Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης για την εβδομάδα 21-25/9 - Έρχονται προβλήματα για αυτά τα ζώδια...

Τι μας περιμένει;

Προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης για την εβδομάδα 21-25/9 - Έρχονται προβλήματα για αυτά τα ζώδια...
Ζώδια 20.09.2020 17:02
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο Κώστας Λεφάκης μέσα από τις εβδομαδιαίες 21-25/9 του προβλέψεις προειδοποίησε τα 12 ζώδια. Για ποια έρχονται προβλήματα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά;

Αναλυτικά οι προβλέψεις του Κώστα Κεφάκη για τις 21-25/9

Κριός

Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε μερικά επαγγελματικά και οικογενειακά προβλήματα. Η φρόνηση και η οργανωτικότητα θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Προσέχετε τα εκφραστικά σας μέσα, υπολογίστε σε επιβάρυνση των υποθέσεων σας και μην παίρνετε αποφάσεις σε κατάσταση θυμού ή οργής. Τα συναισθηματικά σας θα έχουν μια μικρή εύνοια η οποία μπορεί να γίνει μεγαλύτερη αν τα διαχειριστείτε έξυπνα.

Τα οικονομικά σας, σας βοηθούν να διευθετήσετε εκκρεμότητες, αλλά φροντίστε να κάνετε και τους απαραίτητους διακανονισμούς που θα σας απαλλάξουν οριστικά από περιττά βάρη, άγχη και ανασφάλειες σε αυτόν τον τομέα. Ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων και μην αντιστέκεστε σε αλλαγές που έτσι και αλλιώς θα γίνουν. Όσο γρηγορότερα το αντιληφθείτε, τόσο μικρότερο και το κόστος που θα καταβάλλετε.

Ταύρος

Πολύ κίνηση προβλέπεται αυτό το διάστημα τόσο σε οικονομικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο Κριό συνεχίζει να βγάζει παλιές υποθέσεις στην επιφάνεια που θα χρειαστούν αντιμετώπιση. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα σας απαλλάξουν από άγχη, αν βέβαια είναι οι σωστές.

Οι περιορισμοί στα οικονομικά σας συνεχίζονται αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε. Επιστρατεύστε όλες τις δυνατότητές σας προς έναν ωφέλιμο σκοπό και καταπολεμήστε συνήθειες που πλέον δεν αποδίδουν. Συμφωνίες, ταξίδια και αλλαγές παραμένουν δύσκολες. Οι ευχάριστες στιγμές όμως δεν θα σας λείψουν και είναι αυτό που θα τροφοδοτήσει το συναίσθημα σας. Φροντίστε και τις ανάγκες της οικογένειας.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα δίνει την ευκαιρία να μετατρέψετε το άγχος σας σε δημιουργική δραστηριότητα. Ακόμα μια φορά στην περίοδο των μεγαλύτερων και γενικότερων αλλαγών γύρω σας, περνάτε μια μεταβατική φάση. Η συνεχιζόμενη ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό θα αναταράξει τις συνθήκες στην εργασία σας και θα σας επιστρατεύσει στην έξυπνη οργάνωση σε αυτόν τομέα.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα βοηθήσει αρκετά τις καταστάσεις και γενικότερα ο Ερμής από τον Ζυγό θα σας εξοπλίσει με πρακτική υποστήριξη. Ο Κρόνος όμως παραμένει σε δυναμική σχέση με τους άλλους μεγάλους πλανήτες και θέλει πολύ μαεστρία και ευελιξία εκ μέρους σας η αντιμετώπιση των επιρροών του. Κάτι αλλάζει στο προσωπικό σας περιβάλλον και χρειάζεται προσεκτική διαχείριση εκ μέρους σας για άλλη μια φορά.

Καρκίνος

Είναι αρκετά νευρική αυτή η εβδομάδα αλλά καλύτερη από τις προηγούμενες. Σας δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσετε ταλέντα και δυνατότητες. Κινηθείτε ψύχραιμα στην καθημερινότητα σας, φανείτε διορατικοί σε συζητήσεις για το μέλλον αλλά και για την διευθέτηση περιουσιακών εκκρεμοτήτων.

Διατηρήστε καλή σχέση με το στενό περιβάλλον και αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους όταν μετακινείστε ή οδηγείτε. Οι άλλοι θα προσπαθήσουν να έχουν λόγο σε καθαρά δικές σας υποθέσεις, αλλά εσάς δεν σας συμφέρει να τους εναντιωθείτε. Βρείτε τον πιο έξυπνο τρόπο να περιορίσετε το ενδιαφέρον και τη δυναμική τους και μην τους αφήνετε να μπερδεύουν ακόμα περισσότερο τις εύθραυστες καταστάσεις γύρω σας.

Λέων

Μην μπερδεύεστε με σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά και μην παραμελείτε ουσιαστικά προβλήματα που περιμένουν την επίλυση τους. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα παραμένουν δύσκολα ή εσείς έχετε περιορισμό χρήματος και χρόνου για να κάνετε αυτό που θέλετε.

