Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 15/11;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 15/11;

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 15/11, για όλα τα ζώδια. Ποιοι πρέπει να προσέχουν και ποιοι θα είναι τυχεροί;

Δείτε αναλυτικά!

Προσοχή! Η Αφροδίτη έρχεται στον Τοξότη! Πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο!

ΚΡΙΟΣ

Δοκιμάστε νέες συνταγές, τακτοποιήστε τα ντουλάπια της κουζίνας, αγοράστε υγιεινές τροφές από το σούπερ μάρκετ.

ΤΑΥΡΟΣ

Πληρώστε λογαριασμούς, πάτε στον οδοντίατρο, απαντήστε στις κλήσεις του κινητού σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα ποτήρι κρασί, ένα ωραίο γεύμα στο σπίτι με τον σύντροφό σας. Αυτά χρειάζεστε άμεσα αυτή τη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιτέλους! Νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας.

ΛΕΩΝ

Ήρθε η ώρα να τελειώστε με τις υποχρεώσεις σας, για να καθαρίσει το μυαλό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικώς, αυτη η μέρα ευνοεί το μαγείρεμα και την υγιεινή διατροφή.

ΖΥΓΟΣ

Δοκιμάστε να κάνετε περισσότερη γυμναστική, η μια φορά την εβδομάδα δεν κάνει τίποτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην ενοχλείτε τους άλλους με τη σχολαστικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε μήπως τελικά βρεθείτε μπλεγμένοι σε μια συνθήκη που δεν διαλέξατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάντε ξεκάθαρο πως είστε κύριοι του εαυτού σας. Οι νέες συναντήσεις είναι πιθανές και όλα μπορούν να συμβούν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιο σκηνικό μάλλον σήμερα θα κάνει την φαντασία σας να τρέχει.

ΙΧΘΕΙΣ

Το γεγονός ότι έχετε αντιληφθεί τα λάθη του παρελθόντος στα βοηθά να προχωρήσετε μπροστά.

Κορίτσια και αγόρια προσοχή! Αυτά τα ζώδια είναι ανοιχτά στο one night stand!

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από αγόρια και από κορίτσια! Αυτά τα ζώδια είναι ανοιχτά στο one night stand!

Το One Night Stand αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα trends στις σχέσεις τον τελευταίο καιρό, ωστόσο κάθε άνθρωπος και φυσικά κάθε ζώδιο βλέπει τα πράγματα διαφορετικά.

Έχεις μυστικό; Αυτά είναι τα ζώδια που αν τους το πεις θα σε "φάνε"!

Διαβάστε λοιπόν αναλυτικά τι σκέφτεται κάθε ζώδιο σχετικά με το one night stand και πράξτε αναλόγως!

Κριός:

Ο Κριός ψάχνει πάντα κάποιον που να ταιριάζει με τη δυναμική του. Του αρέσει να διασκεδάζει, επομένως το ons είναι για εκείνον, άλλος ένας τρόπος να ξεδώσει και να χαλαρώσει. Η επομένη μέρα από ένα one night stand είναι ακριβώς όπως κάθε άλλη για εσένα, Κριαράκι μου. Με τόση αυτοπεποίθηση δεν πρόκειται να το μετανιώσεις, ούτε που θα το κάνεις θέμα δηλαδή.

Ωστόσο, αν πραγματικά ενθουσιαστείς από την τελευταία νύχτα σε σημείο που να μη συγκρίνεται με τις ήδη αμέτρητες που έχεις περάσει με άλλα άτομα, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κολλήσει με το πρόσωπο και να θέλεις σύντομα επανάληψη…

Ταύρος:

Ο Ταύρος, από τη φύση του, θέλει να είναι σίγουρος για αυτόν/ή που έχει δίπλα του, ακόμα κι αν πρόκειται για ένα one night stand. Στην πραγματικότητα, δεν παίζει να διώξεις τον/την παρτενέρ σου την επόμενη μέρα, χωρίς να του/της φτιάξεις πρωινό πρώτα. Βέβαια, όσο ρομαντικό ζώδιο κι αν είσαι, ξέρεις να ξεχωρίζεις την αγάπη από τη σεξουαλική επιθυμία.

