Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουλίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουλίου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου; Οι προβλέψεις της ημέρας. Τι μας περιμένεις;

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας, Πέμπτη 9 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα έχει τα πάνω και τα κάτω της, αλλά δεν πρέπει να παραπονιέστε, γιατί η τύχη ήταν μαζί σας τις προηγούμενες μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Φροντίστε την υγεία και το σπίτι σας περισσότερο και προετοιμαστείτε για ένα πολύ δυναμικό καλοκαίρι, με συνεργασίες και ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον εργασιακό τομέα, μια κακή επιλογή που είχατε κάνει το χειμώνα ευτυχώς δεν φέρνει καταστροφικές συνέπειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα προσωπικά σας ξέρετε τι θέλετε, όμως δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα να το ζητήσετε.

ΛΕΩΝ

Αυτές τις μέρες, αν μπορείτε, κάντε σκασιαρχείο από τη δουλειά και μείνετε στο κρεβάτι για να ξεκουραστείτε – ή πάτε μια εκδρομή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σαββατοκύριακό σας θα είναι ευχάριστο αλλά μέχρι τότε ίσως να ταλαιπωρηθείτε λίγο.

ΖΥΓΟΣ

Οι δυσκολίες στη σχέση σας είναι παροδικές. Υλοποιήστε την ιδέα που έχετε, πριν σας προλάβουν άλλοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διάστημα έχετε συχνές μεταπτώσεις στην ψυχολογία σας, ενώ τα άστρα δείχνουν συναισθηματικές, αλλά και οικονομικές υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρέες και νέες επαφές θα σας ανανεώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέξτε την υγεία σας, καθώς είναι πολύ πιθανό να αρπάξετε ένα μικρό κρυολόγημα, που θα σας ταλαιπωρήσει λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφιερώστε τον ελεύθερό σας χρόνο στις αγαπημένες σας δραστηριότητες και γεμίστε με κέφι, σε μια περίοδο που το έχετε ανάγκη.

ΙΧΘΕΙΣ

Η κοινωνικότητά σας βρίσκεται στα ύψη αυτήν την εβδομάδα, καθώς θέλετε συνέχεια να βγαίνετε και να γνωρίζετε κόσμο.

e-radio.gr

Δώστε προσοχή και εδώ! Ο Κώστας Λεφάκης έδωσε τις προβλέψεις του γι αυτή την εβδομάδα και τα πράγματα είναι άσχημα για 4 ζώδια.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

ζώδια σήμερα 9/7

Κριός

Δώστε χώρο και βήμα στο σύντροφό σας, να σας πει τους λόγους που διαφωνεί μαζί σας, σε κάποια πράγματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Λόγω του ότι θα είστε σήμερα ιδιαίτερα παρορμητικοί και αμετροεπείς στη διατύπωση των λόγων σας, μπορεί να θεωρήσει ότι μιλάει σε τοίχο. Κατεβάστε επίσης τον εγωισμό σας, γιατί θα έχετε την τάση να επιβάλλετε στον άλλο τις απόψεις σας. Όσο δίκιο και αν έχετε, μόνο μέσα από διάλογο θα τον βρείτε. Εάν είστε μόνοι, υπάρχει το ενδεχόμενο να αποθαρρυνθεί να σας πλησιάσει, κάποιος που σας συμπαθεί.

Ταύρος

Η ερωτική σας ζωή χρειάζεται επανεκκίνηση. Χρειάζεται να τολμήσετε να πείτε τις αλήθειες σας στο σύντροφό σας, εκείνα που θέλετε και νιώθετε εγκλωβισμένα μέσα σας, σαν απωθημένα. Να τολμήσετε να μιλήσετε στον άνθρωπο που θα σας ενδιέφερε ερωτικά και που τώρα η απόσταση που σας χωρίζει σας γίνεται εμπόδιο. Να ρισκάρετε για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος μιας μεγάλης αγάπης, ενός μεγάλου έρωτα. Ο έρωτας θέλει από εσάς και τόλμη και ρίσκο, όπως όλες οι υποθέσεις τις ζωής σας για να μπορέσετε να τις αλλάξετε προς το καλύτερο.

