Εφιαλτική εβδομάδα για 4 ζώδια - Η πρόβλεψη του Κώστα Λεφάκη

Προσοχή! Ενδέχεται να σας αφορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εφιαλτική εβδομάδα για 4 ζώδια - Η πρόβλεψη του Κώστα Λεφάκη

Η νέα εβδομάδα που ξεκινάει είναι πολύ ιδιαίτερη, καθώς μαζί της κάνει την εμφάνισή της και μία νέα Πανσέληνος που θα ασκήσει σημαντική επιρροή σε πολλά από τα ζώδια. Ο Κώστας Λεφάκης, μέσα από τις προβλέψεις του προειδοποίησε για 4 συγκεκριμένα ζώδια που θα περάσουν δύσκολες μέρες.

Αυτά τα ζώδια πρέπει να προσέξουν σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Ζυγό σημαίνει επιστράτευση στο καθήκον και στην καριέρα. Ο Ερμής που βρίσκεται εκεί μεγεθύνει την ένταση και πληθαίνει τις μικρές, απλές υποχρεώσεις. Την ώρα που δεν θα αντέξετε την πίεση που θα υποστείτε, εκμεταλλευτείτε τη θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό που θα σας υποδείξει μια κρυφή διέξοδο για να δραπετεύσετε, έστω και λίγες ώρες, εκεί που σας αρέσει πολύ. Οι περισσότερο φιλόδοξοι προσέξτε ιδιαίτερα τις κινήσεις σας στον επαγγελματικό τομέα, διότι δεν πρέπει να συμβούν λάθη και δεν πρέπει να αρνηθείτε ανάληψη καινούριων υποχρεώσεων και αποδοχή όρων και κανόνων.

Καρκίνος

Αμφίρροπες οι καταστάσεις για εσάς τους Καρκίνους αυτήν την περίοδο. Το οικογενειακό είναι πρώτο στη λίστα των ενδιαφερόντων σας. Παράλληλα και τα προσωπικά σας είναι σε συνεχή αναμόχλευση. Ο κυβερνήτης σας βρίσκεται σε φάση χάσης και αυτό σημαίνει μη ελεγχόμενος καταναλωτισμός που πρέπει να τον περιορίσετε. Οι συνθήκες στην εργασία συνεχίζουν να σας δημιουργούν διλήμματα. Τα αισθηματικά είναι εναλλασσόμενα, ανάλογα με τον άνεμο και τη διάθεση των άλλων. Υπολογίστε σε νέο κύμα καθυστερήσεων που θα ξεκινήσει σύντομα και λάβετε τα απαραίτητα μέτρα.

Δίδυμοι

Την εβδομάδα αυτή πρέπει να προλάβετε πολλά διαφορετικά θέματα και πράγματα. Τακτοποιήστε τα πιο απαραίτητα και δύσκολα. Περιορίστε τα έξοδά σας και την άσκοπη σπατάλη χρόνου. Βάλτε μια προτεραιότητα στις συναντήσεις και στις επαφές σας με τους άλλους. Αναπτύξτε εναλλακτικές την ώρα που οι καθυστερήσεις σας αιφνιδιάζουν. Προσπαθήστε να έχετε αντίσταση στις πιέσεις που θα δεχτείτε. Αξιοποιήστε τη φαντασία και την επινόησή σας. Μη βιάζεστε να καταλήξετε σε αποφάσεις και σε γνώμες. Εκμεταλλευτείτε τις καλές στιγμές στο χώρο της δουλειάς σας. Υπολογίστε ότι η υπόθεση με τα ερωτικά θα περιπλεχθούν ακόμα περισσότερο. Διατηρήστε το συναίσθημα αλώβητο και επιστρατεύστε τη λογική.

Ταύρος

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, στη διέλευσή της από τον Σκορπιό τις μέρες που ακολουθούν, διαταράσσει έντονα και επικίνδυνα τα νερά της αισθηματικής σας ζωής. Η πλεύση είναι δύσκολη καθώς οι ύφαλοι πληθαίνουν, κάτω από την παρατεταμένη δυσαρμονία του Κρόνου με τον Ουρανό. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ρεύμα αυτής της δυσαρμονίας, οπότε πρέπει να προσέξετε πολύ τη συμπεριφορά σας, αλλά και τις προθέσεις των άλλων. Υπάρχει ο κίνδυνος μιας πλάνης, όπως και μιας κακοδαιμονίας. Από αυτούς πρέπει να απομακρυνθείτε, ή να τους εξοστρακίσετε.

Πηγή: oroskopos.gr

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Κυριακή 19 Σεπτέμβρη

ΚΡΙΟΣ

Ό,τι δουλειές έχετε να κάνετε σήμερα μάλλον θα πάνε σφαίρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σας είναι καλή όπως και η σωματική σας ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιτυχία ακολουθεί τις επιχειρήσεις σήμερα οπότε μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέες ιδέες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην γίνεστε θύμα και θυσία για τους άλλους συνέχεια.

ΛΕΩΝ

Eίστε πάντα συγκαταβατικοί όμως είναι καιρός να μάθετε να λέτε και όχι.

Προβλέψεις ζωδίων 19/9

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην εκπλαγείτε αν οι άλλοι έρθουν σε εσάς για ιδέες!

ΖΥΓΟΣ

Είστε συγκρατημένοι σήμερα. Ό,τι πρέπει να γίνει σήμερα θα γίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αφήσετε εκκρεμότητες για αύριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σκέψη σας είναι πολύ ξεκάθαρη και προσγειωμένη σήμερα και η λογική σας λειτουργεί καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο δύσκολη και να είναι μια δουλειά σας σήμερα όλα θα πάνε καλά και ομαλά, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με έρευνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με θέματα που σας ταλαιπωρούν για καιρό και τα αποφεύγετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Δεν θα μπορείτε να το κάνετε για πολύ και οι καταστάσεις θα στραφούν εναντίον σας.