Κι επειδή έχεις μία έμφυτη ανάγκη για επαφή, μερικές φορές θέλεις απλά να περάσεις καλά, έτσι ένα one night stand δε σε χαλάει και πολύ. Από εκεί και πέρα, αυτό που θα ακολουθήσει εξαρτάται από το είδος της σύνδεσης που θα αναπτύξεις με το ons σου. Είτε θα ενθουσιαστείς και θα θέλεις να ξαναβρεθείς με το άτομο είτε θα του φτιάξεις πρωινό και δε θα μιλήσετε ποτέ ξανά.

Δίδυμοι:

Είναι ευρέως γνωστό πως οι Δίδυμοι είναι το πλέον κοινωνικό ζώδιο. Τρελαίνεται να περνάει χρόνο με πολλά άτομα και του αρέσουν τα χάδια, οπότε πολύ συχνά είναι ανοιχτός στην προοπτική ενός one night stand.

Μην κρύβεσαι Δίδυμε μου. Σιχαίνεσαι τη μοναξιά, οπότε η επαφή με κάποιον άλλον είναι αρκετά σημαντική για σένα, ακόμα κι αν πρόκειται μόνο για ένα βράδυ. Παρόλα αυτά δεν είναι και τόσο σίγουρο, αν θα περάσεις όλη σου τη νύχτα με το πρόσωπο. Ζήτημα δηλαδή να μείνεις και κάποιες ώρες παραπάνω. Ωστόσο, όπως και να ‘χει, θα περάσατε καλά!

Καρκίνος:

Δεν είσαι εσύ για one night stand, βρε Καρκινάκι. Το πιο πιθανό είναι να νιώσεις τύψεις παρά ενθουσιασμό. Σαν συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο που είσαι, λειτουργείς πολύ καλύτερα όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση που υπάρχει εμπιστοσύνη και νιώθεις ασφάλεια. Προτιμάς να γνωρίσεις κάποιον και να έρθεις κοντά του, παρά να κοιμηθείς μαζί του ένα βράδυ, απλά για να το κάνεις.

Και πες ότι το δοκιμάζεις το one night stand μία φορά, άντε δύο, να δεις πώς είναι. Δε θα είσαι τόσο καλός/ή όσα κάποια άλλα ζώδια. Γιατί; Γιατί στην πραγματικότητα δεν είσαι εκεί κι αν δεν απολαμβάνεις κάτι, δεν το κάνεις ποτέ σωστά.

Λέων:

Σαν μία κυριαρχική και χαρισματική προσωπικότητα, ο Λέοντας δυσκολεύεται να αντισταθεί σε πράγματα που θα του προσφέρουν νέες εμπειρίες. Κι από την στιγμή που του αρέσει να περνάει καλά, δηλώνει ενθουσιασμένος στην ιδέα ενός one night stand. Επιπλέον είναι πολύ παθιασμένος και θερμός, που θα πει ότι ένα one night stand μαζί του θα μείνει αξέχαστο στον εκάστοτε παρτενέρ του.

Με την ωριμότητα ενός βασιλιά, ξέρει πότε μία κατάσταση είναι σοβαρή και πότε απλά πρόκειται για διασκέδαση. Έτσι, μπορεί να ξεχωρίζει τα πραγματικά συναισθήματα από την ξεπέτα της μιας βραδιάς.

Παρθένος:

Παρθένε μου, είσαι τόσο εργατικός που μερικές φορές ξεχνάς μέχρι και διάλειμμα να κάνεις. Γι’ αυτό και σου αρέσουν οι σχέσεις, για να πέφτεις με τα μούτρα σ΄αυτές και τα πράγματα να γίνονται τόσο σοβαρά όσο αρμόζει στην προσωπικότητά σου. Επομένως, ούτε λόγος για one night stand. Μακριά από εσένα αυτά!

