Η Λίτσα Πατέρα ανακοίνωσε Έκλειψη για τον Ιούνιο - "Σεισμός" για τα ζώδια στις 5 του μήνα!

Αναλυτικά οι προβλέψεις και για σήμερα 27/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Λίτσα Πατέρα ανακοίνωσε Έκλειψη για τον Ιούνιο -

"Σεισμό" προκάλεσαν οι σημερινές αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στον αέρα του Πρωινού αφού ανακοίνωσε πως τον Ιούνιο θα υπάρξει Έκλειψη και στις 5 του μήνα τα ζώδια πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά!

"Σήμερα δεν είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα, έχει ένταση! Σήμερα είναι στον Καρκίνο η Σελήνη και θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια προωθούνται ή δυσκολεύουν αλλά στην συνέχεια η Σελήνη περνάει στο Λιοντάρι απέναντι από τον Κρόνο που σημαίνει ότι κάποιες δυσκολίες μπορεί να υπάρχουν, κάτι μπορεί να μας ενοχλήσει, κάτι να μην είναι όπως ακριβώς το θέλουμε. Έτσι, λοιπόν, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αγκαλιά την Ανάδρομη Αφροδίτη, ότι παλιό μας έδινε ευχαρίστηση να το δούμε. Μπαίνοντας στον Ιούνιο, 5 του μηνός έχουμε μια Έκλειψη κι έτσι σιγά σιγά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ως προς την υγεία μας και ως προς τα γεγονότα."

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο παρακάτω βίντεο

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό και ο Κώστας Λεφάκης είχε δώσει αναλυτικά τις προβλέψεις του για τον Ιούνιο...

Μαύρος" ο Ιούνιος 2020 γι αυτά τα 2 ζώδια

Κόκκινο συναγερμό χτύπησε ο γνωστός αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις του 2 ζώδια θα περάσουν "μαύρο" Ιούνιο το καλοκαίρι του 2020.

Ελπίζουμε να μην είσαι εσύ ένα από αυτά τα 2 ζώδια! Δες παρακάτω αναλυτικά όλες τις προβλέψεις!

Ποια 2 ζώδια θα περάσουν έναν μαύρο Ιούνιου σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Κριός Ιούνιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Αρκετά δύσκολος μήνας ο Ιούνιος για τους περισσότερους από εσάς, λόγω των εκλείψεων που θα συμβούν. Ωστόσο δεν λείπουν ευκαιρίες να αναδιοργανώσετε τα οικονομικά σας και να βρείτε μια πιο ρεαλιστική φόρμουλα για την κάλυψη των τρεχόντων αναγκών σας. Βέβαια δεν σας βοηθά η ψυχολογική σας κατάσταση και παράλληλα όμως δεν μπορείτε να μην είστε ευέλικτοι και συνεργάσιμοι. Προφυλάξτε την... συνεχίστε εδώ για να διαβάσετε αναλυτικά όλες τις προβλέψεις του Λεφάκη!