Αποκάλυψη από την Λίτσα Πατέρα: "Ο Ερμής πηγαίνει στον Καρκίνο την Πέμπτη κι αυτό σημαίνει..."

Έρχονται προβλήματα και ανησυχίες! Ποια ζώδια επηρεάζονται...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη από την Λίτσα Πατέρα:

Η Λίτσα Πατέρα για ακόμα μια φορά μέσα από το Πρωινό μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τις αστρολογικές της προβλέψεις τόσο για σήμερα όσο και για την Πέμπτη που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ερμής μπαίνει στους Καρκίνους! Τι σημαίνει αυτό;

Η αποκάλυψη της Λίτσας Πατέρα για το πως επηρεάζονται τα ζώδια από την εισβολή του Ερμή στον Καρκίνο

"Η Σελήνη είναι στον Καρκίνο και μάλιστα την Πέμπτη ο Ερμής πηγαίνει στον Καρκίνο που σημαίνει ότι πρέπει να ασχοληθούμε με το σπίτι, την οικογένεια, το πατρικό μας σπίτι, το χωριό, τους συγγενείς κλπ και θα παραμείνει ο Ερμής για πάρα πολύ καιρό που σημαίνει ότι το καλοκαίρι λίγο θα πηγαινοερχόμαστε ή θα έχουμε μεγάλη έννοια για το σπίτι και τους οικείους μας. Βέβαια η Αφροδίτη παραμένει στους Διδύμους κι έτσι πάρα πολλά που ακούμε αυτό τον καιρό για τις σπουδές, τους μαθητές οφείλονται σε αυτό. Σήμερα, βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο κάνει κάτι τσαλιμάκια που σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέχουμε πως αντιμετωπίζουμε τους τριγύρω ή τα θέματα που βγαίνουν από την ακίνητή μας περιουσία. Δεν αποκλείεται τώρα που οι άνθρωποι πηγαίνουν στα εξοχικά τους κλπ να θέλουν να προετοιμάσουν ή να φτιάξουν προβλήματα που έχουν με την οικογένειά τους."

Ωστόσο, δώστε μεγάλη προσοχή γιατί ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης έχει προειδοποιήσει ήδη τα ζώδια για το τι θα συμβεί τον Ιούνιο! Δείτε εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις του.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο παρακάτω βίντεο