Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 29 Φεβρουαρίου

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 29 Φεβρουαρίου

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Σάββατο 29 Φεβρουαρίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Είναι πιθανό να χρησιμοποιήσετε το ταλέντο σας για να πετύχετε ένα μεγάλο σκοπό.

ΤΑΥΡΟΣ

Φαίνεται πως έχετε έναν ακριβή και ξεκάθαρο τρόπο στην έκφρασή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γράψτε ένα status, ένα τραγούδι, ένα ποίημα για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιον. Απλώς πείτε το!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι δυσκολίες στη σχέση σας δεν πρέπει να σας αποθαρρύνουν, γιατί τα πιο σημαντικά πράγματα δεν είναι εύκολα…

ΛΕΩΝ

Θέλετε κάτι πολύ; Κάντε το τώρα. Αυτή η θέληση θα διαρκέσει μόνο μερικές ημέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να θέλετε να ζήσετε μια ήσυχη μέρα με πολύ έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να περιμένετε ότι θα αισθάνεστε τρυφερότητα στις επαφές σας με τους άλλους σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σύμπαν είναι σαν μια μεγάλη, χαρούμενη οικογένεια! Ζητήστε και θα λάβετε σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι σαν να είναι όλοι ξαφνικά πολύ συγκαταβατικοί και ήρεμοι σήμερα ε; Χαρείτε το!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις σας θα έχουν κάτι πολύ ειλικρινές και άμεσο σήμερα που ίσως σας κουράσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα λάμπετε και θα φαίνεται από μακριά. Η μέρα προβλέπεται όμορφη!

ΙΧΘΕΙΣ

Σηκωθείτε νωρίτερα και ετοιμάστε πρωινό, κάντε ένα χαλαρωτικό μπάνιο και μετά βγείτε έξω στην πολυκοσμία. Το έχετε ανάγκη.

Δείτε και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια το τετράγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα. Ποιοι πρέπει να προσέξουν;

Πηγή: e-radio.gr

Ερωτικές προβλέψεις Σάββατο 29 Φεβρουαρίου

Κριός

Με μια τάση να γίνεστε περισσότερο εύπιστοι σε όσα σας λένε, ιδίως άτομα που εμπιστεύεστε, είτε γιατί είναι συγγενείς σας, είτε γιατί είναι κολλητοί σας φίλοι, ίσως να φέρετε μία μορφή λεκτικής έντασης στην σχέση που διατηρείτε, ή να τα βάλετε με τον άνθρωπο που επιθυμείτε να συνάψετε μαζί του σχέση ερωτική. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο, της επιστροφής ενός ανθρώπου στη ζωή σας, από το ερωτικό σας παρελθόν κι εδώ τα πράγματα να γίνουν πιο περίπλοκα, κυρίως για σας που προχωρήσατε μπροστά, δημιουργώντας έναν άλλο ερωτικό δεσμό, σαφώς καλύτερο από εκείνον.

Ταύρος

Πως θα σας φαινόταν εάν σας έλεγα, ότι τελείως απροσδόκητα και αναπάντεχα, ένας καινούργιος έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας και μάλιστα σύντομα; Ναι, εκεί ψηλά στους ουρανούς, την εποχή αυτή, γράφεται το επόμενο συναρπαστικό ερωτικό σενάριο της ζωής σας. Ίσως σύντομα, πολύ σύντομα να γνωρίσετε τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας και μάλιστα με τρόπο που δε φαντάζεστε. Βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, με συνεργάτες. Ακολουθήστε κάθε πρόσκληση που θα σας δοθεί για να συμμετάσχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ανακαλύψτε τον εσείς.

