Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Έρχεται ο Ήλιος στους Ιχθύες - Ποιοι τσακίζονται;

3 ζώδια θα τα βρουν πολύ σκούρα!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Έρχεται ο Ήλιος στους Ιχθύες - Ποιοι τσακίζονται;

Τετάρτη και η Άση Μπήλιου, μέσα από την εκπομπή των ΚουΚου, αναλύει τον αστρολογικό χάρτη των ημερών! Η αστρολόγος προειδοποιεί, μιας και έρχεται ο Ήλιος στους Ιχθύες και κάποιοι... τσακίζονται!

Σήμερα ξεκινάει η επιρροή του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων, οι οποίοι από σήμερα ξεκινούν τα γενέθλιά τους! Όπως είπε και ο Κώστας Λεφάκης , οι μέρες δεν θα είναι πολύ ευνοϊκές για τα περισσότερα ζώδια και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή! Ποια είναι εκείνα όμως που σύμφωνα με τον αστρολόγο θα περάσουν περισσότερα ζόρια από τους άλλους; Τα έχουμε γράψει!

Ποια θα είναι αυτά; Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου στο παρακάτω βίντεο:

Τι είχε πει η Άση Μπήλιου για τον ανάδρομο Ερμή στα ζώδια - Είχε προειδοποιήσει και πάλι

Η Άση Μπήλιου τονίζει και εξηγεί μιας και έρχεται ο ανάδρομος Ερμής, ποια ζώδια είναι εκείνα που τσακίζει και ποιοι γλιτώνουν; Διαβάστε σύντομα και περιεκτικά για να ξέρετε τι να... περιμένετε!

Από την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου ο Ερμής μπαίνει σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά μέχρι και τις 10 Μαρτίου 2020. Ο ανάδρομος Ερμής ξεκινά στο πύρινο ζώδιο του Ιχθύ και τελειώνει στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου. Ένα σύνθετο και όχι πάντα εύκολο διάστημα κλείνει για τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Τοξότης, Παρθένος και Ιχθύες) και ένα ανάλογο ξεκινάει για τα παρορμητικά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η Άση Μπήλιου αναλύει, ανάλογα με το δεκαήμερο που έχουμε γεννηθεί σε κάθε ζώδιο, πώς θα μας επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, αλλά και τι πρέπει να προσέχουμε για τον επόμενο ενάμιση μήνα, που θα μείνει ο Άρης στο ζώδιο της έξαρσης του, τον Αιγόκερω.

Ποιοι θα έχουν μεγαλύτερη πίεση και ποιοι θα πρέπει να αποφύγουν τις εντάσεις; Ποιοι και πότε θα πρέπει να πατήσουν «φρένο» στα νέα σχέδια τους και τις φιλοδοξίες τους; Ποιοι θα ευνοηθούν οικονομικά και θα εισπράξουν ποσά, που τους οφείλονται και ποιοι θα δουν έρωτες από το παρελθόν να επιστρέφουν και να ζητούν επανασύνδεση;

Κριός: «Προσοχή σε νέα ξεκινήματα και την υγεία»
Ταύρος: «Προσοχή σε παρεξηγήσεις σε φιλικές σχέσεις»
Δίδυμοι: «Προσοχή στα επαγγελματικά και σε νέα ξεκινήματα»
Kαρκίνος: «Μη σας πιάνει βιασύνη και άγχος»
Λέων: «Αποφύγετε νέες συμφωνίες»
Παρθένος: «Μπερδέματα, παρεξηγήσεις και σύγχυση»
Ζυγός: «Παρεξηγήσεις, λάθη και μπερδέματα»
Σκορπιός: «Αναθεωρήσεις σε ερωτικές σχέσεις»
Toξότης: «Σας απασχολούν το σπίτι και η οικογένεια»
Aιγόκερως: «Μη βιάζεστε και προσοχή στην επικοινωνία»
Υδροχόος: «Σας απασχολούν τα οικονομικά»
Iχθύες: « Προσοχή σε μετακινήσεις, ένταση με συνεργάτες»