Δίδυμοι

Τυχεροί στο χρήμα τυχεροί και στον έρωτα θα είστε τις μέρες αυτές, αφού φαίνεται, ότι θα δεχτείτε ερωτικές εξομολογήσεις, από ένα άτομο που πιθανόν μπορεί κάτι να είχατε καταλάβει από τη συμπεριφορά του αλλά δεν το είχατε για τόσο τολμηρό, ώστε να σας το εξομολογηθεί. Αυτό μάλιστα θα σας συμβεί, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Ενοχοποιείται το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον, μιας και από εκεί προέρχεται. Ίσως μάλιστα στο παρελθόν, το άτομο αυτό να σας έκανε το «δύσκολο»!!!

Καρκίνος

Οι επιθυμίες οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας, αποτελούνται πλέον από νέα υλικά. Ακόμα και οι στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις σας δείχνουν, ότι πρέπει να αλλάξουν τις βάσεις που στηρίζονται. Τις ημέρες αυτές, δεν αποκλείεται να μπείτε σε ένα δίλημμα, να διακόψετε έναν παλιό σας έρωτα, ίσως με έναν άνθρωπο που σας χωρίζει γεωγραφική απόσταση, ή μια παράλληλη σχέση που δε βγαίνει πουθενά, προκειμένου να θέσετε τις βάσεις μιας πιο υγιούς ερωτικής ζωής. Άλλωστε αρέσετε και οι ερωτικές προκλήσεις μία διαδέχονται η μία την άλλη.

Λέων

Ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας και σας συντροφεύει, ή το άτομο που θα θέλατε να είναι δίπλα σας, στοχοποιείται κακόβουλα, από το περιβάλλον που κινείστε. Είτε αυτό είναι το φιλικό σας περιβάλλον, ακόμα και το οικογενειακό. Πιθανόν να ακούσετε γι αυτό σχόλια καθόλου κολακευτικά, με τέτοιο τρόπο που πραγματικά να «τσιμπήσετε» και να τα βάλετε μαζί του. Προσέξτε γιατί οι αδιάκριτοι άνθρωποι, δεν ενδιαφέρονται ούτε για τη σχέση σας, εάν τυχόν έχετε, ούτε για τη συναισθηματική σας ισορροπία. Ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, μπορεί να σας κάνει χαλάστρα.

Παρθένος

Μια μικρής διάρκειας ερωτική απογοήτευση θα πάρετε, που όμως σύντομα θα την ξεπεράσετε. Ειδικά εάν προσδοκάτε την εποχή αυτή, μια ερωτική επανασύνδεση. Ναι, είναι εφικτή να γίνει αλλά λίγο αργότερα ο άνθρωπος που θα του δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία, μάλλον θα φανεί ανάξιος γι αυτή, από τη στάση που θα κρατήσει απέναντί σας. Επαναλαμβανόμενα λάθη του ίσως και να σας κάνουν να τα βάλετε και με τον εαυτό σας. Εάν τώρα αρχίζετε μια καινούργια σχέση, κρατήστε προς τα παρόν και κάτι για τον εαυτό σας.

Ζυγός

Η προσωπική και αισθηματική σας κατάσταση, γίνεται αιτία σχολιασμών, από το οικογενειακό σας περιβάλλον, πράγμα που θα σας ενοχλήσει πολύ. Κάπου όμως κι εσείς με τη στάση σας, επιτρέπετε σε ανθρώπους δικούς σας να κάνουν παρεμβάσεις ή να σας επηρεάζουν, για θέματα που κανονικά θα έπρεπε να λύνετε με το σύντροφό σας, ή για θέματα που δεν χρειάζονται τις παρεμβάσεις κανενός άλλου εκτός από του εαυτού σας. Εάν είστε μόνοι, ένας πρώην έρωτας επιστρέφει και ξεσηκώνει θύελλες σχολίων στον περίγυρό σας.