Δίδυμοι

Την πρόθεση να σας διαβάλλει στον σύντροφό σας, ή στον άνθρωπο που έχετε βάλει στόχο να τον κατακτήσετε, θα αντιμετωπίσετε σήμερα, από ένα άτομο που σας ζηλεύει για την ερωτική σας κατάσταση. Ή μπορεί να νιώσει ανασφάλεια, όταν ο άνθρωπος που τον ενδιαφέρει, του πει ή του δείξει ότι τα καλύτερα αισθήματά του τα κρατά και τα τρέφει για εσάς. Επειδή η ζήλια και η ανασφάλεια ανήκουν στις ανθρώπινες αδυναμίες, μη δώσετε έκταση ή ζητήσετε παραπάνω εξηγήσεις. Όχι μόνο δε θα τις λάβετε αλλά μπορεί να αποκτήσετε έναν άσπονδο εχθρό από εκεί που δεν πρέπει.

Καρκίνος

Μην επιτρέψετε σήμερα σε κανένα, ακόμα κι αν αυτός είναι ένα δικό σας πρόσωπο ή άνθρωπος που εκτιμάτε ιδιαιτέρως, να θελήσει να κάνει παρεμβάσεις στον τρόπο που σκέφτεστε ή πράττετε στην ερωτική σας ζωή. Πιθανόν να μην το κάνει από κακή πρόθεση αλλά από κάποιες ανυπόστατες πληροφορίες που έλαβε και αφορούν το άτομό σας. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, ίσως τα λόγια κάποιων “καλοθελητών” που σας ζηλεύουν, να διαβάλλουν το σύντροφό σας ή εσάς σε εκείνο με σκοπό να κλονίσουν το δεσμό σας. Βάλτε τους εγκαίρως στη θέση τους πριν να σας κάνουν ζημιά.

Λέων

Είναι πολύ εύκολο τις ημέρες αυτές να σας καταλαμβάνει συναισθηματική ένταση και να την ξεσπάτε στους άλλους, κυρίως εκείνους που βρίσκονται στενά δίπλα σας. Ειδικά όμως εάν πρόκειται για το σύντροφό σας, η συμπεριφορά που εκδηλώνετε το τελευταίο διάστημα απέναντί του, τον έχει ενοχλήσει και έχει αγγίξει τα όρια της ανοχής του. Αποφύγετε λοιπόν να τον προκαλέσετε τουλάχιστον σήμερα. Εάν είστε μόνοι, ίσως να δεχτείτε από ένα φίλο την πρόθεσή του, να σας φέρει σε επαφή με ένα άτομο, με την προοπτική να σταματήσετε να δηλώνετε αδέσμευτοι. Μάλλον δε θα το θέλετε αυτό.

Παρθένος

Οι ημέρες αυτές, κρύβουν πολλές ευκαιρίες που αφορούν την θετική εξέλιξη της ζωής σας. Να θυμάστε όμως πως στην εξέλιξη αυτή, σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι γνωριμίες που θα κάνετε. Προσπαθήστε όσο και αν νιώθετε κουρασμένοι, να αποδεχτείτε προσκλήσεις κοινωνικής δικτύωσης, να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα και να ξέρετε ότι κάποια από αυτά, έρχονται για να μείνουν στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο έρωτας να χτυπήσει εκ νέου την πόρτα της καρδιάς σας, μέσα από ένα πρόσωπο που πραγματικά θα σας κερδίσει και θα σας γοητεύσει από την αρχή. Το θέλετε;

Ζυγός

Ότι και αν συμβαίνει στον εργασιακό σας χώρο που σας καταπιέζει, ή στο περιβάλλον που δραστηριοποιείστε, φροντίστε σήμερα να μην το μεταφέρετε στο σπίτι σας και ιδίως στον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή. Μην τον στοχοποιείτε άδικα για ότι άλλο, άσχετα με αυτόν σας φταίει. Εάν είστε μόνοι, ίσως να παρευρεθείτε σε μία κοινωνική εκδήλωση και να μην κρατήσετε τις εντυπώσεις τους προσώπου που σας ενδιαφέρει. Αιτία θα γίνει ο εσωτερικός εκνευρισμός που θα αισθάνεστε σήμερα μέσα σας και με δυσκολία θα τον συγκρατείτε. Μέρα είναι αφήστε τη να περάσει.

