτά τα τρία ζώδια θα "υποφέρουν" τον Σεπτέμβρη! Κίνδυνοι και αντιξοότητες!

Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα τον Σεπτέμβρη, ο οποίος μόλις μπήκε γι΄ αυτά τα τρία ζώδια!

Κριός

Κινηθείτε μεθοδικά, προφυλάσσοντας τα εργασιακά σας συμφέροντα και οτιδήποτε άλλο σχετικό κεκτημένο.

Οι μέρες που ακολουθούν, θα παρουσιάσουν αντιξοότητες και θα σας υποχρεώσουν άλλοτε να αμυνθείτε στο κίνδυνο μιας ενδεχόμενης επίθεσης και άλλοτε να κινηθείτε περισσότερο προσπαθώντας να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν.

Ερωτικά δεν αλλάζει πολύ το σκηνικό το πρώτο μισό του μήνα και πολλοί από εσάς μπορεί να πιστέψετε ότι το απίθανο δεν μπορεί να συμβεί. Στις 15 όμως η Αφροδίτη περνά στον απέναντί σας Ζυγό και σας θέλει γοητευτικούς, στοχευμένους και αποφασιστικούς.

Ο Άρης από την Παρθένο δίνει διάρκεια στις καταστάσεις και χρειάζεται προσοχή σε ότι δεν σας κάνει τη χάρη να βελτιωθεί στην εργασία. Προστατέψτε την περιουσία και το εισόδημά σας και επεξεργαστείτε ιδέες και σχέδια που βελτιώνουν το μέλλον σας.

Λέων

Οι πρώτες ημέρες του μήνα επηρεάζουν μεν λίγο τις σχέσεις σας με το περιβάλλον, αλλά γενικά δεν θα σταματήσετε να εξυπηρετήστε στις επιδιώξεις σας. Επίσης δεν θα λείψει και ένας μικρός οικονομικός ανεφοδιασμός που θα σας βοηθήσει να καλύψετε τις οικογενειακές και προσωπικές σας υποχρεώσεις.

Παρόλα αυτά, αποφύγετε να βιαστείτε, ή να εκτεθείτε, ή να ξοδέψετε χρήματα περισσότερο από όσο πρέπει ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο τώρα.

Κάποιες ημέρες του μήνα, κυρίως στο δεύτερο μισό του, θα έχουν ιδιαίτερη κούραση για μικρό σχετικά αποτέλεσμα. Όσοι κινείστε με κεκτημένη ταχύτητα, φροντίστε να έχετε σωστά αντανακλαστικά και να μην περιμένετε να συμβούν όλα χωρίς προσπάθεια.

Αισθηματικά, η Αφροδίτη στον Ζυγό, από τις 15 και μετά, προοιωνίζει ευχάριστες εξελίξεις, κυρίως για τους ελεύθερους από εσάς. Επιμεληθείτε λοιπόν του εαυτού σας, της εμφάνισης και της συμπεριφοράς σας και λειτουργήστε με τακτική, εκεί που θέλετε να εντυπωσιάσετε και να σας προσέξουν ιδιαιτέρως!

Παρθένος

Και για εσάς οι μέρες που ακολουθούν είναι κουραστικές όπως σχεδόν για όλο τον κόσμο. Η παρουσία όμως της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, μέχρι τις 14, σας σώζει πολλές φορές και σας βοηθά άλλες τόσες να καλύψετε τουλάχιστον τα πιο απαραίτητα.

Αυτή η όψη επίσης ενισχύει την ερωτική σας διάθεση και πολλές φορές, μπορεί να σας βγάλει από τις συνήθειές σας, μόνο και μόνο για να μπορέσετε να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Ο Άρης, επίσης στο ζώδιό σας, αναμοχλεύει τις προσδοκίες σας και σας κάνει εύστοχους στην εργασία. Εδώ πρέπει να προσέξετε να μην είστε αυστηροί και απόλυτοι, ούτε απέναντι στον εαυτό σας, ούτε απέναντι στους άλλους.

Οι ιδέες σας είναι εφαρμόσιμες σε αυτόν τον τομέα και δεν έχετε παρά να βρείτε τα μέσα για να τις υλοποιήσετε. Σε γενικότερες γραμμές δεν θα παρατηρηθεί μεγάλη αλλαγή στην καθημερινότητα σας.