Σκορπιός

Ο τρόπος που φέρεστε τελευταία, αποθαρρύνει κάποιον να σας πλησιάσει ερωτικά. Δείχνετε τόσο σίγουροι για την άποψή σας, που από ένα σημείο και έπειτα, προβάλλεται ένας υπέρμετρος εγωισμός, που μάλλον δεν είναι ερωτικός. Ούτε να είστε ούτε να δείχνετε απόλυτοι. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση, για μία ασήμαντη σήμερα αφορμή, ίσως να αποπάρετε το σύντροφό σας. Προσέξτε όμως λίγο τη συμπεριφορά σας απέναντί του, αφενός μεν γιατί τον έχει κουράσει, αφετέρου γιατί έτσι μεταξύ σας θα υπάρχει πλέον η σιωπή.

Τοξότης

Εάν το προηγούμενο διάστημα, ήσασταν με έναν άνθρωπο αλλά εξαιτίας της παρορμητικής συμπεριφορά σας απομακρύνθηκε, τώρα θα μπορέσετε να ρίξετε εκ νέου γέφυρες μεταξύ σας, αρκεί να μπορέσετε να του ζητήσετε και ένα συγνώμη και να το εννοείτε. Δεν σας ταιριάζει να προβάλετε ένα τόσο εγωιστικό προφίλ και καλό θα ήταν να αναγνωρίζετε τα λάθη σας. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, η τάση σας μερικές φορές να κοιτάτε έξω από το παράθυρο της σχέσης σας, κάνει το σύντροφό σας να γεμίζει ανασφάλειες. Δείξτε του ότι τον επιθυμείτε.

Αιγόκερως

Η ανανέωση του προσωπικού σας χώρου, του μέρους που μοιράζεστε τις ιδιαίτερες στιγμές με το σύντροφό σας, θα σας έφτιαχνε τη διάθεση αλλά και την ερωτική ζωή. Εάν τώρα είστε μόνοι, φτιάξτε το προσωπικό σας περιβάλλον και καλέστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Με μια όμορφη κουβεντούλα πάνω από ένα ποτήρι κρασί, η ατμόσφαιρά εύκολα γίνεται ερωτική. Μία φιλική σχέση ή μια συνεργασία, ίσως σας φέρει σε επαφή, με ένα πολύ γοητευτικό πρόσωπο τις μέρες αυτές. Προσοχή όμως να δείξετε, εσείς που βρίσκεστε ήδη σε μία άλλη σχέση.

Υδροχόος

Προσπαθήστε αν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, να μην το κάνετε με τρόπους εκκεντρικούς, αφού, μάλλον επιπόλαιοι κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε. Από την άλλη μεριά εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, το ότι μπορεί για να «παίξετε» και μόνο, να κοιτάτε έξω από το παράθυρο της σχέσης σας, μ νομίζετε ότι ο σύντροφός σας θα το ανεχτεί για πολύ. Συναισθηματικοί λόγοι, σας κάνουν την εποχή αυτή, να κάνετε πράγματα που αν μη τι άλλο, φαντάζουν στα μάτια τον άλλον αψυχολόγητα. Μην το κάνετε.

Ιχθύς

Οπωσδήποτε σε μία ερωτική σχέση, δεν μπορούν όλα να κυλούν πάντοτε ομαλά αλλά σήμερα επειδή θα έχετε φορτώσει από το εργασιακό σας περιβάλλον, μάλλον θα έχετε την τάση να ξεσπάσετε στο σύντροφό σας. Προσπαθήστε να το αποφύγετε, γιατί οι μέρες είναι περίεργες και από μια ασήμαντη μπορεί να επέλθει ρήξη. Εάν είστε μόνοι, μία πρόσκληση για κάτι χαλαρό, μία παρεΐστικη συντροφιά, ένα ποτήρι κρασί ή κάτι ανάλογο. Μπορεί να σπάσει τον πάγο ανάμεσα σε σας και στον άνθρωπο που θα σας κάνει την καρδιά να χτυπάει δυνατά.

oroskopos.tv