Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 3 Απριλίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 3 Απριλίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Παρασκευή 3 Απριλίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη βγαίνει εκτός ορίων και θα επηρεάσει τις σχέσεις, τα οικονομικά κλπ. Είστε έτοιμοι για ταρακούνημα;

ΤΑΥΡΟΣ

Θα διαταραχθεί η αίσθηση της αρμονίας σας και του κόσμου γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να αποκτήσετε μοναδικές ή ασυνήθιστες γνώσεις και ιδέες σε πολλούς τομείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν δεν προσαρμοστείτε γρήγορα, θα περάσετε σε άγνωστα εδάφη.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να γίνετε πιο περιπετειώδεις, αντισυμβατικοί ή απείθαρχοι στις φιλίες, τις ερωτικές σχέσεις ή τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν οι σχέσεις σας είναι εκτός πορείας και πρέπει να ξανασκεφτείτε τα όριά σας ή να επαναδιαπραγματευθείτε συμφωνίες.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι χρειάζεται να σκάψετε λίγο πιο βαθιά για να κατανοήσετε την πολυπλοκότητα της κάθε κατάστασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ πιθανό η επικοινωνία να βρίσκεται στην καρδιά των προβλημάτων και αυτό που λέτε να μην είναι αυτό που ακούει ο άλλος και το αντίθετο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν έχετε διαφωνίες, να κάνετε τη συζήτηση με έναν τρόπο που είναι πολύ διαφορετικός από ό,τι έχετε συνηθίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείτε να συζητήσετε τις ανησυχίες σας εάν αναζητάτε περισσότερη ανθρώπινη επαφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν είστε δημιουργικοί ή εκφράζεστε καλλιτεχνικά, είναι καταπληκτική στιγμή για να εξερευνήσετε νέα μέσα ή νέες μορφές έκφρασης.

ΙΧΘΕΙΣ

Εάν ασχολείστε με τα οικονομικά, δοκιμάστε να γράψετε τις προτεραιότητές σας και να κάνετε ένα σχέδιο για το πώς θα τις πραγματώσετε.

Πηγή: e-radio.gr

Ερωτικές προβλέψεις Παρασκευή 3 Απριλίου

Κριός

Καινούργια πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας διευρύνοντας έτσι τον κύκλο των επαφών σας. Γνωριμίες δυνατές ακόμα και από απόσταση. Κλείνονται τώρα διαδικτυακά ραντεβού όπου μέσα από κει θα μοιραστείτε κομμάτια των σκέψεών σας με ανθρώπους που έχουν την κατανόηση και τους προβληματισμούς να σας καταλάβουν. Σχέσεις δημιουργούνται από το πουθενά. Κάποιες μάλιστα από αυτές, μπορεί γευστικά να αγγίξουν και τα όρια του “πικάντικου”. Ναι, η εποχή αλλάζει, όπως και οι τρόποι επικοινωνίας μας και εσείς σε αυτό τον τομέα ερωτικά θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας.

Ταύρος

Μην τα βάζετε με εκείνους που ζουν κοντά σας, ή επικοινωνείτε στενότερα και κυρίως εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, προσέξτε τα λόγια σας περισσότερο, γιατί θα έχετε την τάση να μην ελέγχετε το λόγο σας σήμερα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει την αντίδραση του συντρόφου σας, που κάθε άλλο παρά θα βοηθάει το δεσμό σας να εξελιχθεί. Εάν τώρα είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται σε μια διαδικτυακή συνομιλία ή ένα μήνυμα, να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, με ένα πρόσωπο που σας δείχνει τις ερωτικές του προθέσεις. Προσέξτε τι λέτε αλλά και το πως το λέτε.