Κι αν υποθέσουμε ότι θελήσεις να το δοκιμάσεις, το πιο πιθανό είναι να σε πιάσουν οι ντροπές σου κι εν τέλει να το μετανιώσεις. Θα το υπεραναλύσεις τόσο πολύ στο μυαλό σου που θα θέλεις να ανοίξει η γη και να σε καταπιεί εκείνη την στιγμή. Κι αν ο/η παρτενέρ σου φύγει προτού ξυπνήσεις, θα αρχίσεις να κατηγορείς τον εαυτό σου γι’ αυτό που συνέβη και γενικά άστο το άθλημα, δεν το κατέχεις…

Ζυγός:

Ο Ζυγός έχει πολλούς λόγους να βρίσκει συναρπαστικά τα one night stands. Του αρέσει να περνάει χρόνο με φίλους και λατρεύει να γνωρίζει καινούριους ανθρώπους. Το σημαντικότερο; Θέλει κάθε άτομο δίπλα του να περνάει καλά. επομένως είναι μέσα (σχεδόν) σε όλα.

Βέβαια, επειδή του είναι δύσκολο να εκφράζει τα συναισθήματά του ή να πει σε κάποιον πως δεν περνάει καλά μαζί του, το one night stand είναι ένας πολύ καλός τρόπος γι’ αυτόν να διασκεδάσει χωρίς να ανησυχεί για το μετά. Τα ons δεν περιλαμβάνουν σε καμία περίπτωση δράμα, οπότε το κάνουν ακόμα πιο εύκολο για έναν Ζυγό.

Σκορπιός:

Σαν το πιο σέξι από όλα τα ζώδια, το ons είναι η ειδικότητα του Σκορπιού. Δεν είναι πάντα τόσο κοινωνικό ζώδιο με τους άλλους και δεν ανοίγεται εύκολα οπότε όσο πιο εύκολα γίνουν τα πράγματα γι αυτόν/αυτήν τόσο το καλύτερο. Το ons είναι ότι πρέπει για έναν/μία Σκορπιό διότι παρόλα αυτά η μυστηριώδης συμπεριφορά και το τείχος που υψώνει. Μην περιμένετε ένας/μία Σκορπιός να σας δώσει κάτι παραπάνω από μία απολαυστική νύχτα μαζί του/της.

Τοξότης:

Ένας Τοξότης νιώθει σαν καινούριος μετά από ένα ons. Νιώθει ότι είναι ακαταμάχητος και στην κορυφή του κόσμου. Είναι πολύ ευθύς και ωμός ως προς το τι ακριβώς θέλει από ένα ons οπότε δεν πληγώνεται κανείς στο τέλος. Ένας/μία Τοξότης δυσκολεύεται να βρει το κατάλληλο ταίρι για να διατηρήσει σχέση μαζί του γι αυτό το απλό σεξ το βλέπει ως ένα μέσο για να βρει τον/την κατάλληλο/η.

Αιγόκερως:

Ο Αιγόκερως είναι πολύ παραδοσιακός για να υποκύψει στο ons. Προτιμάει να ψάχνει για τον έρωτα της ζωής του και τη μόνιμη του σχέση παρά να σπαταλήσει μία ολόκληρη νύχτα με κάποιον/κάποια ξένο/η. Πριν κάνει ons (εάν κάνει) θα κάτσει να ζυγίσει τα «υπέρ» και τα «κατά» για να βγάλει το τελικό πόρισμα. Ποιο είναι το πιο πιθανό; Να μην κάνει απολύτως τίποτα.

Υδροχόος:

Ο Υδροχόος είναι απόλυτα ανεξάρτητος, οπότε ένα ons δεν είναι κάτι το σπουδαίο για αυτόν. Κάτι απλές ώρες διασκέδασης και τίποτα πέρα απ’αυτό. Το πιο λογικό θα είναι να φύγει αυτός/αυτή πρώτος/η με το που τελειώσει το πανηγύρι. Πάραυτα σε περίπτωση που του/της αρέσεις ίσως σε ξανά προτιμήσει αλλά και πάλι μην περιμένεις να το δει πιο σοβαρά και ακόμα περισσότερο να στείλει πρώτος/πρώτη.

Ιχθύς:

Ο καημένος και ευαίσθητος Ιχθύς νιώθει πολύ άδειος μετά από ένα ons και θέλει πιο πολλά. Συνήθως παρεξηγεί τα πράγματα και από εκεί που νομίζει ότι αυτό είναι η αρχή κάτι καινούριου απογοητεύεται στην πορεία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι δεκτικός στην ιδέα του ons αλλά μπορεί να μην είναι τόσο διασκεδαστικός/η όσο σε μία σχέση.