Ανατριχιαστική ανακοίνωση από τον Λεφάκη: "Θα καταστραφεί ολοσχερώς η παγκόσμια οικονομία!"

"Η ανθρώπινη υγεία θα σωθεί!" - Η πρόβλεψη για το αντίδοτο του κορωνοϊού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατριχιαστική ανακοίνωση από τον Λεφάκη:

Ο κορυφαίος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, με μια νέα του ανακοίνωση στο oroskopos.gr ανατριχιάζει αφού αποκαλύπτει πως η παγκόσμια οικονομία θα καταστραφεί ολοσχερώς παρά το γεγονός πως η ανθρώπινη υγεία θα σωθεί.

Δείτε παρακάτω όλο το κείμενό του με τις προβλέψεις και τις αποκαλύψεις που κάνει.

Δείτε εδώ και τις αναλυτικές του προβλέψεις για τον Απρίλιο!

Η ανατριχιαστική ανακοίνωση του Κώστα Λεφάκη

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από την Κίνα για την νέα επιδημία, στις 31.12.2019, ορίζεται αστρολογικά σαν ημερομηνία γέννησης αυτού του καινούριου ιού. Οι όψεις που παρατηρούμε εκείνη την ημέρα είναι ο Ήλιος στον Αιγόκερω, η Σελήνη στους Ιχθύς, ο Άρης στην 28ο του Σκορπιού. Η 28Η ΚΑΙ 29Η μοίρα του Σκορπιού συμβολικά θεωρούνται το κεντρί του ζωδίου αυτού. Δηλαδή είναι μια μοίρα που ενεργοποιεί κινδύνους, γεγονότα και δοκιμασίες. Ο Κρόνος είναι σε απόλυτη σύνοδο με τον Πλούτωνα στην 22ο μοίρα του Αιγόκερω. Ο Ερμής βρίσκεται στην 3ο μοίρα του Αιγόκερω, η Αφροδίτη στην 14ο του Υδροχόου. Ο Δίας σχηματίζει μια στενή προσέγγιση με τον Ερμή και αυτός στην αρχή του Αιγόκερω.

Υπενθυμίζουμε ότι προηγήθηκε μια έκλειψη Ηλίου στις 26 Δεκεμβρίου και ακολούθησε και μια δεύτερη έκλειψη, Σελήνης στις 10 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό επώασε, εξέλιξε και πυροδότησε την ταχύτητα πολλών γεγονότων και καταστάσεων. Συνομοσιολογικά, ο ιός αυτός θεωρείται πιλοτικό φαινόμενο στο σιωπηλό πόλεμο που έχουν κηρύξει οι παγκοσμιοποιητές ενάντια στους φεουδάρχες.

Το ωροσκόπιο του φαινομένου δείχνει μια κρισιμότητα στην εξέλιξη για αρκετούς μήνες με μεγάλη συνέπεια, εκτός της παγκόσμιας υγείας και στην παγκόσμια οικονομία. Οι όψεις του ωροσκοπίου δείχνουν μια περιπλοκή. Το στοιχείο που κυριαρχεί είναι εκείνο του νερού και το οποίο δεν ελέγχεται. Είχαμε άλλωστε προβλέψει εδώ και μια διετία αλλά και παλαιότερα ότι το φαινόμενο της πολυαστρίας στον Αιγόκερω, διάρκειας τριών μηνών, φέρνει μια μεγάλη δοκιμασία και χαρακτηρίζει τη χρονιά περίοδο που θα σημειωθούν υποχρεωτικές παγκόσμιες αλλαγές και αιφνίδιες απειλές. Το επίκεντρο της εξέλιξης ήταν η Πανσέληνος του Μαρτίου στις 9 καθώς η πολυαστρία στον Αιγόκερω σε σχέση με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα άμεσα, διατάραξε την παγκόσμια υγεία, αλλά και την παγκόσμια ασφάλεια. Δοκιμάζεται η ασφάλεια, η υγεία, αυξάνει ο φόβος, δοκιμάζεται ακόμα η διαμονή, η κατοικία, η ιδιοκτησία και η στέγαση.

Όλα αυτά γίνονται σαν ένα είδος προειδοποιητικής απειλής στην αναμέτρηση των φραξιών, που είναι πλέον καθαρά εμπόλεμη. Στη φράξια των φεουδαρχών ανήκουν ο Πούτιν, ο Τραμπ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Στη φράξια των παγκοσμιοποιητών ανήκουν οι τραπεζίτες και οι αγορές. Υπάρχει και μια υποφράξια των παγκοσμιοποιητών η οποία έχει λειτουργήσει με ύποπτο τρόπο, προκειμένου να εμποδίσει την εμπορική και οικονομική επέκταση των Κινέζων.

Πρωταγωνιστές της περιόδου αυτής είναι η συνάντηση των τεσσάρων στον Αιγόκερω (Άρης, Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας) και η Πανσέληνος του Μαρτίου.

Έτσι λοιπόν, μπήκαμε στην τελική ευθεία της Πολυαστρίας στον Αιγόκερω. Από τις 15 Φεβρουαρίου και μετά το πέρασμα του Άρη στον Αιγόκερω όξυνε τις δυσκολίες και δημιούργησε μία νέα σειρά περιστατικών που θα δοκιμάσουν στο έπακρον την ανθρώπινη φυσική και ψυχική αντοχή. Κανείς δεν θα διευκολυνθεί. Αυτή η σπάνια σύναξη σε αυτό το πολύ ευαίσθητο ζωδιακό σημείο αποτελεί μια προειδοποίηση και ένα είδος απειλής για όλους τους ανθρώπους που ενοικούν σε αυτόν τον πλανήτη.