Δίδυμοι

Φαίνεται ότι από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, ότι κάποιο πρόσωπο που δεν είναι στενός φίλος σας αλλά ανήκει στον ευρύτερο τομέα των γνωστών σας, αλλάζει τη στάση του απέναντί σας και γίνεται ένθερμος θαυμαστής. Η ερωτική σας αυλή, θα αρχίσει να γεμίζει από πρόσωπα με ερωτικές βλέψεις και κάπου εδώ και να θέλετε να αγιάσετε θα δυσκολευτείτε σίγουρα. Εάν είστε αδέσμευτοι, τη δυνατότητα της καλύτερη επιλογής ερωτικού συντρόφου θα την έχετε σίγουρα, εάν βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση επίσημη ή ανεπίσημη, θα πατάτε σε τεντωμένο σκοινί. Προσέξτε.

Καρκίνος

Ακόμα και αν παραμείνετε στο σπίτι, επαφές που θα κάνετε είτε μέσω διαδικτύου, είτε αν επιχειρήσετε να στείλετε μηνύματα ή τηλεφωνήματα, σήμερα θα δεχτείτε ποικίλες εκπλήξεις. Καταρχάς μία υπόθεση που αφορά την εργασιακή σας εξέλιξη, θα διαπιστώσετε ότι σας ανοίγει καινούργιες προοπτικές. Σε ότι αφορά τα ερωτικά σας, δεν αποκλείεται να δεχτείτε την ερωτική εξομολόγηση κάποιου προσώπου, που εκτιμάτε μεν αλλά στο παρελθόν ουδέποτε δε σας είχε δώσει το δικαίωμα να πιστεύετε πως υπάρχετε στα κρυφά κι ανομολόγητα όνειρά του. Πως σας φαίνεται αυτό;

Λέων

Όλα συνηγορούν ότι θα προκύψει μία ερωτική υπόθεση που θα κατακτήσει το μυαλό και την καρδιά σας. Εάν μάλιστα είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, δεν έχετε να χάσετε τίποτα με το να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη, χωρίς να είναι απαραίτητο να επενδύσετε συναισθηματικά. Τέτοιες εποχές, μία ερωτική περιπέτεια όπως και αν εξελιχτεί, σίγουρα θα λειτουργήσει σαν απόδραση από ότι σας απασχολεί στην καθημερινότητά σας. Βέβαια στην περίπτωση που βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, εάν μπείτε στη διαδικασία να κοιτάξετε έξω από το παράθυρο, θα αποκαλυφθείτε!!!

Παρθένος

Ο έρωτας είναι σαν την Άνοιξη. Μπορεί να ανθήσει ακόμα και στο πιο άγονο έδαφος. Ακόμα και στις συνθήκες που ζούμε την εποχή αυτή. Ευτυχώς εσείς, ύστερα από όσα έχετε περάσει, γνωρίζετε ήδη την αξία του. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, είτε με μηνύματα είτε με τηλεφωνήματα, θα πείτε το “ναι” σε μια ερωτική πρόκληση που από καιρό, κάνατε πως την αγνοούσατε. Ψάχνετε τη διαφυγή σας και σωστά προσανατολίζεστε ερωτικά. Προσέξτε μόνο, γιατί τίποτα που θα αρχίσει τώρα, δε μπορεί να σας εγγυηθεί πως θα έχει διάρκεια στο μέλλον. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις σ αυτό.

Ζυγός

Φανερά ή κρυφά, ο έρωτας θα τρυπώσει στο μυαλό και στην καρδιά σας, σε μια εποχή, που η διαφυγή από όλα όσα συμβαίνουν, φαντάζει ως μέγιστο ιδανικό. Φροντίστε και ενισχύστε τις άμυνές σας, προγραμματίζοντας τη σκέψη σας θετικά. Να θυμάστε ότι οι φόβοι οι αγωνίες και η ανασφάλειες ρίχνουν τις άμυνες του οργανισμού, ενώ ο έρωτας η δημιουργική διάθεση και το να προκαλεί κανείς ερωτικά την τύχη του την ενισχύουν. Πάρτε αγκαλιά το ταίρι σας, ή προετοιμάστε κάποιον ψυχολογικά στο να καταλάβει ότι μαζί σας, μόνο συναρπαστικές στιγμές μπορεί να βιώσει. Κάντε το.

