Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουνίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουνίου;

Δείτε αναλυτικά τις καθημερινές και ερωτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια. Ποια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους, σήμερα Δευτέρα 1 Ιουνίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Είναι πιο εύκολο να εντυπωσιαστείτε από τις υπερβολικές χειρονομίες, αλλά δύσκολο να εκτιμήσετε τα μικρά πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην περιμένετε από τους φίλους σας να κάνουν ένα σχέδιο. Σήμερα, μαζέψτε εσείς όλη την παρέα μαζί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πριν προλάβει να σας καταβάλει αρνητική ατμόσφαιρα θα επιστρέψει η όρεξή σας για ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιάστε το ταίρι σας, πηγαίντε στο αγαπημένο σας μέρος και πείτε σε όλους να σας βρουν εκεί.

ΛΕΩΝ

Κάντε μια προσπάθεια σήμερα να αναγνωρίσετε στο ταίρι σας τα μικρά πράγματα που προσφέρει για να κάνει τη ζωή σας καλύτερη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αξιοποιήστε την αισιοδοξία σας για να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις ενεργειακές σας μπαταρίες.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να πάρετε αυτό ακριβώς που θέλετε από το ταίρι σας σήμερα και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το ζητήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πάρτε μια δημιουργική προσέγγιση για να λύσετε ένα πρόβλημα σήμερα και θα βρείτε την απάντηση σε ένα θέμα που έκανε το ταίρι σας να κολλήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θυμηθείτε να μην κοκορεύεστε για όσα έχετε καταφέρει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να είστε λίγο ακόμη επηρεασμένοι, από τα πρόσφατα αισθηματικά σας γεγονότα, αλλά από την καινούργια εβδομάδα, θα είστε σίγουρα πολύ καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εντάσεις και οι καυγάδες πια θα σταματήσουν!

ΙΧΘΕΙΣ

Τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας αυτή τη μέρα!

Κόκκινο συναγερμό χτύπησε ο γνωστός αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις του 2 ζώδια θα περάσουν "μαύρο" Ιούνιο το καλοκαίρι του 2020. Δείτε εδώ αναλυτικά ποια θα είναι αυτά...

Ζώδια ημερήσιες προβλέψεις

Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα

Κριός

Εποχή ερωτικών επιστροφών και επανασυνδέσεων είναι η τωρινή και αν σας συμβαίνει κάτι τέτοιο, καλό θα ήταν πριν να ενδώσετε σε έναν έρωτα που σας ζητά να επανεξετάσετε τη σχέση αυτή, καλό θα ήταν να θυμηθείτε, τους λόγους που κάποτε έληξε. Εάν προχωρήσατε ήδη τη ζωή σας και έχετε τώρα δημιουργήσει έναν άλλο δεσμό, ίσως να συνεχίσετε να πορεύεστε συναισθηματικά έτσι, αφού το καινούργιο που κάνατε θα έχει ομαλότερη ροή. Σκεφτείτε το.

Ταύρος

Είναι σπουδαία κάθε προσπάθεια να τα βρείτε με τον σύντροφό σας, εάν το προηγούμενο διάστημα, ήρθαν εντάσεις με αποτέλεσμα να διαταραχτούν οι σχέσεις σας. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή, άκρως αναζωογονητική και για τους δύο. Εάν είστε μόνοι, φαίνεται ότι μία φιλία αλλάζει διάσταση, γίνεται πιο ερωτική και μάλιστα παίρνετε εσείς την πρωτοβουλία γι αυτό. Τολμήστε αυτό σας ζητούν οι καιροί. Μη περιμένετε.

Δίδυμοι

Οι ημέρες που ακολουθούν έχουν πολλά να σας δώσουν σε κοινωνικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Με επαφές ή μετακινήσεις σας και έχοντας εξαιρετική επικοινωνιακή δεινότητα, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, όπου και αν παρευρεθείτε. Ερωτικά γίνεστε ακαταμάχητοι και πετυχαίνετε να κάμψετε τελικά, τις ερωτικές αντιστάσεις του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Βάλτε στόχο και κάνετε επίκληση στο συναίσθημα του άλλου. Θα τον κερδίσετε.

Καρκίνος

Λίγο πιο νευρικοί θα είστε σήμερα, αφού θα έχετε πάρα πολλά να διεκπεραιώσετε όχι μόνο στη διάρκεια της μέρας, αλλά της εβδομάδας που δείχνει αρκετά φορτωμένη για σας. Η αμφιθυμία θα σας χαρακτηρίζει γενικότερα κι επειδή συνήθως ξεσπάτε στα πιο κοντινά σας άτομα, φροντίστε να το περιορίσετε, ειδικά απέναντι στο σύντροφό σας, που δε φταίει τίποτα. Αν είστε μόνοι, ανατρέχετε σε μνήμες που προέρχονται από το ερωτικό σας παρελθόν. Να το αποφύγετε.