Προηγήθηκε η συνάντηση του Άρη με τον Δία η οποία τόνισε το χάος και το παράλογο στην ανθρώπινη κοινωνία. Ο δυναμισμός του ανθρώπου θα σπαταληθεί ασυλλόγιστα κατ επανάληψη. Ενώ η σοφία, όσων ακόμη την διαθέτουν παρασυρόμενη από τον εγωισμό αυτήν την εποχή θα μεταλλαχτεί σε ισχυρογνωμοσύνη. Ο πληθωρισμός θα γίνει υπερβολή.

Οι περισσότεροι άνθρωποι παρασυρόμενοι από ρεύματα γεγονότων μη υπολογισμένων, θα εξαντλήσουν τον εαυτό τους οργανικά, ψυχικά και πνευματικά.

Αστρολογικά η όψη αυτή ονομάζεται ο εχθρός του εαυτού μας.

Μετά τη συνάντηση με τον Δία ο Άρης, συνάντησε τον Κρόνο προκαλώντας γεγονότα που χαρακτηρίστηκαν τροχοπέδη, τόσο για την δημιουργικότητα, όσο και για την παραγωγή. Μεσολάβησε και η Πανσέληνος του Μαρτίου, η οποία τόνισε ακόμα μια φορά την παράνοια και την ανθρώπινη ψευδαίσθηση. Κάτω από αυτό το κλίμα η επιρροή της συνόδου Άρη – Κρόνου έδωσε την αίσθηση της αδυναμίας σε πολλούς ανθρώπους και βρήκε την ευκαιρία να αναπτύξει συμπλέγματα τα οποία αποκλείουν πολλούς από την ελεύθερη επικοινωνία με το έμψυχο περιβάλλον. Εν κατακλείδι, η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο θεωρείτο το μεγάλο εμπόδιο για την δημιουργία και την υπεράσπιση της ζωής.

Τέλος η πολυαστρία ολοκληρώνεται με την σύνοδο Άρη – Πλούτωνα που συμβολίζει την πλήρη αυτοκαταστροφική συμπεριφορά του ανθρώπου. Θυμηθείτε τις άλλες δύο επικίνδυνες σχέσεις που έχουμε αναφέρει, αυτές του Άρη – Δία και του Άρη – Κρόνου. Γενικότερα και από ότι φαίνεται η συνάντηση των τεσσάρων ουρανίων σωμάτων θυμίζει μεταφορικά και συμβολικά την ενεργοποίηση των τεσσάρων ιπποτών της Αποκάλυψης. Η παγκόσμια εξουσία θα σκληρύνει την συμπεριφορά της απέναντι στους λαούς με κάθε τρόπο, το κατεστημένο θα φρενάρει τον δυναμισμό και η απουσία της τύχης και της διευκόλυνσης θα είναι όσο ποτέ αισθητή.

Σύμφωνα με την έναρξη και την πορεία των μηνών αυτής της κρίσιμης χρονιάς, η επιδημία θα παρουσιάσει μια υποχώρηση μετά τον Απρίλιο.

Η όλη ιστορία έχει στηθεί για να χάσουν κάποιοι χρήματα, αλλά και κάποιοι άλλοι σε επίπεδο φαρμακοβιομηχανιών, εργαστηρίων και εργαστηρίων να κερδίσουν χρήματα στο εγγύς μέλλον.

Θυμίζει η περίπτωση αυτή, πριν 38 με 40 χρόνια όταν είχαν συναντηθεί οι αντίστοιχοι πλανήτες στον Ζυγό και όταν το 1984 ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, μαζί με τον Άρη, έμειναν ένα μεγάλο διάστημα στον Σκορπιό.

Αυτή είναι μια άλλη περίπτωση που έχει να κάνει με ακόμα πιο ευαίσθητη φάση επικοινωνίας μεταξύ των ανθρωπίνων κοινωνιών. Υπολογίζεται όμως, ότι, όταν ο Άρης περάσει στους Ιχθύς μετά τα μέσα Μαΐου, μέχρι το τέλος Ιουνίου, να υπάρξει το αντίδοτο σε πρώτη φάση. Μέσο-μακροπρόθεσμα όμως, η Άνοιξη του 2021 υπολογίζεται το πιο κοντινό σημείο μιας πιο καίριας αντιμετώπισης και φραγής αυτού του ιού, του οποίου η βασική ιδιότητα είναι η συνεχής μετάλλαξη.

Ο Απρίλιος θα είναι και αυτός σκληρός σύμφωνα με τις αστρολογικές εκτιμήσεις. Ο Μάιος είναι διφορούμενος. Οι καλοκαιρινοί μήνες δίνουν μια κατά κάποιο τρόπο βελτίωση, αλλά έχουμε ένα δύσκολο Φθινόπωρο (9 Σεπτεμβρίου-20 Νοεμβρίου).

Η ανθρώπινη υγεία θα σωθεί στο τέλος ακόμα και αν περάσει ένας χρόνος. Αυτό που θα καταστραφεί ολοσχερώς είναι η παγκόσμια οικονομία. Είναι σαν να...διαβάστε την συνέχεια της ανακοίνωσης του Κώστα Λεφάκη στο oroskopos.gr