Προειδοποιεί η Άση Μπήλιου: «Οι ερωτικές σχέσεις ευνοούνται...»

Προσοχή! Σας αφορά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Προειδοποιεί η Άση Μπήλιου: «Οι ερωτικές σχέσεις ευνοούνται...»

Μέσα από τις καθιερωμένες προβλέψεις της, η γνωστή αστρολόγος Άση Μπήλιου, θέλησε να προειδοποιήσει όλα τα ζώδια σχετικά με την όψη τριγώνου, ανάμεσα στην Αφροδίτη στον Λέοντα και τον Άρη στον Κριό, που ευνοεί τις ερωτικές σχέσεις.

Σύνθετη μέρα η Τρίτη, καθώς έχουμε ταυτόχρονα μια πολύ θετική όψη τριγώνου, ανάμεσα στην Αφροδίτη στον Λέοντα και τον Άρη στον Κριό, που ευνοεί τις ερωτικές σχέσεις, αλλά και γενικά τις επαφές μας με τους άλλους, κυρίως σε επίπεδο φλερτ και ταυτόχρονα έχουμε το δεύτερο τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης ανάδρομος στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Το τελευταίο τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα πραγματοποιηθεί στις 27/12, λίγο πριν εκπνεύσει αυτή η δύσκολη χρονιά.

Ο Άρης είναι το γκάζι μας, η δράση μας, ενώ ο Κρόνος το φρένο, ο περιορισμός. Πατώντας τα και τα δυο ταυτόχρονα, το όχημα δεν πάει πουθενά και αυτή η αίσθηση στασιμότητας, ιδιαίτερα στη φάση και της ανάδρομης πορείας του Άρη που έχουμε τώρα, θα είναι διάχυτη τουλάχιστον στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Είναι μια αρκετά απαιτητική όψη, ιδίως για τα παρορμητικά ζώδια, ενώ τις δικές της αποκαλύψεις έκανε και η Λίτσα Πατέρα.

Άση Μπήλιου ζώδια

Όσοι έχετε γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο Κριού, Ζυγού, Καρκίνου και Αιγόκερου ή ανεξαρτήτως ζωδίου έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια και κυρίως κοντά στις 25 μοίρες, καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε όλα, υγεία, σχέσεις, δουλειά. Στην παραδοσιακή αστρολογία η όψη αυτή θεωρείται και όψη ατυχίας. Αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ, την επιπόλαιη οδήγηση, τις μεγάλες ταχύτητες, τις πιέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Με το να πιέζετε τα πράγματα μόνο τον εαυτό σας ταλαιπωρείτε, αφού όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Αν βιάζεστε είναι σαν να παίρνετε φόρα και χτυπάτε με ορμή το κεφάλι σας πάνω στον τοίχο. Κάνετε όσο πιο θετικά μπορείτε τη δουλειά σας και μην γίνεστε ανυπόμονοι. Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο ζώδιο των Ιχθύων.

Πηγή: asibiliou.gr

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Οι ομαδικές δραστηριότητες ίσως είναι καλές τώρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Μάλλον θα μάθετε κάποιες νέες πληροφορίες που ίσως κάνουν την διαφορά στο μυαλό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια νέα ιδέα και ένα σχέδιο πρωτοπόρο και πολύ καινοτόμο θα σας φτιάξει το κέφι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συζητήσεις με τους άλλους θα σας προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες!

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μεγάλη ευκαιρία να αυξήσετε τις ικανότητές σας ή ένα νέο σχέδιο ή ακόμα και μια νέα δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συμβιβασμοί είναι απαραίτητοι σε μια σχέση ειδικά σε όλα τα ασήμαντα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Οι συζητήσεις με τους κοντινούς φίλους, τα παιδιά ή τον/την σύντροφό σας μπορεί να είναι πολύ συναρπαστικές σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα άστρα σας δίνουν τις κατάλληλες ευκαιρίες για τη δουλειά χωρίς όμως να λειπει η προσωπική σας προσπάθεια!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να φροντίσετε σήμερα, για αυτό μην σπαταλήσετε χρόνο προσπαθώντας να εξηγήσετε στο άλλο σας μισό τη διαδικασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανορθωθείτε και προσπαθήστε ξανά, θα κρίνετε καλύτερα τους ανθρώπους στο μέλλον και δεν θα βιάζεστε να καταλήγετε σε συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε φωνή στις δικές σας θέσεις αλλά με ευγένεια και ηρεμία…

ΙΧΘΕΙΣ

Μην εκπλαγείτε αν μπορέσετε να συνεισφέρετε περισσότερο από ότι περιμένατε.