Η συνεχιζόμενη ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, αναμοχλεύει προβλήματα και τα βγάζει στην επιφάνεια, στην επαγγελματική και στην προσωπική σας ζωή όπου πρέπει να δώσετε αγώνες. Φροντίστε την καλή σας υγεία, τόσο την ψυχική, όσο και την σωματική. Βρείτε τους κατάλληλους αγωγούς για να διοχετεύετε την ένταση που σας εγκλωβίζει και συνεχίστε την πίστη στον εαυτό σας. Είναι αυτό που σας σώζει στα δύσκολα και που σας επιτρέπει να εξακολουθείτε να είστε δημιουργικοί και ουσιαστικοί.

Παρθένος

Μην κάνετε βιαστικές εκτιμήσεις των καταστάσεων και μην δημιουργείτε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα. Διαχειριστείτε προνοητικά το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας, αλλά ενδιαφερθείτε και για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας. Σε αυτήν την περίπτωση προνοήστε για την γραφειοκρατία που έχετε να αντιμετωπίσετε.

Πρέπει να δεχτείτε τις ευκαιρίες που υπάρχουν για μια αλλαγή στην ζωή σας και οι οποίες έχουν ένα κόστος. Επιμεληθείτε την ψυχολογική σας ηρεμία και διατηρήστε την καλή σχέση με τον εαυτό σας. Οι μέρες αυτές θα δώσουν μια έμφαση στην εξέλιξη των επαγγελματικών σας υποθέσεων. Χειριστείτε τις έξυπνα και φανείτε στωικοί για τις δυσκολίες στα αισθηματικά σας. Αποφύγετε τέλος αντιθέσεις στην εργασία και στην οικογένεια.

Ζυγός

Οι μέρες είναι σύνθετες από καλές και δύσκολες στιγμές. Ακολουθήστε το ρεύμα της εποχής και των γεγονότων, εκτελέστε τις υποχρεώσεις σας συναντήστε αυτούς που θέλετε. Φροντίστε όμως να μην πείτε ψέματα, να μην αναμιχτείτε σε οτιδήποτε επιλήψιμο, να μην κάνετε λάθη τακτικής και να μην αποκρύψετε τίποτα από ανθρώπους που έχετε ζητήσει την βοήθεια τους.

Κινηθείτε οργανωμένα στις μετακινήσεις σας, στα ταξίδια και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με διαπραγματεύσεις. Η επικοινωνία με ενδιαφέροντες ανθρώπους, ή κάποιες ευκαιρίες συνεννόησης δεν πρέπει να ατονίσουν καθώς προβλέπεται εξέλιξη από παράγοντες που δεν έχετε υπολογίσει. Ο παράγοντας της τύχης μπορεί να είναι φειδωλός αυτήν την εποχή, είναι όμως ουσιαστικός και προστατευτικός, έστω και αθέατος.

Σκορπιός

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, σας ρίχνει σε νέα αναστάτωση και σας αναγκάζει σε ορισμένες περιπτώσεις να μεταβάλλετε τις προτεραιότητές σας. Μην κάνετε παρακινδυνευμένες ενέργειες και προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας. Συναισθηματικά δεν θα λείψουν οι αντιξοότητες και κάποια έκτακτη υποχρέωση δεν θα μπορέσετε να την αρνηθείτε.

Τα γεγονότα αποκτούν μεγαλύτερη σημασία και σας βοηθούν να πάρετε πιο ξεκάθαρες θέσεις απέναντι τους. Κατάλληλο ακόμα είναι το διάστημα για όσους θέλετε να οργανώσετε καλύτερα τις επιδιώξεις σας, τις προσδοκίες από ένα υπάρχον οικονομικό σας σχέδιο και την προσέγγιση ανθρώπων με τους οποίους έχετε κοινό συμφέρον.

Τοξότης

Φανείτε ρεαλιστές στον τομέα των σχέσεων και στις επιδιώξεις αυτής της εποχής. Μια οικονομική βελτίωση συνεχίζει να καθυστερεί. Τα επαγγελματικά σας σχεδία θα πραγματοποιηθούν αν έχετε υπομονή, επίμονη και αν αποφύγετε αντιθέσεις με τους παράγοντες τους. Ο Άρης ανάδρομος στον Κριό εξακολουθεί να φτάνει κάποιες καταστάσεις στα άκρα και να δημιουργεί αντιξοότητες τις οποίες δεν είχατε υπολογίσει.

Καθώς ετοιμάζεστε για ριζικές αλλαγές δείτε με ρεαλισμό το περιβάλλον και πάρτε αποφάσεις καθώς η Αφροδίτη από τον Λέοντα διατηρεί ψηλά την αντίληψη και τη θέλησή σας. Η περίοδος θα διατηρήσει τον ψυχισμό σας σε συχνή αναστάτωση, ιδιαίτερα όταν γίνεστε και εσείς απρόβλεπτοι και όταν προσπαθείτε να διασκεδάσετε μια δύσκολη κατάσταση που βιώνουν άλλοι άνθρωποι, είτε του στενού, είτε του ευρύτερου περιβάλλοντός σας.