Σκορπιός

Η αλήθεια είναι ότι δε φημίζεστε για την εξωστρέφειά σας, όμως σήμερα ίσως να αισθανθείτε μια ακαταμάχητη ανάγκη να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο ερωτικά, κάτι που τόσο καιρό μπορεί να το αναβάλατε για χίλιες δυο προφάσεις. Ευτυχώς εάν αυτό είναι που τελικά επιθυμείτε, θα το κάνετε χωρίς δεύτερες σκέψεις, και κάπου εκεί θα διαπιστώσετε, ότι η ανταπόκρισή του θα είναι περισσότερο θετική από αυτή που αναμένατε. Μια όμορφη εμψυχωτική κουβέντα, ένα αστείο μια οικειότητα και κάπως έτσι μια καινούργια σχέση θα αναγεννηθεί μέσα από τα πιο απλά πράγματα!!!

Τοξότης

Στο ερωτικό παιχνίδι θα ανοίξετε νέες παρτίδες, με ένα άτομο που μέχρι σήμερα κάτι τέτοιο δε φαινόταν να εξελιχτεί ως σχέση. Μπερδεμένη η εποχή των περιορισμών που διάγουμε, όμως όταν ο έρωτας γίνεται διαφυγή, μπορεί να βγάλει το μυαλό σας από στιγμές που πραγματικά, νιώθει συναισθηματικά εγκλωβισμένο. Προσέξτε μόνο να μην χρησιμοποιήσετε σχήματα λεκτικών υπερβολών που κατά βάθος ούτε εσείς πιστεύετε, γιατί λίγο αργότερα πιθανά να δημιουργηθούν μεταξύ εσάς και του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις. Σκεφτείτε λοιπόν.

Αιγόκερως

Για δύο μέρες ακόμα θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποια θέματα που σχετίζονται με το χώρο του σπιτιού, ή τους ανθρώπους που ζείτε και συμβιώνετε μαζί τους. Εάν υπάρχουν διαφωνίες με το σύντροφό σας, κατεβάστε πρώτοι τους τόνους, ρίξτε νερό στο κρασί σας και προσπαθήστε μετά από κοινού να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, επιμεληθείτε τον προσωπικό σας χώρο γιατί δεν αποκλείεται σύντομα να δεχτείτε μια καυτή ερωτική επίσκεψη που θα τον μετατρέψει σε ερωτική φωλιά. Την ευκαιρία αυτή σίγουρα θα την έχετε. Δείτε τη.

Υδροχόος

Βάλτε στόχο την εβδομάδα αυτή, να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας, ώστε να καταφέρετε να κερδίσετε χρόνο, για εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Εάν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, χρειάζεται να την επανακτήσετε σε πολλά επίπεδα. Λόγω του φόρτου των καθηκόντων και των καθημερινών σας υποχρεώσεων, έχετε βάλει στην άκρη τα θέματα καρδιάς, τα θέματα που θα σας έδιναν συναισθηματική κάλυψη. Ο σύντροφός σας μάλιστα, δεν αποκλείεται να βγει με παράπονο και να σας πει πως αδιαφορείτε. Αν είστε μόνοι, ίσως να δείξετε απαξίωση κάπου.

Ιχθύς

Ξεκινάει για εσάς μια περίεργα ενδιαφέρουσα περίοδος που αφορά και την ερωτική σας ζωή. Δεν αποκλείεται η σκέψη σας να ταξιδέψει στο ερωτικό σας παρελθόν, ανεξάρτητα από την προσωπική σας κατάσταση στην παρούσα φάση. Ή να έχετε επαναφορά ενός προσώπου που θα σας ζητήσει να επανεξετάσετε την προοπτική να μπει εκ νέου στην καρδιά σας. Δεν αποκλείεται να δείτε μία σχέση αμοιβαίας συμπάθειας ή στενής φιλίας με έναν άνθρωπο, να αποκτά εσάνς ερωτικής χροιάς, ή να αλλάζει εντελώς και να μετατραπεί σαν τον επόμενο μεγάλο σας έρωτα. Αφουγκραστείτε το καλύτερα. - Ο Άρης στον Υδροχόο θα φέρει τα πάνω κάτω. Δείτε τα όσα λέει ο Κώστας Λεφάκης.

Πηγή: oroskopos.tv