Σκορπιός

Τα καλύτερα πράγματα συμβαίνουν στις παρέες. Αυτό να το θυμάστε τις μέρες αυτές, αφού δεν αποκλείεται μέσα από μια τέτοια ευχάριστη διαδικασία, να κάνετε κάποιες αξιόλογες γνωριμίες, που θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Επιβάλλεται σχεδόν να αλλάξετε τακτική στον τρόπο που αντιμετωπίζετε την κοινωνική σας ζωή, αφού εκεί έξω βρίσκεται η τύχη σας και οι ευκαιρίες να την ανακαλύψετε ακόμα και σε επίπεδο ερωτικό. Αν πάλι χτύπησε πριν λίγο καιρό την πόρτα της καρδιάς σας ένας άνθρωπος που κάτι πήγε να γίνει μεταξύ σας ερωτικά αλλά δεν έγινε, τώρα επανέρχεται!!!

Τοξότης

Σήμερα ίσως να δαπανήσετε περισσότερα χρήματα από εκείνα που διαθέτετε για την εξωτερική σας εμφάνιση, προκειμένου να κάνετε εντύπωση σε μία κοινωνική εκδήλωση, ή έναν χώρο όπου δραστηριοποιείστε και να πάρετε τελικά λιγότερα οφέλη από εκείνα που φανταστήκατε. Ίσως ο τρόπος που θα κινηθείτε και η συμπεριφορά σας, να μη φέρει τα αποτελέσματα των προσδοκιών σας κι αν πρόκειται για τον ερωτικό εντυπωσιασμό ενός ανθρώπου που στοχεύετε στην καρδιά του, μάλλον θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πρωτίστως να του κερδίσετε το μυαλό. Αλλάξτε στρατηγική.

Αιγόκερως

Ούτως ή άλλως στη ζωή των άλλων έχετε καταγραφεί ως αξιόπιστα άτομα κάτι που σας κάνει να κερδίζετε με τη στάση σας την εμπιστοσύνη τους. Το ότι παράλληλα με τον τρόπο αυτό γοητεύετε τους ανθρώπους γύρω σας, είναι κάτι που το ξεχνάτε. Έτσι λοιπόν σήμερα, φαίνεται ότι κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται ψηλότερα ιεραρχικά από εσάς, με το πρόσχημα να γνωρίσει τις απόψεις σας, ίσως σας προσεγγίσει γιατί στην ουσία θα έχει ερωτικά κίνητρα. Δε θα αργήσετε να καταλάβετε τις προθέσεις του και αν σας ενδιαφέρουν, δεν έχετε παρά να τις καλλιεργήσετε. Η ερωτική τύχη σας προκαλεί…

Υδροχόος

Όσο και αν αποφεύγετε να αναλάβετε κάποιες δεσμεύσεις που ο σύντροφός σας απαιτεί από σας, προκειμένου να του αποδείξετε ότι ενδιαφέρεστε να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα μπροστά, καλό θα ήταν να αποφύγετε να πείτε στα αιτήματά του, τόσο το “ναι” που δεν το επιθυμείτε, όσο και το “όχι” που θα δημιουργήσει ρήξεις στο δεσμό σας. Ακόμα και αν του υποσχεθείτε πράγματα, δε θα μπορέσετε να τα τηρήσετε και θα καταστείτε στα μάτια του ανακόλουθοι. Εάν φλερτάρετε για να βγείτε από την κατήφεια, μην υποσχεθείτε τίποτα μονιμότερο από του παρόντος. Σκεφτείτε το καλά.

Ιχθύς

Ενισχύστε την ανεκτικότητα σας, απέναντι στους ανθρώπους της καθημερινότητας, που χρειάζεται να συνεργαστείτε να συμβιώσετε ή τέλος πάντων να συνεννοηθείτε. Σήμερα μπορεί να απογοητευτείτε από τον τρόπο που σας αντιμετωπίζει ο σύντροφός σας γιατί θα διαπιστώσετε ότι προέχουν τα δικά του “θέλω” από το να σας βάλει εσάς στις άμεσες προτεραιότητές του. Εάν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται να νιώσετε την επιθυμία να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε νέα του αλλά μην επενδύσετε σε μια επανασύνδεση.

Πηγή: oroskopos.tv