Αιγόκερως

Εσείς πρέπει να προσέξετε να μην κάνετε λάθη τακτικής ιδιαίτερα στον εργασιακό τομέα και κατά δεύτερο στις κοινωνικές σας σχέσεις. Φροντίστε να είστε ήρεμοι, να ξεκουράζεστε αρκετά και να προγραμματίζετε τις δραστηριότητες σας. Προσαρμοστείτε στο περιεχόμενο του πορτοφολιού όσον αφορά τα καθημερινά σας έξοδα. Τα αισθηματικά σας μπορεί να είναι καλύτερα με συχνές παύσεις αλλά αυτό δεν πρέπει να σας ανησυχεί.

Το περιβάλλον όμως θα χρειαστεί την συμπαράσταση σας και αυτό δεν μπορείτε να το αρνηθείτε και κατά συνέπεια σας επιφορτίζει. Η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο στο ζώδιό σας στις 24 αναπτερώνει το ηθικό σας, βοηθά την συνέχεια σε μια κοινωνική σας δραστηριότητα και προβάλλει σημαντικά τις ποιότητές σας. Μην παραξενευτείτε λοιπόν όταν διαπιστώσετε ότι αυξάνει το κοινωνικό σας περιβάλλον.

Υδροχόος

Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και τις συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό ανακυκλώνει τα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Σας δίνεται όμως η ευκαιρία να τα λύσετε. Στόχοι, ταξίδια, διακανονισμοί και σημαντικές συζητήσεις παίρνουν μεγαλύτερη έκταση και φανερώνουν τις πλευρές εκείνες από τις οποίες μπορείτε να αλλάξετε τις δύσκολες για εσάς εξελίξεις και επιπτώσεις. Εκμεταλλευτείτε ότι καλό σας συμβαίνει και απομακρυνθείτε από οτιδήποτε δύσκολο και βαρετό. Στα αισθηματικά σας θα παίξει σημαντικό ρόλο η φαντασία και η πρωτοβουλία η δική σας, η οποία θα φέρει αποτελέσματα και θα σας ικανοποιήσει.

Ιχθύς

Τα προβλήματα αυτής της περιόδου είναι λιγότερο σημαντικά από ότι πιστεύετε. Η έλλειψη μαχητικότητας μπορεί να σας δημιουργεί άγχη αλλά και ο εκνευρισμός που δεν επιδιώκει την λύση δεν ωφελεί σε τίποτα. Αν θέλετε κάτι ουσιαστικά να αλλάξει ξεκαθαρίστε οριστικά τα πράγματα, διαφορετικά δεχτείτε τα όπως είναι και συνεχίστε την ζωή σας χωρίς διαμαρτυρίες και άγχη.

Έχετε πολύ δουλειά και περισσότερη κούραση γιατί δεν είστε αρκετά οργανωμένοι. Παραδεχτείτε τις αδυναμίες σας και βρείτε έξυπνο τρόπο να τις καλύψετε. Οι άλλοι θα έχουν μερίδιο ευθύνης και θα πρέπει να τους το υποδείξετε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Το στενό περιβάλλον θα σας κουράσει και στα ερωτικά η κατάσταση τείνει να εκτραπεί. Οι μυστικές σχέσεις πρέπει να παραμείνουν μυστικές και ελεγχόμενες.

Πηγή: oroskopos.gr

Τη δική της πρόβλεψη έκανε βέβαια και η Λίτσα Πατέρα. Δείτε εδώ τι είπε για τον Άρη που βρίσκεται στον Σκορπιό και φέρνει τα πάνω κάτω.

Ζώδια Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γίνεστε τολμηροί και πολύ πιθανόν να κερδίσετε την εύνοια ανθρώπων με ισχυρή κοινωνική θέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά θέματα σας δημιουργούν μια ανασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ημέρα γεμάτη κίνηση, επικοινωνία και φιλικές συναναστροφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην κουτσομπολέψετε όμως, γιατί θα μαθευτεί.

ΛΕΩΝ

Η εξέλιξη θα είναι αυτή που επιθυμείτε και δεν θα βρίσκεστε σε ανασφάλεια πλέον στα ερωτικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από μέσα είστε ράκος, από έξω η Μαρινέλλα στη Eurovision.

ΖΥΓΟΣ

Αφήστε τον εαυτό σας να πει όσα νιώθει και μην τα κρατάτε μέσα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή στην υγεία και τη διατροφή. Πίνετε αρκετά αυτό το διάστημα επίσης. Εστιάστε σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλετε τον χρόνο σας και ίσως τις επόμενες μέρες βάλετε μια σειρά σε θέματα που σας πιέζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να πρέπει να δείτε περισσότερο κάποια θέματα που βρίσκονται στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα με περισσότερη ωριμότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα ταξιδάκι θα γίνει η αιτία να απαλλαγείτε από την πίεση των ημερών.

ΙΧΘΕΙΣ

Μία πρόταση επαγγελματική σας γεμίζει από χαρά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λίτσα Πατέρα: Αστρολογική "βόμβα" αυτή την εβδομάδα!

Προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης - Ξεκινάει περίεργη εβδομάδα για αυτά τα ζώδια...

Share