Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 3 Δεκέμβρη;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού κύκλου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 3 Δεκέμβρη;

Ποια ζώδια πρόκειται να περάσουν μια εύκολη ημέρα και ποια πρέπει να περιμένουν πως θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες; Αναλυτικά όλες οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 3 Δεκέμβρη.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 3 Δεκέμβρη

ΚΡΙΟΣ

Μόλις τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες σας, θα είστε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

H θα παραμείνετε κολλημένοι στο παρελθόν και θα είστε όλο λύπη και δυστυχία ή θα αρχίσετε να κάνετε ξανά όνειρα για ένα ομορφότερο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να φαίνεται σαν ένας ολοκαίνουργιος κόσμος εκεί έξω, αλλά είναι ένας κόσμος που σας χρειάζεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η μέρα πρόκειται να ενεργήσει σαν ένα κάλεσμα αφύπνισης.

ΛΕΩΝ

Βάλτε την καλή σας διάθεση στο πρόσωπό σας και δείξτε στους γύρω σας πως η ζωή θα καλυτερεύσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δείτε αν μπορείτε να αλλάξετε στάση σε κάτι διαφορετικό, από την υπερκατανάλωση τροφής και τη λύπη για τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Ξεκινήστε να νιώθετε θετικά. Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να τα καταφέρετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν μπορούν οι άνθρωποι γύρω σας να σας καταλάβουν απόλυτα, αλλά τουλάχιστον προσπαθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αλλά μην εκπλαγείτε εάν κάποια στιγμή ξεσπάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σας θα αποτελούν σήμερα πηγή άγχους για σας - κόψτε τα περιττά έξοδα!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βρεθείτε να ονειροπολείτε μια παλιά σας σχέση.


ΙΧΘΕΙΣ

Θα αντιδράσετε έντονα σε κάτι μικρό που θα προκύψει στην καθημερινότητά σας.

Πηγή: e-radio.gr

Δείτε ωστόσο αναλυτικά και τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα 30/11 έως 6/12!

Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων

Κριός

Πρέπει να μαζέψετε το κουράγιο σας για να πείτε σε κάποιο στενό πρόσωπο πώς αισθάνεστε; Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας. Είναι υπέροχο συναίσθημα να πηγαίνετε με τη ροή και να πιστεύετε πως ό,τι συμβαίνει ήταν γραφτό!

Ταύρος

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια υπέροχη ρομαντική μέρα, αρκεί να παίξετε σωστά τα χαρτιά σας. Μπορείτε να μεταδώσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιον/α που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας δραματικά. Αλλά προτού προχωρήσετε, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ρεαλιστική οπτική για τα πράγματα.

Δίδυμοι

Η σημερινή είναι από τις μέρες που σκέφτεστε τι θα γινόταν, αν λειτουργούσαν τα πράγματα σε μια ερωτική σχέση του παρελθόντος. Αλλά αν θέλετε να αξιοποιήσετε την ενέργεια της ατμόσφαιρας, είναι πιο χρήσιμο να σκεφτείτε πώς να βελτιώσετε τη σχέση που έχετε… Αντί να ελπίζετε σε πράγματα που μπορεί να μην συμβούν ποτέ.

Καρκίνος

Σταματήστε επιτέλους να σκέφτεστε ένα πιθανό ρομαντικό ταίρι και αναλάβετε δράση. Η ενέργεια της ημέρας μπορεί να σας παρασύρει σε μια παραδεισένια κατάσταση… Αλλά θα ήταν καλύτερα να μάθετε πώς είναι πραγματικά η κατάσταση ανάμεσά σας πριν κάνετε κάτι δραστικό.

Λέων

Θα αναγκαστείτε να σκεφτείτε δύο φορές, πριν κάνετε ξαφνικές κινήσεις στην ερωτική σας ζωή. Ακόμα κι αν είστε βέβαιοι για τα κίνητρά σας, καλύτερα να περιμένετε τουλάχιστον άλλη μια μέρα προτού λάβετε οποιαδήποτε απόφαση. Υπάρχει πιθανότητα να μην βλέπετε τα πράγματα με σωστή οπτική.

Παρθένος

Εάν θέλετε να περάσετε χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας σε ένα ρομαντικό περιβάλλον, επωφεληθείτε από τη σημερινή ενέργεια: Ετοιμάστε ένα δείπνο υπό το φως των κεριών, στη φιλόξενη και μαγική ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.

Ζυγός

Δεν έχετε κακή πρόθεση, απλά δεν μπορείτε να ελέγξετε τον θυμό σας όταν δεν μπορείτε να έχετε αυτό που θέλετε, όταν το θέλετε. Είναι σαφές ότι πρέπει να εκτονώσετε την απογοήτευσή σας για κάτι που σας ενοχλεί για κάποιο χρονικό διάστημα. Μόλις το βγάλετε από μέσα σας, όλα θα γίνουν μέλι-γάλα με τον/την αγαπημένο/η σας.
Σκορπιός

Αν το αντικείμενο του πόθου σας δημιουργεί ενστάσεις από το τίποτα, παραμείνετε ευγενικοί και παραβλέψετε το. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να ξεκινήσετε μια έντονη συζήτηση για όλα τα θέματα που σας απασχολούν.

Τοξότης

Σήμερα ο/η σύντροφός σας φαίνεται αποφασισμένος/η να ξεκινήσει καβγά. Είναι πολύ πιθανό να συμβεί, ειδικά εάν έχει υποστεί πίεση τον τελευταίο καιρό. Μάλλον απλώς ψάχνει τρόπο να εκτονωθεί. Πείτε του/της να κάνει λίγη γυμναστική. Θα εκτονώσει την ενέργειά του/της και θα βελτιωθεί η διάθεσή του/της.

Αιγόκερως

Απόψε μπορεί να αισθανθείτε μια αίσθηση ανταγωνιστικότητας στην ατμόσφαιρα. Εάν εσείς όσο και ένας στενός φίλος έχετε βάλει στο μάτι το ίδιο άτομο, το βράδυ θα προσφέρει μια μοναδική πηγή διασκέδασης. Προσπαθήστε να μην το παρακάνετε, μην αφήσετε να σας μετατρέψει σε αντιπάλους.

Υδροχόος

Εάν εσείς και ο/η σύντροφός σας ξέρετε ότι υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια μεταξύ σας, αυτή είναι η στιγμή να μιλήσετε ανοιχτά για να την επιλύσετε. Χρησιμοποιήστε την περίσταση για να πείτε την άποψή σας και να μοιραστείτε συναισθήματα, ακόμα κι αν είναι λίγο υπερβολικά.

Ιχθύες

Ίσως νιώθετε έτοιμοι να ξεφύγετε από μια σχέση που σας καταπιέζει για αρκετό καιρό. Πριν συγκεντρώσετε το θάρρος και την αυτοπεποίθησή σας, κάντε μια παύση: Αν κάτι είναι κακό για εσάς, πιθανότατα είναι και για τον/τη σύντροφό σας. Είναι καιρός να συγχωρήσετε ο ένας τον άλλον και να προχωρήσετε παρακάτω.

Πηγή: pagenews.gr