Λέων

Μπορεί η καριέρα και ο εργασιακός σας χώρο να απαιτούν από σας το μάξιμουμ των προσπαθειών σας, δεν επιτρέπεται όμως να περνάτε σε δεύτερο πλάνο την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Εάν βρίσκεστε σε μία σχέση, η ρουτίνα και η συνήθεια μπορεί να λειτουργήσουν αποδομητικά. Βρείτε το χρόνο να πάρετε το σύντροφό σας και να κάνετε μαζί πράγματα που σας ευχαριστούν. Εάν είστε μόνοι, σε ένα ταξίδι γνωρίζετε τον επόμενο μεγάλο σας έρωτα.

Παρθένος

Παρεμβάσεις και νουθεσίες σχετικά με το πως προχωράτε στην προσωπική και ερωτική σας ζωή, θα προβεί σήμερα ένας δικό σας άνθρωπος και θα ξεπεράσει τα όρια της διακριτικότητας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σας δημιουργήσει θυμό και να του πείτε πράγματα που δε θα του δώσουν να καταλάβει, ότι δεν τον αφορά το θέμα που κακώς ασχολείται. Πριν φτάσετε σε ακραίες συμπεριφορές, προτιμήστε να του κόψετε τον αέρα από την αρχή, βάζοντάς τον στη θέση του.

Ζυγός

Περισσότερο τυπικοί αλλά και ουσιαστικοί, χρειάζεται να φανείτε απέναντι στη σχέση σας και στον σύντροφό σας. Εάν έχετε αναλάβει να διεκπεραιώσετε ένα κομμάτι της κοινής σας ζωή, μην το αμελήσετε, γιατί στα μάτια του μπορεί να εκληφθεί ως στάση αδιαφορίας. Κάτι που λίγο αργότερα, μπορεί να σας χρεώσει και άλλα λάθη. Στην περίπτωση που είστε μόνοι και αδέσμευτοι, πιθανόν να βγάζετε ένα προφίλ ανάλαφρο, που κάνει τον άνθρωπο που φλερτάρετε να μη σας παίρνει σοβαρά.

Σκορπιός

Θέματα που άπτονται των οικονομικών σας εσόδων θα σας αποσπάσουν την προσοχή τις ημέρες αυτές, με αποτέλεσμα η αισθηματική και ερωτική σας ζωή να περάσει σε δεύτερο πλάνο. Δε σημαίνει όμως ότι δε θα σας απασχολήσει. Η σκέψη σας για μία σχέση ανολοκλήρωτη, πιθανόν να ανακαλέσει στη μνήμη σας τις αιτίας που απαγόρεψαν τη συνέχισή της και καλό θα ήταν αν τη θέλετε πίσω, να ανακαλέσετε τους τρόπους που την αντιμετωπίζατε.

Τοξότης

Μη χάνετε το κουράγιο σας και μην απογοητεύεστε, όταν μία ερωτική υπόθεση φαίνεται ότι όχι μόνο δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που επιθυμούσατε αλλά μοιάζει πλέον σα να έχει τελειώσει. Τις ημέρες αυτές, θα έχετε την ερωτική τύχη με το μέρος σας, που σημαίνει πως ότι και αν προστάζουν οι επιθυμίες σας, θα το έχετε και μάλιστα ως δια μαγείας. Ζητήστε τη μεσολάβηση ενός φίλου σας, στο να σας φέρει σε επαφή με τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά.

Αιγόκερως

Η διάθεσή σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη τις ημέρες αυτές, σε σημείο που να κάνετε τους άλλους να απορούν και να προσπαθήσουν αν ανακαλύψουν ποια μπορεί να είναι η αιτία. Μήπως ο έρωτας είναι η αιτία; Το σίγουρο είναι πως ο έρωτας από μόνος του είναι έμπνευση και αν την εποχή αυτή, σας λείπει το συναρπαστικό του συναίσθημα, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη, που φαίνεται την περίοδο αυτή, να βρίσκεται με το μέρος σας.

Υδροχόος

Με εξωστρέφεια και παρορμητισμό, θα κινηθείτε τις ημέρες αυτές και τονισμένη την επικοινωνιακή σας δεινότητα. Έτσι προσελκύετε άτομα που αν μη τι άλλο θα τους ανακινήσετε την περιέργεια να σας γνωρίσουν και να πέσουν πολύ σύντομα στα δίχτυα του έρωτά σας. Προσέξτε όμως τις σπατάλες που κάνετε για να εντυπωσιάσετε το πλάσμα που θα ανακινήσει τις επιθυμίες σας. Πιθανόν να βγείτε εκτός προϋπολογισμού και μετά να τρέχετε.

Ιχθύς

Συναισθηματική υποστήριξη και βοήθεια θα σας ζητήσει σήμερα ένα πρόσωπο που σας είναι ιδιαίτερα φιλικό και αγαπητό. Ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξετε κάτι στο πρόγραμμά σας προκειμένου να κερδίσετε χρόνο για εκείνο, να το κάνετε. Κάπως έτσι θα ξεκινήσει μια σπουδαία φιλία με την προοπτική να καταλήξει σε ένα μεγάλο έρωτα, εάν φυσικά σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση και είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή.

πηγή: oroskopos.tv